Kako skrbiš za kožo obraza?• bojana
• Od: 25.9.2008
Kako skrbiš za kožo obraza?
2.10.2008 17:24
Kakšno kožo imaš (čisto, nečisto, nagnjeno k alergijam, ipd.)?
Kako tekom dneva skrbiš zanjo? Nazadnje urejal/a bojana 3.10.2008 12:21; skupaj popravljeno 1 krat • dolce
• Od: 26.9.2008
Re: Kako skrbiš za kožo obraza?
3.10.2008 12:19
nc posebnega. zjutraj: se umijem namažem z vlažilno kremo obraz, zvečer: spet umijem obraz, odstranim maskaro s čistilnim mlekom in nanesem kremo
je pa res da nimam težav s kožo • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
4.10.2008 23:02
js mam mešano... lica bolj suha koža,
nos, brada in čelo pa mi dostkrat ratajo mozoljčki... zjutro si umijem obraz, pol z vato in tonikom z občutljivo kožo očistim, pol dam vlažilno kremo. učasih tud kremo za okol oči (mam precej podočnjake), sam sm se naveličala k ne učinkuje preveč.. zvečir umijem, pol z odstranjevalcem make-upa okol očk, pol spet s tonikom in kremo, če mam pa kšn res hard mozolj nanj neko kremo k učinkuje proti mozoljem.. in to bi blo to xD • Marjeta
• Od: 7.10.2008
11.10.2008 22:44
jsT mam p recmo d normalno • jazmala
• Od: 28.9.2008
12.10.2008 14:09
Jaz mam suho kožo, sploh pozimi • Bounty
• Od: 12.10.2008
12.10.2008 14:40
js sm mela dost mastno, pol sm pa nehala uporablat tonike pa vlažilne kreme, zj mam pa uredu niti mozolov nimam več. durgač pa zjutri voda pa mil zvečer pa isto. idin pač mlek uporablam da dam maskaro dol.
• pam2
• Od: 12.10.2008
12.10.2008 15:14
ja js si sam z vodo...pa na usake tok cajta mam en čistiu za kožo.drgač nimm nwm kwa kakšno kožo mozili si mi pa delajo sam po nosu no ja razn u istih dneh kokr teb Marjeta • Marjeta
• Od: 7.10.2008
12.10.2008 16:58
pam2 pravi:ja js si sam z vodo...pa na usake tok cajta mam en čistiu za kožo.drgač nimm nwm kwa kakšno kožo mozili si mi pa delajo sam po nosu no ja razn u istih dneh kokr teb Marjeta
enkrT čez 20 Let k bomo stare b mndaa boLš • theKrixx
• Od: 22.10.2008
• Kraj: Novo mesto
30.10.2008 22:13
ia pr men tut podobn:
zjutri:voda, vlažilna kremca pol čez dan si tut večkrat namažm s kremo kr mam bol suho kožo pol zvečer..mlek za stran make up p kr se tut usak dan tuširam mam pa še en nežn pilling gel. pol mam pa res tko gladko kožo..mnjami. • mallaaa
• Od: 31.10.2008
31.10.2008 22:36
Marjeta pravi:jsT mam p recmo d normalno
a pa ta baybi puder res pomaga proti mozoljem?? pa kak to zgleja? bi jaz tuji probala • BloodyPrincess
31.10.2008 23:24
js pa tk čist u izi zutri umijem faco p kremo nanesem p take fore pa zvečer tut isto drgač še sreča niam mozolou upam d jih tut naum mela razn med...jih mam maal sam useen za znoret • AJaj
1.11.2008 12:25
Zjutrej: Voda + baby milo + baby vlažilna kremaa.
Zvečer: Voda + baby milo + mleko za udstranjevanje make-up-a. Prublem je p ta, d ma usaka najstnica drgačno kožo. P pazi d nisi na karkol alergična, k zna bit pol use skp še velik slabii.;D P tko k je Marjeta rekla, baby pudr. POmaga^^ • TinKaaRaa
• Od: 7.11.2008
7.2.2009 23:51
Heii!
am...jst mam pa one problem...prej sm mela zlo lepo kožo pa tut nubenga mazolčka...zej pa mam full mazolčkov (sm po licih)....dejte prosm povedat kaj nardit...Čauu • Daisy
• Od: 8.2.2009
8.2.2009 10:58
jaz ne uporablam nobene kreme pa to .. ker nimam mastne kože pa niti mozolčkov.. tak da mam presneto srečo xD ko pa se mi naredi kakšen mozolček (na mesec 2x),pa si dam eno močno kremo (garnier), ki mi posuši v nekaj urah .. dobra stvarca, zares:D
• monja
• Od: 10.11.2008
8.2.2009 11:25
no jas pa imam kar nekaj težav z njo ... precej mastna je ... najbolj na čelu in med obrvmi. zjutraj se umijem s toplo vodo in milom iz kamilice in jo namažem z nivea kremo proti nastajanju maščob na koži (tako da ni mastna!). potem zvečer odstranim šminko (temeljito!) umijem obraz s toplo vodo in kamiličnim milom ... nato pa si nanesem garnier čistilni piling in nato še tonik. to je to! vsak tretji dan pa si dam še zeleno glino na obraz. 1x tedensko pa tudi zavrem vodo v katero dam cvetove kamilic. ko je voda zavrela si na obraz namažem ricinovo olje. nato sem 10 min. nad paro. nato se še malo pobrišem in stisnem ogrce (nimam jih veliko - tu in tam kakšnega!) obraz si umijem in jo namažem z niveo (za mastno kožo!).
to je tudi vse!!! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.