Help Help Help.

Jasnaa • Od: 8.10.2010 • Prispevkov: 62
Help Help Help. 20.2.2011 21:58
Vem da je na forumu že 1000000 tem, ampak nimam časa, da bi jih iskala. Zato vas prosim za malo pomoči. No uglaunem. Jaz in moj fant boma na njegov rojstni dan skup en mesec. Fant bo star 18. Zato proosim da mi pomagate, kaj mu naj kupim za rojstni dan. Hvala Smile Very Happy
Ker jaz sem totalno brez idej. Smile. Hvala usem za vsako pomoč.

Re: Help Help Help. 21.2.2011 14:17
podari mu...SEBE haha :Đ
nene hecam se Very Happy
od brata punca mu je za valentinovo kupila medvedka in mu zravn podarila kuverto u kateri je napisala zakaj ga ljubi in zakaj mu je hvaležna. (brat je star 24 če misliš da je to otročje :Đ)
tko da to se mi zdi ful dobra zamiseu.
lahko pa mu zapečeš CD z vajinimi slikami in ga okrasiš, če kadi mu kupi fajrcajg in ga okrasi z njegovim imenom, lahko pa mu neki čist druzga.
lahko mu kupš kšn darilni bon u kšni štacun za cunje alneki, lahko za masažo in savno. (seveda bosta šla skp :Đ) alpa pelj ga na bowling,...
lahko pa kr use to :Đ
zej se pa sama odloč : D
goodluck (:
Jasnaa • Od: 8.10.2010 • Prispevkov: 62
Re: Help Help Help. 21.2.2011 17:04
No Hvalaa. Zanimivo Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.