KONTAKTNE LEČE!!• erkica
• Od: 2.9.2010
KONTAKTNE LEČE!!
6.3.2011 20:57
mene pa zanima kak je to če pač kdo nosi leče pa to jest mam špegle pa bi zdej probala z lečami tko za 7 dni al pa 14 dni... pa me zanima ki se to zmeniš pa kak se to not da pa če kako škatelco zravn dobiš pa too.........
prosim razpište se.... hwalaa <3 • spacesheep
• Od: 27.3.2009
Re: KONTAKTNE LEČE!!
7.3.2011 15:50
pr men je blo tkole..pač sm se naročila pr okulistu in me je pregledau,uprašau če mam kkšne alergije,pol mi je mal povedal o lečah(nega itd.),potem mi jih je dau pa on notr.in sm šla u čakalnico za ene 15 min d sm vidla kko se z njimi počutm.pol sm si jih mogla pa sama vn pobrat,pa še enkrt not dat d je vidu če mi gre.
in ja,dobiš zravn tekočino pa posodico za leče...js mam drgač enomesečne in so čis kul,pač sploh neveš d jih maš not (: _________________ Skunk is in my motherfucker soul.! • 30stm
• Od: 31.10.2010
Re: KONTAKTNE LEČE!!
7.3.2011 20:48
ja kokr je rekla....jst sam šla tut k ukulistu....oz. okolistki......pa mi je najprej zmerla dioptrijo pa prašala pač za leče pa kaj bom nardila s špegli...al jih zamenjam al ne kar je dobr če se ti je dioptrija puvečala....pol me je puslala u čakalnco pa mi je ena sesra pršla razlužit kar se tiče nege leč pa tut recmo če me bojo na kakršn kol način motle da morm ukrepat......pol mi je pukazala kuko jih daš vn iz tiste prvotne škatlce pa kuko jih prpravš da jih daš u uč....pol mi je pa uč udprla pa dala not....pol pa še ta drugo in kokr je rekla že prej....sm jih mogla uzet vn sama pa dt tut nazaj notr pa je blo čist u izi...čeprou mi je frendica guvurila da se je ona matrala skor eno uro sm mela jst leče vn pa notr pa spucane + pauza k sm uno čakala za tko lajk 20 minut..........pol me je še mau pustila da sm s navadla pa me je spet notr klicala pa preverla če mi je dala tapravo diptrijo (k sm mela leče notr sm mogla pol tist brt)....dubila sm tekočino....pusodice....pa sm mogla pol čez 14 dni na še en pregled da so vidl če je use kul....aja pa testne sm mela jst tiste k so za 14 dni....drgač mam tut te na 14 dni sam jih mam u paketku mislm da 6....tko da jih mam za 3 mesce prbližn...pa sploh niso drage pa še možnost maš kao na obroke....pač ja spet jst kle tko dougo...upam da je kej pumagal ....pa res je fajn no... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.