Love ? ? Help me ! Please• LoveBye
• Od: 4.2.2011
Love ? ? Help me ! Please
4.2.2011 23:28
Heiii...
Js mam nek problem.. mam frenda k je 2 leti stari ud mene.K je biu še u osnovni sma se ful dobr zastopla. In takrt sm se tut zalubla u njega. Ampak k je šou u sredno sma zgubila bol k ne use stike:( vidla sma se sam še na nastopih.Ampak zdj sma se pa spt eneparkrat vidla na nastopih pa bla mal skupi, pa tut po sms-ih sva si nekajkrat mau pisala.. Med poletnem počitnicam sma se skos menila da bi šla skupi na bazen, sam je to nažalost odpadlo ker je meu skos delo popoudne(služba med poletnimi počitnicami) res sm se že skušala 100x odljubit samo vedno k se srečava pa se pozdravma pa govorima... Je konc z mano... In si res želim da bi bla enkrat skupi... Kaj nej nrdim??? čis sm obupana, sam jokala bi. nwm kaj nej.. HEEEELP! • LoveBye
Re: Love ? ? Help me ! Please
5.2.2011 23:15
Prosiiiim pomagiteeeee • sary22
• Od: 29.7.2009
6.2.2011 11:19
glej..po eni strani te čisto razumem. samo če je tak ko si napisala je najboljše, da ga pozabiš. kr če bi njemu blo nekaj do tebe bi nardil kaj za to(več pisal itd.) zabavaj se, hodi ven s prijatli, ne misli na njega. pa boš prej ko slej pozabla Lp.. Sara • pk4life
• Od: 20.7.2010
7.2.2011 14:07
pa on sploh we kaj čutš do njega?.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • LoveBye
7.2.2011 22:21
učeri sm mu po sms-u napisala ˝ljubezensko pismo˝.
in je napisu odgovor. odgovor je biu prelep:) in zdej si pišema samo nvm kko nej ga povabm vn al pa kej. • LovelyNina
• Od: 26.9.2010
!
7.2.2011 22:34
Povab ga na zmenek, v neko romantično restavracijo !!
You go, girl !! • anncha
• Od: 31.1.2011
7.2.2011 22:36
am.. jst mislm da bosta mogoče skup k se bosta s5 začela stalno videvat • LoveBye
19.2.2011 14:44
ja pač najprej sm napisala tko: verjetno je to za tebe sam še en glupi sms k ga dobiš od mene sam jaz ti morm to povedat. 100x sm si že rekla da naj te pozabim, sam pol k sm te vedno vidla, nism mogla nehat razmišlat u teb. vem, d ti grem na žiuce ampak .. štekam ..
in pol on ni prec odpisu... in sm bla čis depresivna-.- in pol zjutri kk se zbudim vžgem telefon in dobim mesič. pisal je: sry kr ti nism prej udpisu sam smo bli na enem špilu in ti nism mogu udpisat. pa hočm d veš da mi ni usejen za tebe in ne greš mi na živce! tak da bi napiš še kdaj kak sms če hočeš(: no to je to.. po tem sma si mal pisala in pol sm mu rekla d mam neki zanga za valentinovo in je biu ferbčn pa mu nism pvedala. pol sm pa rekla a boš stran vrgu in je pač reku itak da ne. tak da zdej se neki cajta nisma pisala. ampak dans mu mislm spet kak sms napisat če bo odgovoru.. kaj zdej ?? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.