HELP-->TASTARI!!• kikica13
• Od: 27.2.2011
HELP-->TASTARI!!
27.2.2011 21:49
Tko je nad mamo pa fotrom mam sobo no ne tik pod njihovo ampak ju ponoč/zvečer čujem kak se pominato(no pa to me ne moti) ampak čujem kak seksata oz. čujem kak mama vzdihuje......pa krči no ja sej upam da vete kak se to čuje. Pliss help!!!! RASTAA • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
Re: HELP-->TASTARI!!
27.2.2011 21:57
pejt u njihovo sobo pa se zader: XDD _________________ Peace!
• twix13
• Od: 6.10.2009
28.2.2011 0:30
zjutri tko pr zajtrku reč: učiri je blo pa diuje a?
pa se smej njunem odzivu xD • lana
• Od: 24.11.2010
28.2.2011 16:42
twix13 pravi:zjutri tko pr zajtrku reč: učiri je blo pa diuje a?
pa se smej njunem odzivu xD o hahahaha kruto... neki po svoje začel, na drugo temo šaltat... za tole pa morš met že dost jajc de greš tole nardit • Jok3r
• Od: 22.7.2009
28.2.2011 18:28
1. vdri v sobo, jih slikaj, s sliko ju izsiljuj za določeno razumno vsoto denarja.
2. vdri v sobo, pa vprašaj kakšen kupleraj je to.? 3.vdri v sobo, reči fotru da še tebe mal obdela. + misija nemogoče : ko boš vdrla v sobo probaj 1x dvakrat pridt. • zebraxD
• Od: 3.1.2011
28.2.2011 21:15
hahahhahahaahahahahahhahahaha
moja seka p jz sva lihkaar dožwele hartattack od smejanja. resno skor zaduušila se je xD drgač pa- kup si zamaške za ušesa p bo( Müller 8 jih je u pokcu za večkr. uporabo, raznobarvni, okol 5? xD mau reklame obeeed. ^^ • 30stm
• Od: 31.10.2010
28.2.2011 22:11
Timi pravi:pejt u njihovo sobo pa se zader:
XDD OMG...tale je huda.....še zdej umiram ud smeha..... • pk4life
• Od: 20.7.2010
28.2.2011 22:41
hahahaha čiz naudušen nad idejo od twix13 pa od jok3rja XD zaakon hahahaa pa še zaslužš lahko u enem primeru XD.. sam drgač resno.. haha če te mot jima pč reč ne XD.. pa a ni mal čudn da ti to paše?.. mislm.. men bi blo dost.. fuj no XD hahaha sam dobr.. usak ma drgačn okus XD pa nemorš med tem se zadovoljevt no.. jao člowk XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Lepi
• Od: 28.4.2010
28.2.2011 23:48
Citat:Tko je nad mamo pa fotrom mam sobo no ne tik pod njihovo ampak ju ponoč/zvečer čujem kak se pominato(no pa to me ne moti) ampak čujem kak seksata oz. čujem kak mama vzdihuje......pa krči no ja sej upam da vete kak se to čuje. in no ja sej mi to mal paše amapk ko je dost je pa dost ka to je kr kakih 15min kar se mi zdi dost pol mam pa že dost pa tut če se pokrijem po glavi ni neč bolš!! Ka bi mi kdu pomagu??? pa še v tem je fora da se samozadovoljujem in pol si pač no paše mi to poslušaat pa pr tem še kej nardit dokler ne doživim orgazma pol mi gre pa že na živce!!
Pliss help!!!! Čuj aaaaaa... neke dost si napisala, tak da se mi ne da brat... ampak valda da te podpiram FULL (sej ne vem pri čem)!!! sao kolk je te mama stara? ker,pač ja ne... • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
1.3.2011 16:02
hahaha,to tastara delata eni moji sošolki...
pa jima je omenla enkrat pr zajtrku:"drugič ko bota seksala botta prosim tiši." točn ti jima je rekla • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
1.3.2011 17:25
ajaa še to en predlog: idi si v usta dj ene par cigaret pa jih pržhi tko eno po eno pa pol tko da bo usaka drajša...in si mau oči pofarbaj d bojo rdeče _________________ Peace!
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.