NEKI ZA MTO!!!PLISSS

halohalo • Od: 16.3.2011 • Prispevkov: 2
NEKI ZA MTO!!!PLISSS 16.3.2011 15:05
hallo ;P
oki no vem da se nubenmu "digenu" nep dal tole rešvt ampk gre se mi za uceno....in mene 3 tedne ni blo u šol in tega ne znam....uprašou sm use sušolce k so bli takt kle če je kdo naredu to in so usi rekl da ne znajo....innnn paččč jst prosm vs če mi pumagate :$
(snou je osnounošolska za 9. razred,zato mislm da en gimnazijc nau mu težau sam se mu nebi dal...) ampk useen LEPOOOOOOOO PROOOOSMMMMM če kdo reš...(:

1.cifra dvomestnega števila je za 4 manjša od druge,če zamenjamo cifri nastane število,ki je za eno manjša od dvakratnika prvega števila.

THANK YOU VERY MUCH!!

P.S. to se kao dela neki z enačbo pa neki tapru se pa kao eno razpredelnco nrdi al neki tazga....uglaunm SAM DA JE

THANKSSSSSSSS (:
sebakodii • Od: 2.3.2011 • Prispevkov: 13
Re: NEKI ZA MTO!!!PLISSS 16.3.2011 17:27
js bi naredu razpredelnico tkole; pol pa probavaš
na levi so številke, pri katerih je prva cifra za 4 manjša od druge

Klikni za povečavo.
halohalo • Od: 16.3.2011 • Prispevkov: 2
Re: NEKI ZA MTO!!!PLISSS 16.3.2011 20:17
oky.....nis mi rešu računa ampk...

zakon je tole človek...

THANKKSSSSSSSSSSSSSSSSS!!! ;P;P
annie15 • Od: 26.2.2011 • Prispevkov: 30
Re: NEKI ZA MTO!!!PLISSS 16.3.2011 21:07
sori..predlagam ti da učitla uprašaš.! Very Happy
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: NEKI ZA MTO!!!PLISSS 16.3.2011 21:27
ja jst sm ta halohalo....;P

inn ja....ti najjači k smi dau tole ;P

ubistvu je rešitev ista kot na tei sliki....(:

tenx res

----annie

če jst rešim nalogo mam bolšo oceno...če pa ne pa slabšo...kak naj pol učitla fprašam?;P
sebakodii • Od: 2.3.2011 • Prispevkov: 13
Re: NEKI ZA MTO!!!PLISSS 16.3.2011 21:33
Ja sej da se na več načinou pridt do rešitve.
Formule ne poznam, kr to je že dost nazaj.
Če bi ble večje številke, recimo tromestne bi pa z mojo metodo zlo težko rešu ker bi blo preveč možnih kombinacij. Se pa da dost takih nalog z mal logike in poskušanja brez problema rešit. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.