Prvi korak, on ali ona in KAKO?

rebeka • Od: 11.3.2011 • Prispevkov: 19
Prvi korak, on ali ona in KAKO? 13.3.2011 0:04
Večni problem: kk narest prvi korak? rada bi mau slišala nasvete, izkušnje, če se bi jih pol dal kj u praksi uporabt bi blo fajn. Z veseljem bi slišala če kšn fnt namigne če jim gre na K* če punca na nek način rine vanga, mu piše itd.. nism najdla te teme, če je pa tut nau konc sveta če bosta 2 x)

SVET JE LEP! : )
jazsem • Od: 17.1.2011 • Prispevkov: 18
Re: Prvi korak, on ali ona in KAKO? 20.3.2011 18:36
prvi korak je ponavadi najtežji:))probi dobit msn al pa cifro od njega..če si pa bol pogumna pa stopi do njega pa ga pelji na zmenk;)
Abby • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 90
Re: Prvi korak, on ali ona in KAKO? 20.3.2011 18:41
Okej tipi..
Kaj je res, da če vam je punca zlo ušeč, zmerej požrete svoj ponos in nardite prvi korak?
In še neki.. En tip mi je ušeč, skorej nikol se nism pogovarjala z njim.. On ne nardi nč.. Razn da mi lajka slike po fbju.. Kaj to tudi kaj pomen?
Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: Prvi korak, on ali ona in KAKO? 20.3.2011 22:51
ne to nč ne pomen ne! dj zdj pa ti nek nared, npr. klikni ga na chatu? LoL? kj tazga...
Re: Prvi korak, on ali ona in KAKO? 21.3.2011 21:40
VPRAŠANJE na kerga je OBVEZN ODGOVOR Razz hihi Wink mam njegovo cifro in sm mu tut že parkrat pisala, pa mi zmerej odgovori pol u šoli se pa spogledava samo me ne pozdrav Sad in sm mu napisala sms da me lahko pozdrav paj reku d bo. zej pa čakam rezultat:P .. no, a MAM kj šans al je podn od podna ??? x)) (A)
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Prvi korak, on ali ona in KAKO? 22.3.2011 1:17
ja zkj pa ne.. mgoč je sam mal bl sramežliu.. to sploh ni weč redkost..
Re: Prvi korak, on ali ona in KAKO? 22.3.2011 17:23
bi bil moj prjatu Embarassed
JanezBond007 • Od: 15.2.2011 • Prispevkov: 10
Re: Prvi korak, on ali ona in KAKO? 22.3.2011 17:42
neem pomoje se dedu zdi legendarno da ženska pride sprve do njega pa nardi prvi korak Very Happy ampak nič pa ga tut ne moti če vidi da bo on mogo naret prvega...tak je vsaj pr meni da mi je carsko ko ženska pride do tebe Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.