LEP TIP!• buba6
• Od: 4.3.2011
LEP TIP!
6.3.2011 12:58
hej! mam problem in sicer ušeč mi je en ful lep fant! problem je da se ne poznava skoraj nič in največ kar je se gdajpagdaj pozdraviva to je use. fant je dobre 4 leta starejši od mene, ali se vam to zdi velika razlika glede na to da je on že polnoleten js še ne?....ful bi mela takoj kej z njim ( nism bitch, resno mi je zlo ušeč), opazujem ga že pod drobnogledom malo več kot pol leta pa še nisva spregovorila ene povedi mnenja, nasveti? HVALA! • sarika95
• Od: 2.7.2010
Re: LEP TIP!
6.3.2011 13:16
meni ni jasno zakaj bi ispadla ko ku*ba če bi šla do njega pa bi se začela menit?
wtf?!? kaj po novem si ku*ba če greš do enega tipa pa se meniš z njim?! hahaha bolano .. • Peinchy
• Od: 5.3.2011
6.3.2011 14:14
Poskusi ga nekako zaplest v pogovor, mogoče najprej o kaki majn osebni temi npr. šola ali pa ga preprosto vprašaj kako je. Ali pa se začni družit s kakšnimi ljudmi ki jih pozna. Pa če maš njegov msn ga klikni al pa na fb dodaj. Pa bodi to kar si oziroma naravna pa bo šlo • scartissuee
• Od: 4.2.2011
6.3.2011 14:28
pejt do njega pa reč d si šla s frendi stavt da se morš z enmu tipom (lah tut rečeš enmu tipom k ti je ušeč, luštn) pogovarjat usaj 10min • buba6
6.3.2011 19:26
scartissuee ja! hahahah dobra res!
sej bi šla do njega sam me je strah d bi kej zafrknala in bi si pol čudn o men mislu ker se vidma usak dan k u istem klubu trenirava preskakovanje ovir - problem bi se mu blo izogibat kr se dost vidma ane....drgač pa hvala za predloge! • pk4life
• Od: 20.7.2010
6.3.2011 22:39
scartissuee pravi:pejt do njega pa reč d si šla s frendi stavt da se morš z enmu tipom (lah tut rečeš enmu tipom k ti je ušeč, luštn) pogovarjat usaj 10min
zlo dobra sam morš nujn dodt da si stavla da se morš pogovarjat z LUŠNIM tipom usaj 10 min.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • fukickaa
• Od: 31.5.2010
10.3.2011 21:23
kolko pa si ti stara? če boš šla do njega pa se začela pogovarjat zagotowo neboš izpadla **** • pk4life
10.3.2011 23:29
to z fbjem je dost čudn če prašaš mene.. če se pogost vidta raj pust fb nmir.. res da je lažji sam je tut bl čudn_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Jasnaa
• Od: 8.10.2010
11.3.2011 20:08
Nč ne bo narobe če boš s 4 lete straješim tipom.
Tudi jaz sem bila. 1 leto sma bla skupi. Drugače pa se začni pogovarjat z njim. če ne druga se 1x za nalašč zabi u njega pa se mu potem opraviči. Sigurno bota po tem spregovorila 2 stvka če ne več. Preverjeno. & Deluje. _________________ I LOVE YOU <3. • fukickaa
• Od: 31.5.2010
11.3.2011 22:43
pk4life pravi:to z fbjem je dost čudn če prašaš mene.. če se pogost vidta raj pust fb nmir.. res da je lažji sam je tut bl čudn
zakaj bi blo čudno če bi mu kdaj pa kdaj kako stanje ali pa sliko lajkala? sem pa tudi jaz bolj za to, da ga v žiwo ogovoriš ja • buba6
12.3.2011 14:36
najprej hvala za odgovore ..jaa sej mu gdaj pa gdaj kej lajkam pa tko sam kj več pa neupam..mislim pač un čudn filing mam da bi me pol skos čudn gledu ko bi me opazu gdaj pa tut skup trenirava in bi mi blo ful bad da bi se pol tm čudn gledla...sej vem da vrjetn pretiravam kr ta tip ful ni zatežen al pa važn je ful za hece pa prjazn..sam useen mam vlik problem ki ga pa nebi rada več mela!!! -----> neznam OZ. neupam ga pa rešit! =S • pk4life
12.3.2011 23:07
**** pravi:
pk4life pravi:
to z fbjem je dost čudn če prašaš mene.. če se pogost vidta raj pust fb nmir.. res da je lažji sam je tut bl čudn
zakaj bi blo čudno če bi mu kdaj pa kdaj kako stanje ali pa sliko lajkala? sem pa tudi jaz bolj za to, da ga v žiwo ogovoriš ja ja sej ne rečm mal.. to walda ne.. sam ne pa res skos na to.. to ful ni ql pol.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • rebeka
• Od: 11.3.2011
21.3.2011 23:19
OMG hahaha XD a ti sploh poznaš definicijo besede ku*ba xp
• pk4life
22.3.2011 1:08
sj zj si že usak po swoje razlaga.. jbg_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • JanezBond007
• Od: 15.2.2011
22.3.2011 18:48
ukrepaj dokler še lahko |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.