Kam na morje?• erkica
• Od: 2.9.2010
Kam na morje?
30.1.2011 11:49
Tku je letos se z familijo in mojo frendico dogovarjamo ka it na morje pa še vedno ne vemo, familija bi šla na ag men je pa tam bed.
ma kdo kak predlog kam bi lohk šli na morje da bi mele z frendico mal mera pa da bi bli tam kaki lušni fantje?? Hwala za pomoč že v naprej • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: Kam na morje?
30.1.2011 12:52
Piran je vreji. Vsaj meni xD tak da nevem pouno je tega kam lahko greš malo poglej na interneti (mislim če grete na hrvaško) za kako agencijo pa najdeš tam ziher kaki kraj =)_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • 005
• Od: 17.5.2009
30.1.2011 17:48
če prau razumem hoče familija na PAG • erkica
• Od: 2.9.2010
30.1.2011 21:01
005 pravi:če prau razumem hoče familija na PAG
Hwalaa • LovelyNina
• Od: 26.9.2010
1.2.2011 16:19
erkica pravi:Tku je letos se z familijo in mojo frendico dogovarjamo ka it na morje pa še vedno ne vemo, familija bi šla na ag men je pa tam bed.
ma kdo kak predlog kam bi lohk šli na morje da bi mele z frendico mal mera pa da bi bli tam kaki lušni fantje?? Hwala za pomoč že v naprej Lahk bi šli na Čiovo?? To je na Hrvaškem ... Full lepo ... Tam je bla moja sošolka! [povezava] • D3NiiS
• Od: 30.9.2010
• Kraj: Koper
1.2.2011 22:25
Če pa greste na slo obalo, pa predlagam portorož V piranu ni tok ljudi, portorož je bolj za mlade pa za turiste. • zebraxD
• Od: 3.1.2011
1.2.2011 23:44
sej naša obala je itak tko mejhna da hodš dve minutki p si že u drugem kraju.. xD Drgač pa definitivno- Portorož • Ben
• Od: 24.4.2010
3.2.2011 22:01
Oi. Js živim tu zraven kopra, Ankaran. Če gledate slovensko obalo bi najbolj priporočal portorož,izolo. odvisno za kaj. portorž je bolj nov, plaža je peščena in velika ni pa tko bom reku privlačen. izola pa ima zeeelo lepo plažo San Simon velika je pa lepa...
• D3NiiS
• Od: 30.9.2010
• Kraj: Koper
3.2.2011 22:08
Ben pravi:Oi. Js živim tu zraven kopra, Ankaran. Če gledate slovensko obalo bi najbolj priporočal portorož,izolo. odvisno za kaj. portorž je bolj nov, plaža je peščena in velika ni pa tko bom reku privlačen. izola pa ima zeeelo lepo plažo San Simon velika je pa lepa...
ž
Ben, sem tudi jaz iz obale in sem zato priporočal portorož. Mladi itak ne gledamo tolko da je lepa plaža, pa velika, pa bla bla bla,.. Bolj nam je do družbe, ljudi, itd. in zato sem predlagau Portorož • scartissuee
• Od: 4.2.2011
4.2.2011 20:06
Ugljaan |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.