Celje Center! Povejte!

KatiaCrime • Od: 11.11.2010 • Prispevkov: 60
Celje Center! Povejte! 9.2.2011 20:30
Hej. Js bom se upisala na gimnazijo Celje Center (na splošno gimnazijo to)
no in me pač zanima če bo še kdo šou pa če bo šou nej se javi.
Da se tko mau spoznamo če bomo sošolci kr mene je ful strah teh prvih dni k nbenga nam poznala.
Tko da ..
Dej napište ..
tjasalala • Od: 15.1.2011 • Prispevkov: 92
Re: Celje Center! Povejte! 10.2.2011 16:54
Js grem u celje..sam ne na gimnazijo..na poslovno.
Gre pa neki mojih sošolk tja, mislim da 1 al 2 al3 nwm..uglaun so ful prjazne, pa face...mislim da se bote kr uštekale.. Very Happy
KatiaCrime • Od: 11.11.2010 • Prispevkov: 60
Re: Celje Center! Povejte! 10.2.2011 17:48
A res? No kul. Upam d se bomo uštekale ja (:
Kr mene res to skrbi da se neb uklopla u družbo kr sm bl taka sramežljiva pa navadna punca nč kej posebnga xD
K se pa zastopm s frendam sm pa fajna.Smile

In še kdo gre na center?
izaa16staar • Od: 13.7.2011 • Prispevkov: 30
Re: Celje Center! Povejte! 15.7.2011 23:20
Jst grem na center, sam grem na predšolsko in ful nobenga ne poznam. Tk da me je kr mau strah prvega dneva. A gre kdo na predšolsko? Very Happy
tajda666 • Od: 12.6.2011 • Prispevkov: 1
Re: Celje Center! Povejte! 16.7.2011 11:29
js sm že na gcc, in je fuul uredu šola, pač profesorji so prijazni,razumejo težave, skratka super so.
pa tut vedn se nekej dogaja...no čeprav js sm na predšolski vzgoji!
pa brez skrbi s sošolci se boš zaštekalaa kr hitr, ker je tut mene blo strah kk bo, čeprav sem mela eno sošolko iz oš ki je šla enako na to šolo, pa sem vedla da je pač kuul ker mam usaj enga da ga poznam, sam v 3 dneh boš z usemi frendica.
pol se pa z usemi poznaš in use pol te pa skrbi kko si boš imena zapoulnu Shocked ...sam ni pol problema.
skratka uživala boš...no usaj iz mojih izkušenj ni slabih stvari! Razz
marmeljadica • Od: 16.6.2011 • Prispevkov: 7
Re: Celje Center! Povejte! 16.7.2011 16:19
izaa16staar pravi:
Jst grem na center, sam grem na predšolsko in ful nobenga ne poznam. Tk da me je kr mau strah prvega dneva. A gre kdo na predšolsko? Very Happy

js grem na predsolsko:))
izaa16staar • Od: 13.7.2011 • Prispevkov: 30
Re: Celje Center! Povejte! 16.7.2011 21:50
A to u cele?
LoveBye • Od: 4.2.2011 • Prispevkov: 19
Re: Celje Center! Povejte! 17.7.2011 22:31
jst grem na splošno gimnazijo. Smile
in ja mene je tut ful strah d z nbenem nam frendica k sm bol sramežljiva pa ja navadna punca Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.