Kako plonkati v šoli

klercek • Od: 18.1.2011 • Prispevkov: 1
Kako plonkati v šoli 18.1.2011 22:29
Kako kaj plonakte v šoli? Smile

Zanimivi načini plonkanja na Okey.si
D3NiiS • Od: 30.9.2010 • Prispevkov: 217 • Kraj: Koper
Re: Kako plonkati v šoli 19.1.2011 14:39
Meni osebno je do zdej še vedno uspelo, tako da sem dau plonke pod test.
Za kakšen predmet, ko pa rabiš kaj več plonkou in časa ni dovolj, pa smo najdli en drug način.
V kemike (določene kemike) damo plonk listke notri. Vidi se jih pa samo, če od blizu gledaš, torej ti jih vidiš. Profesor jih bo težko vidu iz njegove razdalje, če res ne izpadeš sumljiv.
Določene kemike pa zato, ker je odvisno kakšne maš (niso prozorni, čim daljši, itd.itd.) Wink
erienne • Od: 21.10.2010 • Prispevkov: 185
Re: Kako plonkati v šoli 19.1.2011 16:48
drgač je zelo uporabno če si jih daš na notranjo stran kikle..in pol samo rob okol ubrnš in maš, za tipe pa pč en mau dalši al pa uhlapn pulovr.Smile
Klemen33 • Od: 16.1.2011 • Prispevkov: 36 • Kraj: Dolenjska <3
Re: Kako plonkati v šoli 19.1.2011 18:24
za punce je prednost če imajo velike prsi pa srednje globok dekolte...in imajo tam notr plonkc...pa prfoks misl da si gledaš v prsi v resnic v plonkc....

jest pa se poslužujem teh, da imam 2 enaka kemična svinčnika, enega skrijem za rokav, ki ima gor listek, z drugim pa začnem pisat...ko ne gleda zamenjam in to je vsa umetnost Very Happy
včasih dam plonke pod test ...
MaŁaa* • Od: 17.11.2009 • Prispevkov: 69
Re: Kako plonkati v šoli 19.1.2011 18:32
Un k pred teboj sedi.. na copate-podplat mu mu nalimaš plonk.. pa na velku mora pisaat. pr kemiji je uporabno fuuuL. pa pol k grem prof mim on spusti noge; polej pa spet dvigne ti pa sam pišeš.. ni šans d te dobijo ;D
Arya09 • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 455
Re: Kako plonkati v šoli 19.1.2011 23:52
pod kiklo, alpa si jih prlimaš (če maš douge rokave) na zapestje... alpa še vedno fuŁ učinkovito u žep pa pol na noge, pa tko prekrižane noge maš d si umes zatlačeš če pride prfoks!
Re: Kako plonkati v šoli 20.1.2011 12:14
js še vedno delam tko d si napišm z mojo miniaturno pisavo/napišm
na komp pa pol si pač te pojme/formule označm s flomastrom
(nwm men je tko bol pregledn kokr d ne označm p se pol lovim
ke je kej tacajt mi pa lohk uzame plonk) pa pred začetkom ure
si dam listek u roko in pol če kej rabm sam pugledam....če je
pa kšn zoprn fox si dam pa med pole Very Happy Very Happy tko da k kao obračam
liste u bistvu gledam u plonk Very Happy

[link]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.