POLETNO DELO• onaSem
• Od: 27.1.2010
POLETNO DELO
10.3.2011 0:32
Ojla
Mene pa zanima,če kdo razmišlja o poletnem delu. Kje boste delali? Boste plačani? Jaz sem razmišljala da bi šla prostovoljno v kakšno zavetišče ali pa bi bila kakšna animatorka za otorke. Aja,vsekakor ne gostinstvo,sem prepočasna in ne dovolj spretna za to delo Imate kakšne predloge? Sploh na področju Gorenjske Hvala! • scartissuee
• Od: 4.2.2011
Re: POLETNO DELO
10.3.2011 17:37
jst bi tut ful rada šla polet delat . a lah grem če bom šele avgusta 15? pa kje ste vi delal/kko ste dobil delo ?
• suuny
• Od: 10.3.2011
10.3.2011 20:35
OnaSem: Jz bi tut šla fuul delat med počitnicam.! Vrjetno bom delala v bolnici (Celje) v arhivu.! Drgač pa ka če boš pač animatorka za otroke dobiš kaj plačano? Ker imamo tudi pri nas to in NE dobimo nič plačano oz. pač prostovoljno je.! Aiia pa jz bom dobla plačano ja. scartissuee: Mislim, da moreš bit 15 let star, da lahko greš počitniško delat. Pač čist odvisn od delodajalca oz. pač tam ko boš "delala".! (Vrjetn bi pa znal bit kaj sra*ja, če vas bojo inšpektorji dobl. - če bi šla delat.!) • scartissuee
• Od: 4.2.2011
10.3.2011 21:00
joj • Jok3r
• Od: 22.7.2009
10.3.2011 23:40
trdo bote deval na plantažah
• peetraax3
• Od: 4.5.2010
11.3.2011 15:11
Če hočš delat morš bit star 15let ali pa met narejeno sredno šolo.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.