HEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP..!!!!!• Me.To.You
• Od: 28.12.2010
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP..!!!!!
23.1.2011 0:46
Upam da ni že kšna tema taka =3
no jz mam že kr neki časa tipa in se pač še nisua poljubila... men pa sošolke govorijo da če se ne poljubta ne hodta... a je to res? Fuuul prosm da mi odgovorite =3 Huala&užiuite^^ • MilosR
• Od: 16.6.2009
Re: HEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP..!!!!!
23.1.2011 11:30
Ne, ni res. Če še nisi pripravljena, je to čist ok.
Lahk se samo videvata, pa se mata rada, ne sam kot prijatelja amapak tako pač, upam da razumeš. • thedevil
• Od: 28.6.2010
23.1.2011 21:01
hełłou! =)
pa ne s tem nič ni narobe mam jas isti problem.s fantom sma skupi 3 mesece pa se še nisva kušnla.to pa zaradi mene ker še nisem pripraulena pa sem mu rekla da bi rada še malo počakala.in je njemu to zaenkrat čist kul.tak da nič nea skrbet ker ko se bo pa zgodil ta 'first kiss' pa verjemi da bo ziher nepozaben.tak da ne se sekirat zaradi totega. važno je da ga maš rada pa da ma on tebe rad in da sta skupaj pa da uživata in se mata super.to je važno... lp,thedevil =) P.S: upam da ko boš doživela ta prvi poljub z njim da bo nepozaben in da bosta potem nadoknadila vse do zdaj 'zamujene' poljube! have fun! =) • Me.To.You
23.1.2011 21:19
MilosR pravi:Ne, ni res. Če še nisi pripravljena, je to čist ok.
Lahk se samo videvata, pa se mata rada, ne sam kot prijatelja amapak tako pač, upam da razumeš. Aham razumem Huala <3 • Me.To.You
23.1.2011 21:24
thedevil pravi:hełłou! =)
pa ne s tem nič ni narobe mam jas isti problem.s fantom sma skupi 3 mesece pa se še nisva kušnla.to pa zaradi mene ker še nisem pripraulena pa sem mu rekla da bi rada še malo počakala.in je njemu to zaenkrat čist kul.tak da nič nea skrbet ker ko se bo pa zgodil ta 'first kiss' pa verjemi da bo ziher nepozaben.tak da ne se sekirat zaradi totega. važno je da ga maš rada pa da ma on tebe rad in da sta skupaj pa da uživata in se mata super.to je važno... lp,thedevil =) P.S: upam da ko boš doživela ta prvi poljub z njim da bo nepozaben in da bosta potem nadoknadila vse do zdaj 'zamujene' poljube! have fun! =) Mi2 boua kmal 2 mesca skupi =D In ja upam da bo nepozabno =$ Se maua super in tud zlo rada P.S. Tud jz upam =3 & huala =) Hf • onaSem
• Od: 27.1.2010
24.1.2011 20:17
men je pa to čis kul da se pač ne poljubljaš takoj.po pravič povedan ja men smotano tko enedva začneta hodit in pol drug dan ju že vidš ko se zalizujeta bo že prišel vajin čas • Me.To.You
24.1.2011 20:22
onaSem pravi:men je pa to čis kul da se pač ne poljubljaš takoj.po pravič povedan ja men smotano tko enedva začneta hodit in pol drug dan ju že vidš ko se zalizujeta
bo že prišel vajin čas Ja men se isto zdi... Zato si morš uzet čas... Mal počakat in če se pol res štekata in use pa začneta To bo pa sigurno prišel |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.