Kaj si mislite o gimaziji Jožeta Plečnika?1 | 2 | >>• kastelictamara
• Od: 16.1.2010
Kaj si mislite o gimaziji Jožeta Plečnika?
18.1.2011 18:14
Živjo! Upam, da ni kje podobne teme, vsaj zasledila je nisem...
Uglavnem, če kdo kaj ve o Šubi naj napiše!! Napište čim več Kakšni so prfoksi, kakšn folk je gor napiše čim več! hvala! • 30stm
• Od: 31.10.2010
Re: Kaj si mislite o gimaziji Jožeta Plečnika?
18.1.2011 19:29
jess...ej ni blema ti jst use puvem...kr ne morš da vrjameš sm jst tm gor in je D BEST....ej kje nej začnem....men usebno je folk ful uredu kr se mi zdi da se po večini kr znajo ubnašat....ampk sej veš da so povsod kkšne budale (pardon na izrazu).....kokr pravjo eni da je kao gor ful fenski pi...k....lej povsod so sam je pa pomojem še več ljudi k so čist neki spešl pa majo en edinsvten stil oblačenja.....drgač ni tko hudo....morm puedat da je gor ogromn kjut fantov....vem da je neumensa...pa če mejbi že maš fanta....ampak kle je pravi zaklad......oki....drgač profesorji so uredu...lej pousod so taki k ti totalno zagrenijo lajf....recmo en za gefo se kr neki dere pa ma kr ene svoje izpade pa kr govori č je razred razmetan da je razred zelo onesnažen in pudobn....kuku....drgač je pa ful fajn k jih lahk na hodniku ustavš in jih uprašaš kar hočš pa ti ful pomagajo....če hodš na kkšna tekmovanja in podobn lahk kkšne bonuse dubiš pač pr tistmu prfoksu k je mal puvezan s tem tekmovanjem....primer:slova-cankarjevo tekmovanje...smo kr 5-ke duble pa pač za časopis in podobn...res je fajn....pol krožki k so pa pr kerih lahk dubiš OIV ure k jih morš obevzno nabrt so tut kul....še en primer....kemijski krožk k se sliš ful glup...pa sm mislna kakšne formule bomo skoz pisal...ni res...ej sami poskusi in to ful zanimivi...čeprou je kema sama po seb ful nezanimiva razn če si tak člouk.....drgač malca...maš na voljo 4 menije:hladni, topli, vegetarjanski, mesni, in lahk pol naročaš....aja pa recmo glasba...najbol zanimiu predmet kr je najbolša prfoksa...sama ****...enkrat smo plesal pa pel...carsko...pa recmo k so plečnikovi dnevi se mrs kkšn prfoks udloč da ne bo sprašvou....kulči...aja pa še tole...sam sej to je pa na dost šolah se mi zdi...kino abonma...pač si izbereš en abonma u kermu maš 7 filmov pa s tem da si dva od sedmih izbereš sam...edn je pa film presenečenja...pa še OIV ure spet dubiš...drgač je pa dost ekskurzij eodnevnih al pa maš te tabore v okviru enga predmeta pa tm tut dobiš oiv...recmo letos grejo u francijo(sej grejo men se zdi usak let) in bojo šli pol u disney world...čeprou je to za utroke sam bo blo baj eful fajn....mislm se ne vem kwa nej ti še puvem...aja edin kar je bol slabo...če maš pouk u tretmu štuku al pa še viši...ja štenge znajo bit kr ubijalske....drgač je pa ful fajn...usaj men upam da ne bo kdo mislu da ful svojo šolo promoviram sam je res zakon pa upam da sm saj mau pomagala...če še kej rabš zvedt kr praši..• kastelictamara
• Od: 16.1.2010
18.1.2011 21:00
wooow točn to sm rabla zvedt! Ei ful si pomagala! Hvala • zebraxD
• Od: 3.1.2011
18.1.2011 21:11
Uuuu zanimiu • 30stm
19.1.2011 22:04
kastelictamara pravi:wooow točn to sm rabla zvedt! Ei ful si pomagala! Hvala
dobr to no...ni kej pa č boš še kej rabla kr praši.. • 30stm
19.1.2011 22:11
zebraxD pravi:Uuuu zanimiu
OIV ure oz. obvezne izbirne vsebine....pač to je neki k morš opravt z raznimi aktivnostmi med kere se pa tut štejejo razni kulturni dnevi....športni....itd.....kokr jst vem morš met 90 teh ur kr če jih nimaš ne opravš letnika...č jih pa nabereš več kokr jih rabš se pa nesejo u nasledn letnik....mislm nm so tko puvedal....pa čeprou se sliš vlik 90 ur sam jih dost hitr nabereš....ekskurzije enodnevne...razni krožki...pač take stvari....ja pa na informatiuca kr prid....tut če ti kdo ne vem kwa slabga puve o ns...ne poslušat...hec hec...usaj men se dugaja kle al pa se mi tko zdi k tega u usnovki nikol nism mela....res je fajn... • zebraxD
• Od: 3.1.2011
19.1.2011 22:37
30stm pravi:
zebraxD pravi:
Uuuu zanimiu
OIV ure oz. obvezne izbirne vsebine....pač to je neki k morš opravt z raznimi aktivnostmi med kere se pa tut štejejo razni kulturni dnevi....športni....itd.....kokr jst vem morš met 90 teh ur kr če jih nimaš ne opravš letnika...č jih pa nabereš več kokr jih rabš se pa nesejo u nasledn letnik....mislm nm so tko puvedal....pa čeprou se sliš vlik 90 ur sam jih dost hitr nabereš....ekskurzije enodnevne...razni krožki...pač take stvari....ja pa na informatiuca kr prid....tut če ti kdo ne vem kwa slabga puve o ns...ne poslušat...hec hec...usaj men se dugaja kle al pa se mi tko zdi k tega u usnovki nikol nism mela....res je fajn... Hvala za razlago xD hah žur je itak večji na gimnaziji pa je usen kam greš xF • 30stm
20.1.2011 0:06
zebraxD pravi:
30stm pravi:
zebraxD pravi:
Uuuu zanimiu
OIV ure oz. obvezne izbirne vsebine....pač to je neki k morš opravt z raznimi aktivnostmi med kere se pa tut štejejo razni kulturni dnevi....športni....itd.....kokr jst vem morš met 90 teh ur kr če jih nimaš ne opravš letnika...č jih pa nabereš več kokr jih rabš se pa nesejo u nasledn letnik....mislm nm so tko puvedal....pa čeprou se sliš vlik 90 ur sam jih dost hitr nabereš....ekskurzije enodnevne...razni krožki...pač take stvari....ja pa na informatiuca kr prid....tut če ti kdo ne vem kwa slabga puve o ns...ne poslušat...hec hec...usaj men se dugaja kle al pa se mi tko zdi k tega u usnovki nikol nism mela....res je fajn... Hvala za razlago xD hah žur je itak večji na gimnaziji pa je usen kam greš xF ni kej...ja to pa itak...hahh.. • to.sem.jaz
• Od: 21.5.2010
20.1.2011 18:17
30stm pravi:jess...ej ni blema ti jst use puvem...kr ne morš da vrjameš sm jst tm gor in je D BEST....ej kje nej začnem....men usebno je folk ful uredu kr se mi zdi da se po večini kr znajo ubnašat....ampk sej veš da so povsod kkšne budale (pardon na izrazu).....kokr pravjo eni da je kao gor ful fenski pi...k....lej povsod so sam je pa pomojem še več ljudi k so čist neki spešl pa majo en edinsvten stil oblačenja.....drgač ni tko hudo....morm puedat da je gor ogromn kjut fantov....vem da je neumensa...pa če mejbi že maš fanta....ampak kle je pravi zaklad......oki....drgač profesorji so uredu...lej pousod so taki k ti totalno zagrenijo lajf....recmo en za gefo se kr neki dere pa ma kr ene svoje izpade pa kr govori č je razred razmetan da je razred zelo onesnažen in pudobn....kuku....drgač je pa ful fajn k jih lahk na hodniku ustavš in jih uprašaš kar hočš pa ti ful pomagajo....če hodš na kkšna tekmovanja in podobn lahk kkšne bonuse dubiš pač pr tistmu prfoksu k je mal puvezan s tem tekmovanjem....primer:slova-cankarjevo tekmovanje...smo kr 5-ke duble pa pač za časopis in podobn...res je fajn....pol krožki k so pa pr kerih lahk dubiš OIV ure k jih morš obevzno nabrt so tut kul....še en primer....kemijski krožk k se sliš ful glup...pa sm mislna kakšne formule bomo skoz pisal...ni res...ej sami poskusi in to ful zanimivi...čeprou je kema sama po seb ful nezanimiva razn če si tak člouk.....drgač malca...maš na voljo 4 menije:hladni, topli, vegetarjanski, mesni, in lahk pol naročaš....aja pa recmo glasba...najbol zanimiu predmet kr je najbolša prfoksa...sama ****...enkrat smo plesal pa pel...carsko...pa recmo k so plečnikovi dnevi se mrs kkšn prfoks udloč da ne bo sprašvou....kulči...aja pa še tole...sam sej to je pa na dost šolah se mi zdi...kino abonma...pač si izbereš en abonma u kermu maš 7 filmov pa s tem da si dva od sedmih izbereš sam...edn je pa film presenečenja...pa še OIV ure spet dubiš...drgač je pa dost ekskurzij eodnevnih al pa maš te tabore v okviru enga predmeta pa tm tut dobiš oiv...recmo letos grejo u francijo(sej grejo men se zdi usak let) in bojo šli pol u disney world...čeprou je to za utroke sam bo blo baj eful fajn....mislm se ne vem kwa nej ti še puvem...aja edin kar je bol slabo...če maš pouk u tretmu štuku al pa še viši...ja štenge znajo bit kr ubijalske....drgač je pa ful fajn...usaj men upam da ne bo kdo mislu da ful svojo šolo promoviram sam je res zakon pa upam da sm saj mau pomagala...če še kej rabš zvedt kr praši..
noro kr razmišlam da bi pršla na šubo, zdej se pa morm še odločt, al šuba al vič, čeprou mi je šuba bol dostopna , sam ok , bomo vidl _________________ live for the moment. • 30stm
20.1.2011 19:16
to.sem.jaz pravi:
30stm pravi:
jess...ej ni blema ti jst use puvem...kr ne morš da vrjameš sm jst tm gor in je D BEST....ej kje nej začnem....men usebno je folk ful uredu kr se mi zdi da se po večini kr znajo ubnašat....ampk sej veš da so povsod kkšne budale (pardon na izrazu).....kokr pravjo eni da je kao gor ful fenski pi...k....lej povsod so sam je pa pomojem še več ljudi k so čist neki spešl pa majo en edinsvten stil oblačenja.....drgač ni tko hudo....morm puedat da je gor ogromn kjut fantov....vem da je neumensa...pa če mejbi že maš fanta....ampak kle je pravi zaklad......oki....drgač profesorji so uredu...lej pousod so taki k ti totalno zagrenijo lajf....recmo en za gefo se kr neki dere pa ma kr ene svoje izpade pa kr govori č je razred razmetan da je razred zelo onesnažen in pudobn....kuku....drgač je pa ful fajn k jih lahk na hodniku ustavš in jih uprašaš kar hočš pa ti ful pomagajo....če hodš na kkšna tekmovanja in podobn lahk kkšne bonuse dubiš pač pr tistmu prfoksu k je mal puvezan s tem tekmovanjem....primer:slova-cankarjevo tekmovanje...smo kr 5-ke duble pa pač za časopis in podobn...res je fajn....pol krožki k so pa pr kerih lahk dubiš OIV ure k jih morš obevzno nabrt so tut kul....še en primer....kemijski krožk k se sliš ful glup...pa sm mislna kakšne formule bomo skoz pisal...ni res...ej sami poskusi in to ful zanimivi...čeprou je kema sama po seb ful nezanimiva razn če si tak člouk.....drgač malca...maš na voljo 4 menije:hladni, topli, vegetarjanski, mesni, in lahk pol naročaš....aja pa recmo glasba...najbol zanimiu predmet kr je najbolša prfoksa...sama ****...enkrat smo plesal pa pel...carsko...pa recmo k so plečnikovi dnevi se mrs kkšn prfoks udloč da ne bo sprašvou....kulči...aja pa še tole...sam sej to je pa na dost šolah se mi zdi...kino abonma...pač si izbereš en abonma u kermu maš 7 filmov pa s tem da si dva od sedmih izbereš sam...edn je pa film presenečenja...pa še OIV ure spet dubiš...drgač je pa dost ekskurzij eodnevnih al pa maš te tabore v okviru enga predmeta pa tm tut dobiš oiv...recmo letos grejo u francijo(sej grejo men se zdi usak let) in bojo šli pol u disney world...čeprou je to za utroke sam bo blo baj eful fajn....mislm se ne vem kwa nej ti še puvem...aja edin kar je bol slabo...če maš pouk u tretmu štuku al pa še viši...ja štenge znajo bit kr ubijalske....drgač je pa ful fajn...usaj men upam da ne bo kdo mislu da ful svojo šolo promoviram sam je res zakon pa upam da sm saj mau pomagala...če še kej rabš zvedt kr praši..
noro kr razmišlam da bi pršla na šubo, zdej se pa morm še odločt, al šuba al vič, čeprou mi je šuba bol dostopna , sam ok , bomo vidl sm upazla da znam kr bodr prepričat ljudi da usaj razmislejo o tem...hec hec...men usebno je res kul...more pa usak sam presodt...informatiuci...ja itak kr prid....več vs bo bolj bo veselo....hahh... • bad0girl
• Od: 17.8.2009
21.1.2011 23:30
js bit tuut ful šla na šubo hehe..sam a je ful težko tko drugač mislm a so težki testi pa to? • 30stm
22.1.2011 2:06
bad0girl pravi:js bit tuut ful šla na šubo hehe..sam a je ful težko tko drugač mislm a so težki testi pa to?
lej šola kt šola...pač to je na nek način nadaljevanje usnovke sam na mau višji ravni....testi...to j pa čist ud usazga pusameznika udvisn...pr enih se ti zdi da so ful lahki pr drugih pa da ne boš čez pršu...npr....glasba...ti reče da se uč iz zvezka pol je pa pou stvari iz uč.,....gefa...čist izi kr so uprašanja pa tut sama snov res lahka...usaj za enkrat...slova:tut izi kr so uprašanja narjena po tistmu kar maš u zvezku..je par miselnih nalog sam itak če se napiflaš par pravil...pa je....ampk tko se men zdi....eni naprimr u gimnaziji čist drgač delajo kokr so u usnovki...mam sušolce k jim gre zdele 100% bolš kokr u usnovki pa tut sušolce k jim zadeve glih ne ležijo....res je odvisn od same usebe....aja pa sej mene je blo tut ful strah k sm pršla pa nism nubenga puznala...pol sm patm stala pa vidla enga tipa k je moj sušolc pa sm kr bulla ukol k da sm za luno....pol k smo bli u klasu pol pa mau navežeš stike k se pusedete pa to....jst sm mela tut to kuko se bom uklučla u družbo...če me bojo sploh sprejel sam se je kr dobr izšlo....lej sj jst sm tut še kdaj bol nerodna sam ne morš vrjet kok u sredni šoli al pa gimnazijij bol komuniciraš s folkom pa use laži je...lej sej bo...ne se bat....sj to že itak lahk mau po fejsu iščeš pa se kej zmenš pa to pa se u šol dubiš....sej bo ratal...držim pesti... • cupachups
• Od: 23.10.2010
16.3.2011 14:47
js grem na šubo ^^
in se mi zdi ful uredu šola &use (: sam me zanima keri krožki so kul ;P k js bi se upisala na Arhitekturno risanje, filmski krožek, debatni krožek, comenius, pa tko xd in a se zmeri začne ob 8ih šola al kdaj bl pozno al prej? xd pa kšna je telovadba? a je treba po Tivoliju laufat ? al si sam u dvorani? xd • 30stm
16.3.2011 16:24
cupachups pravi:js grem na šubo ^^
in se mi zdi ful uredu šola &use (: sam me zanima keri krožki so kul ;P k js bi se upisala na Arhitekturno risanje, filmski krožek, debatni krožek, comenius, pa tko xd in a se zmeri začne ob 8ih šola al kdaj bl pozno al prej? xd pa kšna je telovadba? a je treba po Tivoliju laufat ? al si sam u dvorani? xd okej...glede teh krožkov nebi vedla kr sm jst sam pr kemijskem kr mi časovno ne znese....sam so pumoje uredu.....sej to boš pol sama mau vidla pa to....žou....ja drgač se šola usaj kokr jst vem zmer začne ub 8-ih....lahk je pa tko da recmo kkšnga prfoksa ni pa ti pol kkšna ura udpade....al pa recmo k je tedn oiv se pol menš kuko boste hudil u sql.....pa kdaj je tut prej sam to ti pol tut prej puvejo pa drgač je pa po večini ub 8-ih.....športna...je pa plavanje, aerobika, fitnes,pa še neki si uzun.....saj du zdej nismo recmo mel nč pudobnga kokr u usnovki.....pač plavanje kot plavanje (skok pa to pa prsno plavanje drsenje pa to)...aerobika...tm se učite kurake pol morte pa po 3-4 skpp sestavt koreografijo pač s temi kuraki k ste se jih naučile....ampk ni tžko...sej je ful zabavn.....na fitnesu itak skor nuben nč ne dela ampk sam zapiše neki na tiste listke k jih dubiš za u fitnes...sam je fajn se mau pretegnt po tem k sediš u sql ene par ur....pol k je tuplo je še orieantacijski tek...tut skupince 3-4 ljudi....pa kuprja laufaš...pač časovno omejeno za neko oceno.....pol so pa razne igre z žogo al pa kej tazga....lej sej če kej treneraš al pa ne...v vsakmu primeru ti ne bo nč hudga...pa za tek al pa plavanje če ti kej ne gre lak itak med puletjem k je ful cajta mau treniraš....aja pa fajn je da si dost gibčn.....mislm sej štkaš....kr prfoksa tm bo pač vedno predn se bo karkol delal kazala vaje pa kokr kol....drgač pa spolh ni blema...aja pa testiranje je tut....ampk res ni nč grozn kr je tut prfoksa ful uredu pa pač če vid da neki ne morš ne vem kok dobr nares ti ne teži ne vem kaj...reče ti da se probi putrudt pa če se je kul....men usebno je ušeč...upam da ti je kej pumaga pa da nism koga zdej kej prestrašla....jst sm se recmo bala kuko bo sam je use uredu.....to je to... • cupachups
19.3.2011 15:42
30stm pravi:
cupachups pravi:
js grem na šubo ^^
in se mi zdi ful uredu šola &use (: sam me zanima keri krožki so kul ;P k js bi se upisala na Arhitekturno risanje, filmski krožek, debatni krožek, comenius, pa tko xd in a se zmeri začne ob 8ih šola al kdaj bl pozno al prej? xd pa kšna je telovadba? a je treba po Tivoliju laufat ? al si sam u dvorani? xd okej...glede teh krožkov nebi vedla kr sm jst sam pr kemijskem kr mi časovno ne znese....sam so pumoje uredu.....sej to boš pol sama mau vidla pa to....žou....ja drgač se šola usaj kokr jst vem zmer začne ub 8-ih....lahk je pa tko da recmo kkšnga prfoksa ni pa ti pol kkšna ura udpade....al pa recmo k je tedn oiv se pol menš kuko boste hudil u sql.....pa kdaj je tut prej sam to ti pol tut prej puvejo pa drgač je pa po večini ub 8-ih.....športna...je pa plavanje, aerobika, fitnes,pa še neki si uzun.....saj du zdej nismo recmo mel nč pudobnga kokr u usnovki.....pač plavanje kot plavanje (skok pa to pa prsno plavanje drsenje pa to)...aerobika...tm se učite kurake pol morte pa po 3-4 skpp sestavt koreografijo pač s temi kuraki k ste se jih naučile....ampk ni tžko...sej je ful zabavn.....na fitnesu itak skor nuben nč ne dela ampk sam zapiše neki na tiste listke k jih dubiš za u fitnes...sam je fajn se mau pretegnt po tem k sediš u sql ene par ur....pol k je tuplo je še orieantacijski tek...tut skupince 3-4 ljudi....pa kuprja laufaš...pač časovno omejeno za neko oceno.....pol so pa razne igre z žogo al pa kej tazga....lej sej če kej treneraš al pa ne...v vsakmu primeru ti ne bo nč hudga...pa za tek al pa plavanje če ti kej ne gre lak itak med puletjem k je ful cajta mau treniraš....aja pa fajn je da si dost gibčn.....mislm sej štkaš....kr prfoksa tm bo pač vedno predn se bo karkol delal kazala vaje pa kokr kol....drgač pa spolh ni blema...aja pa testiranje je tut....ampk res ni nč grozn kr je tut prfoksa ful uredu pa pač če vid da neki ne morš ne vem kok dobr nares ti ne teži ne vem kaj...reče ti da se probi putrudt pa če se je kul....men usebno je ušeč...upam da ti je kej pumaga pa da nism koga zdej kej prestrašla....jst sm se recmo bala kuko bo sam je use uredu.....to je to... uuu hvala aja pa še neki sm mislna uprašat al maš spoznavne izlete? aja pa pr plavanju a morš met enodelne kopalke & kapo? xD prosm reč ne haha • to.sem.jaz
• Od: 21.5.2010
19.3.2011 21:25
woaaaah, vpisi so mim, in ja ... šubaa here i come:D_________________ live for the moment. • 30stm
19.3.2011 21:36
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
js grem na šubo ^^
in se mi zdi ful uredu šola &use (: sam me zanima keri krožki so kul ;P k js bi se upisala na Arhitekturno risanje, filmski krožek, debatni krožek, comenius, pa tko xd in a se zmeri začne ob 8ih šola al kdaj bl pozno al prej? xd pa kšna je telovadba? a je treba po Tivoliju laufat ? al si sam u dvorani? xd okej...glede teh krožkov nebi vedla kr sm jst sam pr kemijskem kr mi časovno ne znese....sam so pumoje uredu.....sej to boš pol sama mau vidla pa to....žou....ja drgač se šola usaj kokr jst vem zmer začne ub 8-ih....lahk je pa tko da recmo kkšnga prfoksa ni pa ti pol kkšna ura udpade....al pa recmo k je tedn oiv se pol menš kuko boste hudil u sql.....pa kdaj je tut prej sam to ti pol tut prej puvejo pa drgač je pa po večini ub 8-ih.....športna...je pa plavanje, aerobika, fitnes,pa še neki si uzun.....saj du zdej nismo recmo mel nč pudobnga kokr u usnovki.....pač plavanje kot plavanje (skok pa to pa prsno plavanje drsenje pa to)...aerobika...tm se učite kurake pol morte pa po 3-4 skpp sestavt koreografijo pač s temi kuraki k ste se jih naučile....ampk ni tžko...sej je ful zabavn.....na fitnesu itak skor nuben nč ne dela ampk sam zapiše neki na tiste listke k jih dubiš za u fitnes...sam je fajn se mau pretegnt po tem k sediš u sql ene par ur....pol k je tuplo je še orieantacijski tek...tut skupince 3-4 ljudi....pa kuprja laufaš...pač časovno omejeno za neko oceno.....pol so pa razne igre z žogo al pa kej tazga....lej sej če kej treneraš al pa ne...v vsakmu primeru ti ne bo nč hudga...pa za tek al pa plavanje če ti kej ne gre lak itak med puletjem k je ful cajta mau treniraš....aja pa fajn je da si dost gibčn.....mislm sej štkaš....kr prfoksa tm bo pač vedno predn se bo karkol delal kazala vaje pa kokr kol....drgač pa spolh ni blema...aja pa testiranje je tut....ampk res ni nč grozn kr je tut prfoksa ful uredu pa pač če vid da neki ne morš ne vem kok dobr nares ti ne teži ne vem kaj...reče ti da se probi putrudt pa če se je kul....men usebno je ušeč...upam da ti je kej pumaga pa da nism koga zdej kej prestrašla....jst sm se recmo bala kuko bo sam je use uredu.....to je to... uuu hvala aja pa še neki sm mislna uprašat al maš spoznavne izlete? aja pa pr plavanju a morš met enodelne kopalke & kapo? xD prosm reč ne haha sam da ti je...hahh:) spuznavih taborov pa tega ni...no usaj mi nismo mel....pa takih dnevov saj kokr jst vem tut ne.....sej se boš itak tko spuznalla... ej kopalke pr plavanju...kokr hočš...važn da pokrijejo tist kar morjo pa da ti ne bojo dol padle...pa kape tut ne rabš ne...jo priporoča kr klor dost lase unič....sam je čist dost če mač lase spete u čop.....ni panike kle..... • cupachups
20.3.2011 13:58
30stm pravi:
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
js grem na šubo ^^
in se mi zdi ful uredu šola &use (: sam me zanima keri krožki so kul ;P k js bi se upisala na Arhitekturno risanje, filmski krožek, debatni krožek, comenius, pa tko xd in a se zmeri začne ob 8ih šola al kdaj bl pozno al prej? xd pa kšna je telovadba? a je treba po Tivoliju laufat ? al si sam u dvorani? xd okej...glede teh krožkov nebi vedla kr sm jst sam pr kemijskem kr mi časovno ne znese....sam so pumoje uredu.....sej to boš pol sama mau vidla pa to....žou....ja drgač se šola usaj kokr jst vem zmer začne ub 8-ih....lahk je pa tko da recmo kkšnga prfoksa ni pa ti pol kkšna ura udpade....al pa recmo k je tedn oiv se pol menš kuko boste hudil u sql.....pa kdaj je tut prej sam to ti pol tut prej puvejo pa drgač je pa po večini ub 8-ih.....športna...je pa plavanje, aerobika, fitnes,pa še neki si uzun.....saj du zdej nismo recmo mel nč pudobnga kokr u usnovki.....pač plavanje kot plavanje (skok pa to pa prsno plavanje drsenje pa to)...aerobika...tm se učite kurake pol morte pa po 3-4 skpp sestavt koreografijo pač s temi kuraki k ste se jih naučile....ampk ni tžko...sej je ful zabavn.....na fitnesu itak skor nuben nč ne dela ampk sam zapiše neki na tiste listke k jih dubiš za u fitnes...sam je fajn se mau pretegnt po tem k sediš u sql ene par ur....pol k je tuplo je še orieantacijski tek...tut skupince 3-4 ljudi....pa kuprja laufaš...pač časovno omejeno za neko oceno.....pol so pa razne igre z žogo al pa kej tazga....lej sej če kej treneraš al pa ne...v vsakmu primeru ti ne bo nč hudga...pa za tek al pa plavanje če ti kej ne gre lak itak med puletjem k je ful cajta mau treniraš....aja pa fajn je da si dost gibčn.....mislm sej štkaš....kr prfoksa tm bo pač vedno predn se bo karkol delal kazala vaje pa kokr kol....drgač pa spolh ni blema...aja pa testiranje je tut....ampk res ni nč grozn kr je tut prfoksa ful uredu pa pač če vid da neki ne morš ne vem kok dobr nares ti ne teži ne vem kaj...reče ti da se probi putrudt pa če se je kul....men usebno je ušeč...upam da ti je kej pumaga pa da nism koga zdej kej prestrašla....jst sm se recmo bala kuko bo sam je use uredu.....to je to... uuu hvala aja pa še neki sm mislna uprašat al maš spoznavne izlete? aja pa pr plavanju a morš met enodelne kopalke & kapo? xD prosm reč ne haha sam da ti je...hahh:) spuznavih taborov pa tega ni...no usaj mi nismo mel....pa takih dnevov saj kokr jst vem tut ne.....sej se boš itak tko spuznalla... ej kopalke pr plavanju...kokr hočš...važn da pokrijejo tist kar morjo pa da ti ne bojo dol padle...pa kape tut ne rabš ne...jo priporoča kr klor dost lase unič....sam je čist dost če mač lase spete u čop.....ni panike kle..... aha okej hvala (: bikink pomoje ni priporočeno met a? da ti ne padejo z riti k skačeš v vodo xD aha okej hvala (: pa ker učitl je najbl tko smotan? pa a se ful **** če jih u prvih tednih po pomoti pokličeš UČITL? xD • 30stm
20.3.2011 14:50
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
js grem na šubo ^^
in se mi zdi ful uredu šola &use (: sam me zanima keri krožki so kul ;P k js bi se upisala na Arhitekturno risanje, filmski krožek, debatni krožek, comenius, pa tko xd in a se zmeri začne ob 8ih šola al kdaj bl pozno al prej? xd pa kšna je telovadba? a je treba po Tivoliju laufat ? al si sam u dvorani? xd okej...glede teh krožkov nebi vedla kr sm jst sam pr kemijskem kr mi časovno ne znese....sam so pumoje uredu.....sej to boš pol sama mau vidla pa to....žou....ja drgač se šola usaj kokr jst vem zmer začne ub 8-ih....lahk je pa tko da recmo kkšnga prfoksa ni pa ti pol kkšna ura udpade....al pa recmo k je tedn oiv se pol menš kuko boste hudil u sql.....pa kdaj je tut prej sam to ti pol tut prej puvejo pa drgač je pa po večini ub 8-ih.....športna...je pa plavanje, aerobika, fitnes,pa še neki si uzun.....saj du zdej nismo recmo mel nč pudobnga kokr u usnovki.....pač plavanje kot plavanje (skok pa to pa prsno plavanje drsenje pa to)...aerobika...tm se učite kurake pol morte pa po 3-4 skpp sestavt koreografijo pač s temi kuraki k ste se jih naučile....ampk ni tžko...sej je ful zabavn.....na fitnesu itak skor nuben nč ne dela ampk sam zapiše neki na tiste listke k jih dubiš za u fitnes...sam je fajn se mau pretegnt po tem k sediš u sql ene par ur....pol k je tuplo je še orieantacijski tek...tut skupince 3-4 ljudi....pa kuprja laufaš...pač časovno omejeno za neko oceno.....pol so pa razne igre z žogo al pa kej tazga....lej sej če kej treneraš al pa ne...v vsakmu primeru ti ne bo nč hudga...pa za tek al pa plavanje če ti kej ne gre lak itak med puletjem k je ful cajta mau treniraš....aja pa fajn je da si dost gibčn.....mislm sej štkaš....kr prfoksa tm bo pač vedno predn se bo karkol delal kazala vaje pa kokr kol....drgač pa spolh ni blema...aja pa testiranje je tut....ampk res ni nč grozn kr je tut prfoksa ful uredu pa pač če vid da neki ne morš ne vem kok dobr nares ti ne teži ne vem kaj...reče ti da se probi putrudt pa če se je kul....men usebno je ušeč...upam da ti je kej pumaga pa da nism koga zdej kej prestrašla....jst sm se recmo bala kuko bo sam je use uredu.....to je to... uuu hvala aja pa še neki sm mislna uprašat al maš spoznavne izlete? aja pa pr plavanju a morš met enodelne kopalke & kapo? xD prosm reč ne haha sam da ti je...hahh:) spuznavih taborov pa tega ni...no usaj mi nismo mel....pa takih dnevov saj kokr jst vem tut ne.....sej se boš itak tko spuznalla... ej kopalke pr plavanju...kokr hočš...važn da pokrijejo tist kar morjo pa da ti ne bojo dol padle...pa kape tut ne rabš ne...jo priporoča kr klor dost lase unič....sam je čist dost če mač lase spete u čop.....ni panike kle..... aha okej hvala (: bikink pomoje ni priporočeno met a? da ti ne padejo z riti k skačeš v vodo xD aha okej hvala (: pa ker učitl je najbl tko smotan? pa a se ful **** če jih u prvih tednih po pomoti pokličeš UČITL? xD jah pr ns so jih tut mele pa ni blo na srečo nč tazga....kokr se boš udločla najbol smotan je pumoje usaj men....en za gefo....tak str pa to in kr neki teži da delamo šundr u klasu pa je use tiho kokr da bi glihkar pumrl....pa skoz nm guvuri da smo bodoči intelektualci pa da je to šola ki potrebuje celega človeka.....sej če ga boste mel se boš 100% spomnla.....drgač je ena za zgodlo k te sprašuje in je ful zmedena in ti tko prou udguvuriš una pa trdi da je narobe in si pol zmeden in adijo lepa ocena.....aja pa za slovo...če nimaš berila al pa učbenika ti da kaznsko nalogo....kao eno pesmo se za naučit al pa kej za prebrt al pa kej za napisat pa te fore sam sej ni tok hudo...kr če puzabš beriu ga greš iskt u knižnco pa je...ampk sam če jih majo dost.....drgač te prfokse k mamo mi so ful uredu usi.....recmo ena za glasbo je ful faca in je dele u kratkem pršla u šolo pijana al neki tazga....smehi....tko no....pa ne niti ne težijo tok če jih po nesreč puklučeš učilca al pa učitl....aja pa k pride prfoks u razdred se morte ust pa pučakat da vs puzdrav pol se pa lahk usedete....drgač pa ni blema.... • cupachups
20.3.2011 17:30
30stm pravi:
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
js grem na šubo ^^
in se mi zdi ful uredu šola &use (: sam me zanima keri krožki so kul ;P k js bi se upisala na Arhitekturno risanje, filmski krožek, debatni krožek, comenius, pa tko xd in a se zmeri začne ob 8ih šola al kdaj bl pozno al prej? xd pa kšna je telovadba? a je treba po Tivoliju laufat ? al si sam u dvorani? xd okej...glede teh krožkov nebi vedla kr sm jst sam pr kemijskem kr mi časovno ne znese....sam so pumoje uredu.....sej to boš pol sama mau vidla pa to....žou....ja drgač se šola usaj kokr jst vem zmer začne ub 8-ih....lahk je pa tko da recmo kkšnga prfoksa ni pa ti pol kkšna ura udpade....al pa recmo k je tedn oiv se pol menš kuko boste hudil u sql.....pa kdaj je tut prej sam to ti pol tut prej puvejo pa drgač je pa po večini ub 8-ih.....športna...je pa plavanje, aerobika, fitnes,pa še neki si uzun.....saj du zdej nismo recmo mel nč pudobnga kokr u usnovki.....pač plavanje kot plavanje (skok pa to pa prsno plavanje drsenje pa to)...aerobika...tm se učite kurake pol morte pa po 3-4 skpp sestavt koreografijo pač s temi kuraki k ste se jih naučile....ampk ni tžko...sej je ful zabavn.....na fitnesu itak skor nuben nč ne dela ampk sam zapiše neki na tiste listke k jih dubiš za u fitnes...sam je fajn se mau pretegnt po tem k sediš u sql ene par ur....pol k je tuplo je še orieantacijski tek...tut skupince 3-4 ljudi....pa kuprja laufaš...pač časovno omejeno za neko oceno.....pol so pa razne igre z žogo al pa kej tazga....lej sej če kej treneraš al pa ne...v vsakmu primeru ti ne bo nč hudga...pa za tek al pa plavanje če ti kej ne gre lak itak med puletjem k je ful cajta mau treniraš....aja pa fajn je da si dost gibčn.....mislm sej štkaš....kr prfoksa tm bo pač vedno predn se bo karkol delal kazala vaje pa kokr kol....drgač pa spolh ni blema...aja pa testiranje je tut....ampk res ni nč grozn kr je tut prfoksa ful uredu pa pač če vid da neki ne morš ne vem kok dobr nares ti ne teži ne vem kaj...reče ti da se probi putrudt pa če se je kul....men usebno je ušeč...upam da ti je kej pumaga pa da nism koga zdej kej prestrašla....jst sm se recmo bala kuko bo sam je use uredu.....to je to... uuu hvala aja pa še neki sm mislna uprašat al maš spoznavne izlete? aja pa pr plavanju a morš met enodelne kopalke & kapo? xD prosm reč ne haha sam da ti je...hahh:) spuznavih taborov pa tega ni...no usaj mi nismo mel....pa takih dnevov saj kokr jst vem tut ne.....sej se boš itak tko spuznalla... ej kopalke pr plavanju...kokr hočš...važn da pokrijejo tist kar morjo pa da ti ne bojo dol padle...pa kape tut ne rabš ne...jo priporoča kr klor dost lase unič....sam je čist dost če mač lase spete u čop.....ni panike kle..... aha okej hvala (: bikink pomoje ni priporočeno met a? da ti ne padejo z riti k skačeš v vodo xD aha okej hvala (: pa ker učitl je najbl tko smotan? pa a se ful **** če jih u prvih tednih po pomoti pokličeš UČITL? xD jah pr ns so jih tut mele pa ni blo na srečo nč tazga....kokr se boš udločla najbol smotan je pumoje usaj men....en za gefo....tak str pa to in kr neki teži da delamo šundr u klasu pa je use tiho kokr da bi glihkar pumrl....pa skoz nm guvuri da smo bodoči intelektualci pa da je to šola ki potrebuje celega človeka.....sej če ga boste mel se boš 100% spomnla.....drgač je ena za zgodlo k te sprašuje in je ful zmedena in ti tko prou udguvuriš una pa trdi da je narobe in si pol zmeden in adijo lepa ocena.....aja pa za slovo...če nimaš berila al pa učbenika ti da kaznsko nalogo....kao eno pesmo se za naučit al pa kej za prebrt al pa kej za napisat pa te fore sam sej ni tok hudo...kr če puzabš beriu ga greš iskt u knižnco pa je...ampk sam če jih majo dost.....drgač te prfokse k mamo mi so ful uredu usi.....recmo ena za glasbo je ful faca in je dele u kratkem pršla u šolo pijana al neki tazga....smehi....tko no....pa ne niti ne težijo tok če jih po nesreč puklučeš učilca al pa učitl....aja pa k pride prfoks u razdred se morte ust pa pučakat da vs puzdrav pol se pa lahk usedete....drgač pa ni blema.... aha okej ;D hahah xD okej se ga bom pomoje spomlna ja xD aja? pol je tko da morš bit prepričan u un odgovor ane? xd hahaha okej ;D aja pa ene punce k sm bla na informatiucih se mi zdijo ful HIGH. nevem no...sam tk filing sm mela xd aja pa u kermu klasu si? (: • 30stm
20.3.2011 18:33
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
js grem na šubo ^^
in se mi zdi ful uredu šola &use (: sam me zanima keri krožki so kul ;P k js bi se upisala na Arhitekturno risanje, filmski krožek, debatni krožek, comenius, pa tko xd in a se zmeri začne ob 8ih šola al kdaj bl pozno al prej? xd pa kšna je telovadba? a je treba po Tivoliju laufat ? al si sam u dvorani? xd okej...glede teh krožkov nebi vedla kr sm jst sam pr kemijskem kr mi časovno ne znese....sam so pumoje uredu.....sej to boš pol sama mau vidla pa to....žou....ja drgač se šola usaj kokr jst vem zmer začne ub 8-ih....lahk je pa tko da recmo kkšnga prfoksa ni pa ti pol kkšna ura udpade....al pa recmo k je tedn oiv se pol menš kuko boste hudil u sql.....pa kdaj je tut prej sam to ti pol tut prej puvejo pa drgač je pa po večini ub 8-ih.....športna...je pa plavanje, aerobika, fitnes,pa še neki si uzun.....saj du zdej nismo recmo mel nč pudobnga kokr u usnovki.....pač plavanje kot plavanje (skok pa to pa prsno plavanje drsenje pa to)...aerobika...tm se učite kurake pol morte pa po 3-4 skpp sestavt koreografijo pač s temi kuraki k ste se jih naučile....ampk ni tžko...sej je ful zabavn.....na fitnesu itak skor nuben nč ne dela ampk sam zapiše neki na tiste listke k jih dubiš za u fitnes...sam je fajn se mau pretegnt po tem k sediš u sql ene par ur....pol k je tuplo je še orieantacijski tek...tut skupince 3-4 ljudi....pa kuprja laufaš...pač časovno omejeno za neko oceno.....pol so pa razne igre z žogo al pa kej tazga....lej sej če kej treneraš al pa ne...v vsakmu primeru ti ne bo nč hudga...pa za tek al pa plavanje če ti kej ne gre lak itak med puletjem k je ful cajta mau treniraš....aja pa fajn je da si dost gibčn.....mislm sej štkaš....kr prfoksa tm bo pač vedno predn se bo karkol delal kazala vaje pa kokr kol....drgač pa spolh ni blema...aja pa testiranje je tut....ampk res ni nč grozn kr je tut prfoksa ful uredu pa pač če vid da neki ne morš ne vem kok dobr nares ti ne teži ne vem kaj...reče ti da se probi putrudt pa če se je kul....men usebno je ušeč...upam da ti je kej pumaga pa da nism koga zdej kej prestrašla....jst sm se recmo bala kuko bo sam je use uredu.....to je to... uuu hvala aja pa še neki sm mislna uprašat al maš spoznavne izlete? aja pa pr plavanju a morš met enodelne kopalke & kapo? xD prosm reč ne haha sam da ti je...hahh:) spuznavih taborov pa tega ni...no usaj mi nismo mel....pa takih dnevov saj kokr jst vem tut ne.....sej se boš itak tko spuznalla... ej kopalke pr plavanju...kokr hočš...važn da pokrijejo tist kar morjo pa da ti ne bojo dol padle...pa kape tut ne rabš ne...jo priporoča kr klor dost lase unič....sam je čist dost če mač lase spete u čop.....ni panike kle..... aha okej hvala (: bikink pomoje ni priporočeno met a? da ti ne padejo z riti k skačeš v vodo xD aha okej hvala (: pa ker učitl je najbl tko smotan? pa a se ful **** če jih u prvih tednih po pomoti pokličeš UČITL? xD jah pr ns so jih tut mele pa ni blo na srečo nč tazga....kokr se boš udločla najbol smotan je pumoje usaj men....en za gefo....tak str pa to in kr neki teži da delamo šundr u klasu pa je use tiho kokr da bi glihkar pumrl....pa skoz nm guvuri da smo bodoči intelektualci pa da je to šola ki potrebuje celega človeka.....sej če ga boste mel se boš 100% spomnla.....drgač je ena za zgodlo k te sprašuje in je ful zmedena in ti tko prou udguvuriš una pa trdi da je narobe in si pol zmeden in adijo lepa ocena.....aja pa za slovo...če nimaš berila al pa učbenika ti da kaznsko nalogo....kao eno pesmo se za naučit al pa kej za prebrt al pa kej za napisat pa te fore sam sej ni tok hudo...kr če puzabš beriu ga greš iskt u knižnco pa je...ampk sam če jih majo dost.....drgač te prfokse k mamo mi so ful uredu usi.....recmo ena za glasbo je ful faca in je dele u kratkem pršla u šolo pijana al neki tazga....smehi....tko no....pa ne niti ne težijo tok če jih po nesreč puklučeš učilca al pa učitl....aja pa k pride prfoks u razdred se morte ust pa pučakat da vs puzdrav pol se pa lahk usedete....drgač pa ni blema.... aha okej ;D hahah xD okej se ga bom pomoje spomlna ja xD aja? pol je tko da morš bit prepričan u un odgovor ane? xd hahaha okej ;D aja pa ene punce k sm bla na informatiucih se mi zdijo ful HIGH. nevem no...sam tk filing sm mela xd aja pa u kermu klasu si? (: ja morš bit kr 100% kar se tiče odgovorov.... ja kar se tiče enih žensk....res zgledajo k barbike....sm drgač je pa večina uredu....sej je udvisn kakšn tip čluveka ti ugaja...da se dobr pučutš ukol ane... aja jst sm u 1.c klasu....to je italjanščina.....ker jezik greš ti? • cupachups
20.3.2011 20:01
30stm pravi:
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
js grem na šubo ^^
in se mi zdi ful uredu šola &use (: sam me zanima keri krožki so kul ;P k js bi se upisala na Arhitekturno risanje, filmski krožek, debatni krožek, comenius, pa tko xd in a se zmeri začne ob 8ih šola al kdaj bl pozno al prej? xd pa kšna je telovadba? a je treba po Tivoliju laufat ? al si sam u dvorani? xd okej...glede teh krožkov nebi vedla kr sm jst sam pr kemijskem kr mi časovno ne znese....sam so pumoje uredu.....sej to boš pol sama mau vidla pa to....žou....ja drgač se šola usaj kokr jst vem zmer začne ub 8-ih....lahk je pa tko da recmo kkšnga prfoksa ni pa ti pol kkšna ura udpade....al pa recmo k je tedn oiv se pol menš kuko boste hudil u sql.....pa kdaj je tut prej sam to ti pol tut prej puvejo pa drgač je pa po večini ub 8-ih.....športna...je pa plavanje, aerobika, fitnes,pa še neki si uzun.....saj du zdej nismo recmo mel nč pudobnga kokr u usnovki.....pač plavanje kot plavanje (skok pa to pa prsno plavanje drsenje pa to)...aerobika...tm se učite kurake pol morte pa po 3-4 skpp sestavt koreografijo pač s temi kuraki k ste se jih naučile....ampk ni tžko...sej je ful zabavn.....na fitnesu itak skor nuben nč ne dela ampk sam zapiše neki na tiste listke k jih dubiš za u fitnes...sam je fajn se mau pretegnt po tem k sediš u sql ene par ur....pol k je tuplo je še orieantacijski tek...tut skupince 3-4 ljudi....pa kuprja laufaš...pač časovno omejeno za neko oceno.....pol so pa razne igre z žogo al pa kej tazga....lej sej če kej treneraš al pa ne...v vsakmu primeru ti ne bo nč hudga...pa za tek al pa plavanje če ti kej ne gre lak itak med puletjem k je ful cajta mau treniraš....aja pa fajn je da si dost gibčn.....mislm sej štkaš....kr prfoksa tm bo pač vedno predn se bo karkol delal kazala vaje pa kokr kol....drgač pa spolh ni blema...aja pa testiranje je tut....ampk res ni nč grozn kr je tut prfoksa ful uredu pa pač če vid da neki ne morš ne vem kok dobr nares ti ne teži ne vem kaj...reče ti da se probi putrudt pa če se je kul....men usebno je ušeč...upam da ti je kej pumaga pa da nism koga zdej kej prestrašla....jst sm se recmo bala kuko bo sam je use uredu.....to je to... uuu hvala aja pa še neki sm mislna uprašat al maš spoznavne izlete? aja pa pr plavanju a morš met enodelne kopalke & kapo? xD prosm reč ne haha sam da ti je...hahh:) spuznavih taborov pa tega ni...no usaj mi nismo mel....pa takih dnevov saj kokr jst vem tut ne.....sej se boš itak tko spuznalla... ej kopalke pr plavanju...kokr hočš...važn da pokrijejo tist kar morjo pa da ti ne bojo dol padle...pa kape tut ne rabš ne...jo priporoča kr klor dost lase unič....sam je čist dost če mač lase spete u čop.....ni panike kle..... aha okej hvala (: bikink pomoje ni priporočeno met a? da ti ne padejo z riti k skačeš v vodo xD aha okej hvala (: pa ker učitl je najbl tko smotan? pa a se ful **** če jih u prvih tednih po pomoti pokličeš UČITL? xD jah pr ns so jih tut mele pa ni blo na srečo nč tazga....kokr se boš udločla najbol smotan je pumoje usaj men....en za gefo....tak str pa to in kr neki teži da delamo šundr u klasu pa je use tiho kokr da bi glihkar pumrl....pa skoz nm guvuri da smo bodoči intelektualci pa da je to šola ki potrebuje celega človeka.....sej če ga boste mel se boš 100% spomnla.....drgač je ena za zgodlo k te sprašuje in je ful zmedena in ti tko prou udguvuriš una pa trdi da je narobe in si pol zmeden in adijo lepa ocena.....aja pa za slovo...če nimaš berila al pa učbenika ti da kaznsko nalogo....kao eno pesmo se za naučit al pa kej za prebrt al pa kej za napisat pa te fore sam sej ni tok hudo...kr če puzabš beriu ga greš iskt u knižnco pa je...ampk sam če jih majo dost.....drgač te prfokse k mamo mi so ful uredu usi.....recmo ena za glasbo je ful faca in je dele u kratkem pršla u šolo pijana al neki tazga....smehi....tko no....pa ne niti ne težijo tok če jih po nesreč puklučeš učilca al pa učitl....aja pa k pride prfoks u razdred se morte ust pa pučakat da vs puzdrav pol se pa lahk usedete....drgač pa ni blema.... aha okej ;D hahah xD okej se ga bom pomoje spomlna ja xD aja? pol je tko da morš bit prepričan u un odgovor ane? xd hahaha okej ;D aja pa ene punce k sm bla na informatiucih se mi zdijo ful HIGH. nevem no...sam tk filing sm mela xd aja pa u kermu klasu si? (: ja morš bit kr 100% kar se tiče odgovorov.... ja kar se tiče enih žensk....res zgledajo k barbike....sm drgač je pa večina uredu....sej je udvisn kakšn tip čluveka ti ugaja...da se dobr pučutš ukol ane... aja jst sm u 1.c klasu....to je italjanščina.....ker jezik greš ti? okej si bom zapomlna xD aha...ja to me je zanimalo ja ;P k ene so se mi zdele tko snobovske xd js bom 1.g španščina ^^ + še eno uprašanja (sory k te tko mučm xD) une omarce k so. kako to deluje? ma usak svojo al...? xd mislm zdelo se mi je da sm vidla omarce xd • 30stm
20.3.2011 22:48
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
js grem na šubo ^^
in se mi zdi ful uredu šola &use (: sam me zanima keri krožki so kul ;P k js bi se upisala na Arhitekturno risanje, filmski krožek, debatni krožek, comenius, pa tko xd in a se zmeri začne ob 8ih šola al kdaj bl pozno al prej? xd pa kšna je telovadba? a je treba po Tivoliju laufat ? al si sam u dvorani? xd okej...glede teh krožkov nebi vedla kr sm jst sam pr kemijskem kr mi časovno ne znese....sam so pumoje uredu.....sej to boš pol sama mau vidla pa to....žou....ja drgač se šola usaj kokr jst vem zmer začne ub 8-ih....lahk je pa tko da recmo kkšnga prfoksa ni pa ti pol kkšna ura udpade....al pa recmo k je tedn oiv se pol menš kuko boste hudil u sql.....pa kdaj je tut prej sam to ti pol tut prej puvejo pa drgač je pa po večini ub 8-ih.....športna...je pa plavanje, aerobika, fitnes,pa še neki si uzun.....saj du zdej nismo recmo mel nč pudobnga kokr u usnovki.....pač plavanje kot plavanje (skok pa to pa prsno plavanje drsenje pa to)...aerobika...tm se učite kurake pol morte pa po 3-4 skpp sestavt koreografijo pač s temi kuraki k ste se jih naučile....ampk ni tžko...sej je ful zabavn.....na fitnesu itak skor nuben nč ne dela ampk sam zapiše neki na tiste listke k jih dubiš za u fitnes...sam je fajn se mau pretegnt po tem k sediš u sql ene par ur....pol k je tuplo je še orieantacijski tek...tut skupince 3-4 ljudi....pa kuprja laufaš...pač časovno omejeno za neko oceno.....pol so pa razne igre z žogo al pa kej tazga....lej sej če kej treneraš al pa ne...v vsakmu primeru ti ne bo nč hudga...pa za tek al pa plavanje če ti kej ne gre lak itak med puletjem k je ful cajta mau treniraš....aja pa fajn je da si dost gibčn.....mislm sej štkaš....kr prfoksa tm bo pač vedno predn se bo karkol delal kazala vaje pa kokr kol....drgač pa spolh ni blema...aja pa testiranje je tut....ampk res ni nč grozn kr je tut prfoksa ful uredu pa pač če vid da neki ne morš ne vem kok dobr nares ti ne teži ne vem kaj...reče ti da se probi putrudt pa če se je kul....men usebno je ušeč...upam da ti je kej pumaga pa da nism koga zdej kej prestrašla....jst sm se recmo bala kuko bo sam je use uredu.....to je to... uuu hvala aja pa še neki sm mislna uprašat al maš spoznavne izlete? aja pa pr plavanju a morš met enodelne kopalke & kapo? xD prosm reč ne haha sam da ti je...hahh:) spuznavih taborov pa tega ni...no usaj mi nismo mel....pa takih dnevov saj kokr jst vem tut ne.....sej se boš itak tko spuznalla... ej kopalke pr plavanju...kokr hočš...važn da pokrijejo tist kar morjo pa da ti ne bojo dol padle...pa kape tut ne rabš ne...jo priporoča kr klor dost lase unič....sam je čist dost če mač lase spete u čop.....ni panike kle..... aha okej hvala (: bikink pomoje ni priporočeno met a? da ti ne padejo z riti k skačeš v vodo xD aha okej hvala (: pa ker učitl je najbl tko smotan? pa a se ful **** če jih u prvih tednih po pomoti pokličeš UČITL? xD jah pr ns so jih tut mele pa ni blo na srečo nč tazga....kokr se boš udločla najbol smotan je pumoje usaj men....en za gefo....tak str pa to in kr neki teži da delamo šundr u klasu pa je use tiho kokr da bi glihkar pumrl....pa skoz nm guvuri da smo bodoči intelektualci pa da je to šola ki potrebuje celega človeka.....sej če ga boste mel se boš 100% spomnla.....drgač je ena za zgodlo k te sprašuje in je ful zmedena in ti tko prou udguvuriš una pa trdi da je narobe in si pol zmeden in adijo lepa ocena.....aja pa za slovo...če nimaš berila al pa učbenika ti da kaznsko nalogo....kao eno pesmo se za naučit al pa kej za prebrt al pa kej za napisat pa te fore sam sej ni tok hudo...kr če puzabš beriu ga greš iskt u knižnco pa je...ampk sam če jih majo dost.....drgač te prfokse k mamo mi so ful uredu usi.....recmo ena za glasbo je ful faca in je dele u kratkem pršla u šolo pijana al neki tazga....smehi....tko no....pa ne niti ne težijo tok če jih po nesreč puklučeš učilca al pa učitl....aja pa k pride prfoks u razdred se morte ust pa pučakat da vs puzdrav pol se pa lahk usedete....drgač pa ni blema.... aha okej ;D hahah xD okej se ga bom pomoje spomlna ja xD aja? pol je tko da morš bit prepričan u un odgovor ane? xd hahaha okej ;D aja pa ene punce k sm bla na informatiucih se mi zdijo ful HIGH. nevem no...sam tk filing sm mela xd aja pa u kermu klasu si? (: ja morš bit kr 100% kar se tiče odgovorov.... ja kar se tiče enih žensk....res zgledajo k barbike....sm drgač je pa večina uredu....sej je udvisn kakšn tip čluveka ti ugaja...da se dobr pučutš ukol ane... aja jst sm u 1.c klasu....to je italjanščina.....ker jezik greš ti? okej si bom zapomlna xD aha...ja to me je zanimalo ja ;P k ene so se mi zdele tko snobovske xd js bom 1.g španščina ^^ + še eno uprašanja (sory k te tko mučm xD) une omarce k so. kako to deluje? ma usak svojo al...? xd mislm zdelo se mi je da sm vidla omarce xd španščina aa....dobr pol pa vem kam morm pridt f-je pisat ej ni blema....zto sm kle....na žalost ti morm puvedat da pa na tej šoli ni tistih umarc....ampk ma usak razred dve umarce in ma 5 folka u klasu kluč in pol lahk daš kkšno stvar notr....mislm men to ful ni kul....jst bi rajš vidla da bi meu usak svojo ampk tega ni....pač blo bi bl prročn....to je pa ful velka slabost te šole....sam kaj motš....nekak se navadš....žou mi je zarad te slabe nuvice...hahh...sm bla jst kr mau razučarana....sam.. • cupachups
20.3.2011 23:16
30stm pravi:
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
js grem na šubo ^^
in se mi zdi ful uredu šola &use (: sam me zanima keri krožki so kul ;P k js bi se upisala na Arhitekturno risanje, filmski krožek, debatni krožek, comenius, pa tko xd in a se zmeri začne ob 8ih šola al kdaj bl pozno al prej? xd pa kšna je telovadba? a je treba po Tivoliju laufat ? al si sam u dvorani? xd okej...glede teh krožkov nebi vedla kr sm jst sam pr kemijskem kr mi časovno ne znese....sam so pumoje uredu.....sej to boš pol sama mau vidla pa to....žou....ja drgač se šola usaj kokr jst vem zmer začne ub 8-ih....lahk je pa tko da recmo kkšnga prfoksa ni pa ti pol kkšna ura udpade....al pa recmo k je tedn oiv se pol menš kuko boste hudil u sql.....pa kdaj je tut prej sam to ti pol tut prej puvejo pa drgač je pa po večini ub 8-ih.....športna...je pa plavanje, aerobika, fitnes,pa še neki si uzun.....saj du zdej nismo recmo mel nč pudobnga kokr u usnovki.....pač plavanje kot plavanje (skok pa to pa prsno plavanje drsenje pa to)...aerobika...tm se učite kurake pol morte pa po 3-4 skpp sestavt koreografijo pač s temi kuraki k ste se jih naučile....ampk ni tžko...sej je ful zabavn.....na fitnesu itak skor nuben nč ne dela ampk sam zapiše neki na tiste listke k jih dubiš za u fitnes...sam je fajn se mau pretegnt po tem k sediš u sql ene par ur....pol k je tuplo je še orieantacijski tek...tut skupince 3-4 ljudi....pa kuprja laufaš...pač časovno omejeno za neko oceno.....pol so pa razne igre z žogo al pa kej tazga....lej sej če kej treneraš al pa ne...v vsakmu primeru ti ne bo nč hudga...pa za tek al pa plavanje če ti kej ne gre lak itak med puletjem k je ful cajta mau treniraš....aja pa fajn je da si dost gibčn.....mislm sej štkaš....kr prfoksa tm bo pač vedno predn se bo karkol delal kazala vaje pa kokr kol....drgač pa spolh ni blema...aja pa testiranje je tut....ampk res ni nč grozn kr je tut prfoksa ful uredu pa pač če vid da neki ne morš ne vem kok dobr nares ti ne teži ne vem kaj...reče ti da se probi putrudt pa če se je kul....men usebno je ušeč...upam da ti je kej pumaga pa da nism koga zdej kej prestrašla....jst sm se recmo bala kuko bo sam je use uredu.....to je to... uuu hvala aja pa še neki sm mislna uprašat al maš spoznavne izlete? aja pa pr plavanju a morš met enodelne kopalke & kapo? xD prosm reč ne haha sam da ti je...hahh:) spuznavih taborov pa tega ni...no usaj mi nismo mel....pa takih dnevov saj kokr jst vem tut ne.....sej se boš itak tko spuznalla... ej kopalke pr plavanju...kokr hočš...važn da pokrijejo tist kar morjo pa da ti ne bojo dol padle...pa kape tut ne rabš ne...jo priporoča kr klor dost lase unič....sam je čist dost če mač lase spete u čop.....ni panike kle..... aha okej hvala (: bikink pomoje ni priporočeno met a? da ti ne padejo z riti k skačeš v vodo xD aha okej hvala (: pa ker učitl je najbl tko smotan? pa a se ful **** če jih u prvih tednih po pomoti pokličeš UČITL? xD jah pr ns so jih tut mele pa ni blo na srečo nč tazga....kokr se boš udločla najbol smotan je pumoje usaj men....en za gefo....tak str pa to in kr neki teži da delamo šundr u klasu pa je use tiho kokr da bi glihkar pumrl....pa skoz nm guvuri da smo bodoči intelektualci pa da je to šola ki potrebuje celega človeka.....sej če ga boste mel se boš 100% spomnla.....drgač je ena za zgodlo k te sprašuje in je ful zmedena in ti tko prou udguvuriš una pa trdi da je narobe in si pol zmeden in adijo lepa ocena.....aja pa za slovo...če nimaš berila al pa učbenika ti da kaznsko nalogo....kao eno pesmo se za naučit al pa kej za prebrt al pa kej za napisat pa te fore sam sej ni tok hudo...kr če puzabš beriu ga greš iskt u knižnco pa je...ampk sam če jih majo dost.....drgač te prfokse k mamo mi so ful uredu usi.....recmo ena za glasbo je ful faca in je dele u kratkem pršla u šolo pijana al neki tazga....smehi....tko no....pa ne niti ne težijo tok če jih po nesreč puklučeš učilca al pa učitl....aja pa k pride prfoks u razdred se morte ust pa pučakat da vs puzdrav pol se pa lahk usedete....drgač pa ni blema.... aha okej ;D hahah xD okej se ga bom pomoje spomlna ja xD aja? pol je tko da morš bit prepričan u un odgovor ane? xd hahaha okej ;D aja pa ene punce k sm bla na informatiucih se mi zdijo ful HIGH. nevem no...sam tk filing sm mela xd aja pa u kermu klasu si? (: ja morš bit kr 100% kar se tiče odgovorov.... ja kar se tiče enih žensk....res zgledajo k barbike....sm drgač je pa večina uredu....sej je udvisn kakšn tip čluveka ti ugaja...da se dobr pučutš ukol ane... aja jst sm u 1.c klasu....to je italjanščina.....ker jezik greš ti? okej si bom zapomlna xD aha...ja to me je zanimalo ja ;P k ene so se mi zdele tko snobovske xd js bom 1.g španščina ^^ + še eno uprašanja (sory k te tko mučm xD) une omarce k so. kako to deluje? ma usak svojo al...? xd mislm zdelo se mi je da sm vidla omarce xd španščina aa....dobr pol pa vem kam morm pridt f-je pisat ej ni blema....zto sm kle....na žalost ti morm puvedat da pa na tej šoli ni tistih umarc....ampk ma usak razred dve umarce in ma 5 folka u klasu kluč in pol lahk daš kkšno stvar notr....mislm men to ful ni kul....jst bi rajš vidla da bi meu usak svojo ampk tega ni....pač blo bi bl prročn....to je pa ful velka slabost te šole....sam kaj motš....nekak se navadš....žou mi je zarad te slabe nuvice...hahh...sm bla jst kr mau razučarana....sam.. eh ti kr xd me nebo motilo. pč fazaniranje an xd aha. ma sej ubistvu me ne mot ful...sam bi blo kulj da bi dau bundo not pozim into xd pa še eno uprašanje mam. glede fonou. ti ga zaplenjo? al uzamejo? al kako to? +a so malce dobre? in a na kosilo greš tm u uno restauracijo u maxiju? in do kdaj je prbližn šola? :Đ • 30stm
21.3.2011 15:26
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
30stm pravi:
cupachups pravi:
js grem na šubo ^^
in se mi zdi ful uredu šola &use (: sam me zanima keri krožki so kul ;P k js bi se upisala na Arhitekturno risanje, filmski krožek, debatni krožek, comenius, pa tko xd in a se zmeri začne ob 8ih šola al kdaj bl pozno al prej? xd pa kšna je telovadba? a je treba po Tivoliju laufat ? al si sam u dvorani? xd okej...glede teh krožkov nebi vedla kr sm jst sam pr kemijskem kr mi časovno ne znese....sam so pumoje uredu.....sej to boš pol sama mau vidla pa to....žou....ja drgač se šola usaj kokr jst vem zmer začne ub 8-ih....lahk je pa tko da recmo kkšnga prfoksa ni pa ti pol kkšna ura udpade....al pa recmo k je tedn oiv se pol menš kuko boste hudil u sql.....pa kdaj je tut prej sam to ti pol tut prej puvejo pa drgač je pa po večini ub 8-ih.....športna...je pa plavanje, aerobika, fitnes,pa še neki si uzun.....saj du zdej nismo recmo mel nč pudobnga kokr u usnovki.....pač plavanje kot plavanje (skok pa to pa prsno plavanje drsenje pa to)...aerobika...tm se učite kurake pol morte pa po 3-4 skpp sestavt koreografijo pač s temi kuraki k ste se jih naučile....ampk ni tžko...sej je ful zabavn.....na fitnesu itak skor nuben nč ne dela ampk sam zapiše neki na tiste listke k jih dubiš za u fitnes...sam je fajn se mau pretegnt po tem k sediš u sql ene par ur....pol k je tuplo je še orieantacijski tek...tut skupince 3-4 ljudi....pa kuprja laufaš...pač časovno omejeno za neko oceno.....pol so pa razne igre z žogo al pa kej tazga....lej sej če kej treneraš al pa ne...v vsakmu primeru ti ne bo nč hudga...pa za tek al pa plavanje če ti kej ne gre lak itak med puletjem k je ful cajta mau treniraš....aja pa fajn je da si dost gibčn.....mislm sej štkaš....kr prfoksa tm bo pač vedno predn se bo karkol delal kazala vaje pa kokr kol....drgač pa spolh ni blema...aja pa testiranje je tut....ampk res ni nč grozn kr je tut prfoksa ful uredu pa pač če vid da neki ne morš ne vem kok dobr nares ti ne teži ne vem kaj...reče ti da se probi putrudt pa če se je kul....men usebno je ušeč...upam da ti je kej pumaga pa da nism koga zdej kej prestrašla....jst sm se recmo bala kuko bo sam je use uredu.....to je to... uuu hvala aja pa še neki sm mislna uprašat al maš spoznavne izlete? aja pa pr plavanju a morš met enodelne kopalke & kapo? xD prosm reč ne haha sam da ti je...hahh:) spuznavih taborov pa tega ni...no usaj mi nismo mel....pa takih dnevov saj kokr jst vem tut ne.....sej se boš itak tko spuznalla... ej kopalke pr plavanju...kokr hočš...važn da pokrijejo tist kar morjo pa da ti ne bojo dol padle...pa kape tut ne rabš ne...jo priporoča kr klor dost lase unič....sam je čist dost če mač lase spete u čop.....ni panike kle..... aha okej hvala (: bikink pomoje ni priporočeno met a? da ti ne padejo z riti k skačeš v vodo xD aha okej hvala (: pa ker učitl je najbl tko smotan? pa a se ful **** če jih u prvih tednih po pomoti pokličeš UČITL? xD jah pr ns so jih tut mele pa ni blo na srečo nč tazga....kokr se boš udločla najbol smotan je pumoje usaj men....en za gefo....tak str pa to in kr neki teži da delamo šundr u klasu pa je use tiho kokr da bi glihkar pumrl....pa skoz nm guvuri da smo bodoči intelektualci pa da je to šola ki potrebuje celega človeka.....sej če ga boste mel se boš 100% spomnla.....drgač je ena za zgodlo k te sprašuje in je ful zmedena in ti tko prou udguvuriš una pa trdi da je narobe in si pol zmeden in adijo lepa ocena.....aja pa za slovo...če nimaš berila al pa učbenika ti da kaznsko nalogo....kao eno pesmo se za naučit al pa kej za prebrt al pa kej za napisat pa te fore sam sej ni tok hudo...kr če puzabš beriu ga greš iskt u knižnco pa je...ampk sam če jih majo dost.....drgač te prfokse k mamo mi so ful uredu usi.....recmo ena za glasbo je ful faca in je dele u kratkem pršla u šolo pijana al neki tazga....smehi....tko no....pa ne niti ne težijo tok če jih po nesreč puklučeš učilca al pa učitl....aja pa k pride prfoks u razdred se morte ust pa pučakat da vs puzdrav pol se pa lahk usedete....drgač pa ni blema.... aha okej ;D hahah xD okej se ga bom pomoje spomlna ja xD aja? pol je tko da morš bit prepričan u un odgovor ane? xd hahaha okej ;D aja pa ene punce k sm bla na informatiucih se mi zdijo ful HIGH. nevem no...sam tk filing sm mela xd aja pa u kermu klasu si? (: ja morš bit kr 100% kar se tiče odgovorov.... ja kar se tiče enih žensk....res zgledajo k barbike....sm drgač je pa večina uredu....sej je udvisn kakšn tip čluveka ti ugaja...da se dobr pučutš ukol ane... aja jst sm u 1.c klasu....to je italjanščina.....ker jezik greš ti? okej si bom zapomlna xD aha...ja to me je zanimalo ja ;P k ene so se mi zdele tko snobovske xd js bom 1.g španščina ^^ + še eno uprašanja (sory k te tko mučm xD) une omarce k so. kako to deluje? ma usak svojo al...? xd mislm zdelo se mi je da sm vidla omarce xd španščina aa....dobr pol pa vem kam morm pridt f-je pisat ej ni blema....zto sm kle....na žalost ti morm puvedat da pa na tej šoli ni tistih umarc....ampk ma usak razred dve umarce in ma 5 folka u klasu kluč in pol lahk daš kkšno stvar notr....mislm men to ful ni kul....jst bi rajš vidla da bi meu usak svojo ampk tega ni....pač blo bi bl prročn....to je pa ful velka slabost te šole....sam kaj motš....nekak se navadš....žou mi je zarad te slabe nuvice...hahh...sm bla jst kr mau razučarana....sam.. eh ti kr xd me nebo motilo. pč fazaniranje an xd aha. ma sej ubistvu me ne mot ful...sam bi blo kulj da bi dau bundo not pozim into xd pa še eno uprašanje mam. glede fonou. ti ga zaplenjo? al uzamejo? al kako to? +a so malce dobre? in a na kosilo greš tm u uno restauracijo u maxiju? in do kdaj je prbližn šola? :Đ foni...ja če te najdejo te največkart sam upuzurijo....če pa res ne nehaš ti ga pa recmo uzame sam ga punavad na konc ure nazaj dubiš....pač greš prost pa se upravičt pa te fore....ej malce....kokr si navajena....pač maš geslo pa ime pa greš na eno stran pa si tm za usak dan naručiš al mesn hladn al pa topu obrok....al pa vegetarjanski topu al pa hladn ubrok.....men usebno sočist uredu....sam sej boš vidla....drgač kusila...glede tega pa ne vem točn kr jst ne hodm na nuben kusil....ubistvu morm kar se tiče malce tut jst mrskej pugruntat....sam ja kokr vem greš pol kao u maksijevo restavracijo pa pol t maš en kusil al neki....sory kar se tega tiče sm pa bol slabo narjena......aja šola....jst recmo jo mam skor usak dan do 14.10....na 14 dni jo mam do 15.00.....pa ob sredah mam pupoldne )od 12.35-18.35...sam da ns dostkar k mamo glasbo prej vn spusti....sam mislm da je večino do nekak 14.10....aja pa ub pundlekih mam do 12.30....sam ni tok dolg no... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.