bff?

Machkica • Od: 25.11.2010 • Prispevkov: 29
bff? 1.3.2011 23:15
amm ja no jst mam tko ful prjatlc in prjatlou ampak jih je tko večina med seboj skreganih in če se probam družt tko mau pr unih pa mau pr oni pa mau pr tretjih me takoi une neki kai pa ti kle pa zakai se z unimi drugimi družm. zdei sm se zadne caite družla z eno k me je že parkrat tko "zaklala" in zdj nwem če se je spremenila k se je z enimi drugimi skregala. res mi je uno h srcu prrasla k se skos kei zaje.bavamo in use ampak zmer u seb slišm uno "ne se z njo spoprijateljit preveč k te bo zaje.bala" pa rees nwem kai nei. sam k se z njo družm mene ceu razred grdo gleda, sm spet hinauka k hočm bit prjazna do ush -.-

rees nwem s kom čm da se družm al čm se kr u kot stisnt pa bit skos tih alneki...mi loh kdo svetuje? Sad
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: bff? 2.3.2011 17:08
okej....to je pa slabo da si u taki situaciji...sej štekam...hočš bit do ush prjazna pa tako sranje......sam pumoje je treba kdaj tut pukazat mau hujši ubrz zto da vejo da nisi ti kr tko...pa da use puslušaš al pa kokr kol.......pumoje je najbolš da se družš s tistimi k so te najmankrat ****......sory sam če te je že tokrat te bo vrjetn še naprej.....če ne pa pred ceumu klasu puvej da ti ni kul da te majo za hinauko kr pač hočš bit do ush prjazna....al pa neki.....ne vem no sam mislm da je res bolš se družt s tistimi k ti niso še nč nardil....tut če se ne štekaš tok dobr....sam vrjem da se lahk zlo hitr puštekate med sabo....okey vrjetn tole ni nč pumagal...sm kr sigurna.....drgač pa nared kokr ti prav srce....al pač kuko že guvurijo u enih pocukranih filmih.....vlik sreče...Smile)
Re: bff? 2.3.2011 20:17
ma ja sam usi me bojo slei k prei zaje.bal -.-
zdj sm kr dužbo zamenala k me je ena kr na ignor fu.knla -.-"
đabe Confused
durex • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 121
Re: bff? 2.3.2011 22:11
sj enkrat se družš z enim drugič pa z enim pol pa opravlaš najprej tm pol pa greš drugam pa še tm opraulaš. mogoče ma razlog da te je ****!
Re: bff? 2.3.2011 22:18
ne lei une opraulajo in k opraulajo sm sam tih pa poslušam sam negrem nikol naprei govort k vem kašna pi.zdarija je pol če kei poveš in se nemislm je.bat s tem . če mi gre kdo na ku.rac mu povem u faco...
ja sj tko k sm napisala mogoče zgleda k da sam upraulam cele dneve Rolling Eyes
durex • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 121
Re: bff? 2.3.2011 22:22
me ne sj vem kako je to. sm se loh postauš pol u kožo unih k si bla prej prjatlca z njo pa si pol kr naenkrat drugo družbo najdla. najbrš tud njej ni fajn. loh se pa pomente ane
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: bff? 2.3.2011 23:22
zčni se družt z tipi.. sam res jao to so (sory) tipični ženski blemi.. če se boš družla z njo se jz nebom z tabo.. Rolling Eyes jao folk.. če je pr tipih tko je najhuj stvar k se lahk zgodi da te praša: kko se lahk družš z unim defektom?.. pa se nč druzga ne zgodi.. eh.. zčni se z tipi družt.. mn takih scen je
Re: bff? 2.3.2011 23:45
sj se tut z tipi družm sam mi je unu bed k tko rečejo naprimr: "ei a greva ke zadi? arr", "uff kai bi ti delu",... am ja sj kul enkrat ne pa tko usakič k me vidjo alneki mi dojadi...jst pa z nimi nemislm bit kei več kt prjatlca...
+ na naši šoli so took otročji tipi d nemorš vrjeet -.-

fak mam problemou hahha Razz
p.s.: ja vem ženski problemi xD (jst jih mam pa tko naimn o.0)
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: bff? 3.3.2011 0:29
hahaha jao.. kok ste pa stari?.. pa ej prou pejt enkrt z njim tja zadi XD.. me znima kok bo pol ceu hud.. hahh ok no če je folk res tak se tut ni za družt z nimi.. sam probi uzet to za kompliment

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.