DENAR• buba6
• Od: 4.3.2011
DENAR
5.3.2011 21:10
hejlow, zanima me kako si vi predstavljate svojo bodočnost s koliko denarja ( ne pretiravat in govorit o nekih nenormalnih vsotah kr tega si itak vsi želimo ![]() ![]() da povem kr js če sm že začela: ker sm popolnoma v konjeništvu potrebijem/bom potrebovala načeloma velike vsote denarja, v bodočnosti se mislim začeti s tem profesionalno in poklico ukvarjati in v to vlagat denar, za dobre športne konje, avte..... ! ![]() • birdlover
Re: DENAR
5.3.2011 21:21
uh...dobro vprašanje...no js osebno pričakujem da bo plača malo nadpovprečna...ker pač ljubim računalnike,TVje in podobno tehnologijo,pa tud kemija mi je zanimiva zato bi rad imeu domači laboratorij, pa trenutna žepnina je 10? pa starša mi telefon plačujeta ![]() • Peinchy
• Od: 5.3.2011
5.3.2011 22:01
Jaz imam žepnino 20? ![]() ![]() ![]() • pk4life
• Od: 20.7.2010
6.3.2011 1:53
nč žepnine.. drgač kaj si sploh predstavlate kt normalno plačo?_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Jok3r
• Od: 22.7.2009
6.3.2011 16:04
ko bom velik, bom vodil multinacionalno podjetje.
![]() • January
• Od: 11.2.2011
6.3.2011 17:06
hmm dobr vprašanje... jst upam na neko normlano plačo tko okol 1000?.
rada bi bila zgodovinarka pa se v službi ukvarjala z načinom življenja, zato pa ni služb .včasih sem si pol želela bit veterinarka za velke žvali (krava pujs konj), sam kaj k je tut veterinarjev 100x preveč. tko, da upam, da bom podjetnica ali pa novinarka za politiko. • 30stm
• Od: 31.10.2010
7.3.2011 20:52
nimam žepnine....drgač pa arhitektka oz. neki kjer se lahk ukvarjaš s prenovo pa samim premikanjem puhištva kokr ti paše pa to no...pač sej vem sam kaj...aja pa fon mi tut plačujeta sam mam umejitu tko da ne morm zapraut prou vlik....plača....taka da normalno pridš čez mesc....pa ti po sreči še kej ustane..![]() • yellowUrsh
• Od: 8.10.2008
7.3.2011 22:04
ok,nvm sicer kolk ste vi stari ko tu pišete pa dobro.. jas mam mesečno 100? žepnine, s tem da sem v zadnjem tednu že skoraj v minusu..telefon mi plačujeta stara dva ,tak da dejansko teh 100? zapravim za tisto kaj meni paše..samo sem skoraj vsaki vikend zunaj..nvm no ,jas ko gledam 10?..mam glih za čez tedn,niti do vikenda nei prišla ![]() ![]() • bwbnr
• Od: 22.6.2009
8.3.2011 17:01
yellowUrsh kok si pa ti stara?
Drugač js prbližno 1x na mesc dobim 20? in si sam plačujm telefon, drugo pa porabm zase. Ko bom velik bom eksperimentalni fizik in bi delou na kašni univerzi tko da bo plača okol pouprečja. • yellowUrsh
• Od: 8.10.2008
9.3.2011 0:27
17 sem stara.. ![]() ![]() • Diablo
• Od: 14.10.2009
9.3.2011 16:24
yellowUrsh pravi:17 sem stara..
![]() ![]() Uf če bi rekla da si 13, bi si mislu da si ornk razvajena ![]() za 17 žensko je to kr normalno ![]() Jst nimam nobene zepnine, mam tok kar dobim čez poletje z delom pri staremu ![]() str sm 14 ![]() drgač mi pa plačujejo telefon pa to, pa dobim tud kdaj tko kšn euro - največ 5 ![]() ![]() • bwbnr
• Od: 22.6.2009
9.3.2011 19:40
yellowUrsh pravi:17 sem stara..
![]() ![]() Jaa..se mi je zdel mal čudno kr 17letnikou je bol mal tuki gor kar sem zaslediu. In ja se strinjm z diablom. • mann87
• Od: 7.3.2010
9.3.2011 22:15
Zmeri sm si želu bit arhitekt, ampak pol ko pa pridm na to šolo (gradbeni tehnik), me je pa use minil. Zdj si pa želim bit u automobilski industriji al pa neki u zvezi s tem. Najbol si pa želim d bi najdu nek tako službo d bi delau kot automobilistični novinar (Top Gear pa to ![]() ![]() |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.