SZŠ Ljubljana• katka5
• Od: 22.10.2010
SZŠ Ljubljana
12.2.2011 19:14
No, jst sm zdele 8. razred pa sm šla na informacijskiga ke in mi je blo zlo ušeč, tko de nasledn let se verjetno tja vpišem...Me pa zanima, če ma kdo izkušnje pa hod tja, pa če mi mal puve kuko so kei predmeti pa učitli pa use skupi...Pa če vam je všeč... • Boris
• Od: 17.4.2010
Re: SZŠ Ljubljana
12.2.2011 19:28
ti bom kr skopiru kar sm eni s tukej tud napisu k jo je zanimalo na splošn je šola uredu, profesorce niso zategjene, glih obratn, še prjazne so, nekatere bolj, nekatere manj, če si pridn člouk (predusem to). drugač so pa eni kr za*ebanti , znajo nasmejat. pr sprašvanju pa tem je pa ena fora - če widjo da znaš, pol si uredu. sam d widjo d znaš in si dobra. sewede disciplina je pr nekaterih na vrhu, pr nekaterih profah mamo pa naš klas skor veselico, sam tud najbol popustlivim žiuc lahko poč . wrap-up: profesorce so men uredu . ''bajta'' kot celota - supr. če boš šla nasledn tedn alkdaj na informatiuce boš widla d je res ogromna šola, prostora je u iber dost, učilnce so za 32 folka (največje število učenceu u razredu), jedilnca, dost predavalnic, lušna telovadnca pa administracija u 2. štuku. ušečno . folk na šoli - tud uredu, dost je ''balkancev'' (to te ne sme mott, čene ti ne bo lahko na tej šoli), drugač so pa tko uredu, ne utikajo se kr ke u tri krasne vate al p u tvoje zadeve, itd. dogodki na šoli, če lahko tko rečm, so pa tud kr uredu, učas je nadomeščanj pooouno , odpadejo tud po 2 ure, kašna predstava tud pade, športni dan, pa ena prireditev u stilu ''zdraustvena ima talent'' xD, ubistvu se imenuje ''pokaži kaj znaš'', kjer dijaki predstaujo svoje sposobnosti kdor zna kej posebnga, pa take... kr lušno nam je še mal dodam: fuul mi je všeč kr te pravično ocenjujejo (kr mam slabe izkušne iz osnouke), pa da so stroge nekatere profe glih prou, lahko se zdijo da so stroge u stu matr ko žiu hudič, ampak u resnici so pa še za*ebantke pa čist mile duše. na splošno mi je zloo ušeč če bi pa rada še kej več vedla kr uprašej |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.