VALENTINOVO

zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
VALENTINOVO 1.2.2011 23:17
Meen osebno je FUUL bed, ker bom najvrjetneje single za valentinovo in tko vidm parčke p mi je res zlo.zlo.zloooo bed. A se še kdo tko počut?? :3 I don't wanna be the partybreaker but, I think you know how it's like... xD
nikkka • Od: 8.4.2010 • Prispevkov: 59
Re: VALENTINOVO 2.2.2011 16:51
ja, jaz se enako...
vem kak ti je...
sej bo bolše (hope soo)
nusa1998 • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 8
Re: VALENTINOVO 2.2.2011 19:32
Huh jst sm tud bla tko...Pol pa v pondelk me glih simpatija vprašala če bi z njim hodla..Tko da smo zdej OK Smile))
Re: VALENTINOVO 2.2.2011 19:46
Embarassed ooo kok dobr zate ;3 Blagič xD uživita ane Wink
nikkka • Od: 8.4.2010 • Prispevkov: 59
Re: VALENTINOVO 2.2.2011 20:14
kak nice..
ko bi se še meni tak zgodlo...
sam jaz ziher moji simpatiji nisem všeč Sad
makotejebe • Od: 30.8.2010 • Prispevkov: 50
Re: VALENTINOVO 2.2.2011 21:02
zebraxD pravi:
Meen osebno je FUUL bed, ker bom najvrjetneje single za valentinovo in tko vidm parčke p mi je res zlo.zlo.zloooo bed. A se še kdo tko počut?? :3 I don't wanna be the partybreaker but, I think you know how it's like... xD

Haha baba munjena
Re: VALENTINOVO 2.2.2011 21:33
**** pravi:
zebraxD pravi:

Haha baba munjena
zakaaj p too? -.- xD
makotejebe • Od: 30.8.2010 • Prispevkov: 50
Re: VALENTINOVO 3.2.2011 17:16
zebraxD pravi:
**** pravi:
zebraxD pravi:

Haha baba munjena
zakaaj p too? -.- xD

Zato k si blesava in se obremenjuješ s takimi malenkostmi
Re: VALENTINOVO 3.2.2011 17:42
**** pravi:
zebraxD pravi:
**** pravi:
zebraxD pravi:

Haha baba munjena
zakaaj p too? -.- xD

Zato k si blesava in se obremenjuješ s takimi malenkostmi

Dobr, noo malenkosti.. mogoče se res mau preweč. Razz
zgleda, da maš punco, da se ti ne obremenjujš xE
LonelyGirl • Od: 24.3.2010 • Prispevkov: 81
Re: VALENTINOVO 3.2.2011 18:45
jas mam ist problem Sad
hayyou • Od: 1.12.2010 • Prispevkov: 20
Re: VALENTINOVO 3.2.2011 19:50
jz tko sem mal gledla pa sej mi na srečo valentinovo ne pomeni dosti (:
sam razmišljala sem kako bi blo lepo če bi od kakega tipa kaj dobila :3
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: VALENTINOVO 3.2.2011 21:29
powej mi kaj je sploh fora walentinovga?.. resno če se mata dwa rada se mata itq skos.. zto k se je en to spomnu nej bi biu to en posebn dan k se use single ženske zasekirajo?.. krneki no..
Re: VALENTINOVO 3.2.2011 22:13
Hmmm.. dobr,RES JE, da je valentinovo samo komercialna fora trgovcev, in Ameriški praznik k je bil ˝poslovenjen˝. Res je, da se mata rada skos (no al pa tut ne xD) sam mogoče je okrog valentinovga tak cajt k si loh to večkrat povesta ... Pač ne morš tega spregledat. No, z mojim postom sm izpadla čisti frik k da nevem kaj za valentinovo, nujno rabm tipa itd. (se oprawičujm :3) Sam res bi blo lepo ane, da veš da te ma en rd in pač dobiš mau več ˝pozornosti˝ Smile Lubezn je prou ena lušna reč (lol xD)
No, uapm d me zdejj razumete in mi ne bote več pisal baba munjena (khm.khm.khm)..
Pa velik lubeezni vm želim Wink <3

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.