nasveti.?!

annie15 • Od: 26.2.2011 • Prispevkov: 30
nasveti.?! 15.3.2011 20:39
heey..ok no js grem pac zdj septembra u sredno..nism navajena sama hodt po lublani punoc..in pac me zanima glede na to da sm zenska a je ful nevarn hodt zvecer (od 10ih naprej) sam po lublan..in kaj nardis ce te kdo ustau in hoce tvojo torbico pa mas notr use..a mu jo das pa zbezis al kaj..?! pliz help..! tega me je najbl strah.?! pa razmislam da bi si nabaula en souziuc al neki..hehe Razz
January • Od: 11.2.2011 • Prispevkov: 70
Re: nasveti.?! 15.3.2011 21:00
jst sm včasih živela v Lj. pa ni nič groznega.
hodš ob prometnih in razvestljenih ulca oz. ob takih cestah. med kakšne bloke in osamljene kraje, ni lih najbolje rint. drgač je pa skoz polno avtobusov. če boš na bl prometnih ulicah te pomoje noben ne bo poskušal okrasti, je pa vedno dobr met mobitel v žepu in ne imeti sabo preveč denarja, za vsak slučaj.
pametno si razpored te osebne predmete, malo v torbo neki v žepe, neki pa v jakno, da če se ti kej zgodi, maš večino še vedno pri sebi.
Re: nasveti.?! 15.3.2011 21:51
ej fuul ti hvala..! Very Happy
zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
Re: nasveti.?! 15.3.2011 22:40
V kero sreedno pa greš? ^^
Pa nč se bt. ni took grozna Lublana xD
Re: nasveti.?! 15.3.2011 22:50
zebraxD pravi:
V kero sreedno pa greš? ^^
Pa nč se bt. ni took grozna Lublana xD

sredna uzgojitlska lj. ce nam sprejeta grem pa na medijsko tut lj. ..! heeh tnx..! mal si me pomirila? Very Happy
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: nasveti.?! 16.3.2011 0:24
jah moje prjatle so tko ustavl tut že sred dneva tkoda ni nč čudnga.. sam majo pa usaj tok mal etike da se ne spravjo na modelko še posebi če je sama.. drgač sta bla moja prjatla 2 pa ena modelka sam pol so jim clo dal neki keša da so jih pustil ker drgač bi vrjetn ****.. drgačpa lej če se ti to zgodi te ponavad prašajo z kod si.. pol kle se wečalmn fužine/vič/šiška/še kej druzga.. ful ne marajo.. tkoda ti sam reč nwm da si z okolce.. alpa če greš na am bam pa mgoč zdanš da so tut oni iz tm pa te pustijo.. al im boš pa mogla powedat koga poznaš iz tm.. no pa kukrkol to se ti vrjetn nbo zgodil k same modelke še nikol niso tkole.. sam za usak primer ni slaba ideja met souziuca sabo Razz
Re: nasveti.?! 16.3.2011 22:36
ubistvu ni se ti treba nč bt....tud za fužine pa šiško k govorijo ja kao da je skos en kriminal pa droge pa to...jz žvim u fužinah in se še nobenmu ni nikol zgodil (usaj kokr jz folk poznam mi ni še noben do zdej reku) da bi kdo pršu pa ti neki moriu, tuki je folk čiz normaln kokr usi ustali ljudje sam da so mel pač kle več zbirališč in to je to....tkoda če vidš kkšno grupico sumlivih tipov (newem recimo da so naliti al p kej) pejt okol al pa pejt čimbl mirno mim, k bl k boš kazala da te je strah več bo možnosti d te bojo kej **** al pa ti težil Smile tkoda kr pogumno, čez čs se boš pa itak navadla Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.