telefon! KLIKNI! :)

maja_A • Od: 27.9.2009 • Prispevkov: 38
telefon! KLIKNI! :) 11.1.2011 16:25
heej Smile

no jaz bom mela čez nekaj dni rojstni dan in starši so mi obljubili novi telefon. zdaj pa se določam med temi, in me zanima če ima kdo tak telefon, je vredu, slabe strani pa to..

samsung wave:
[link]

nokia:
[link]

sony ericsson
[link]

katerega mi priporočate?

;*
sary22 • Od: 29.7.2009 • Prispevkov: 11
Re: telefon! KLIKNI! :) 11.1.2011 18:21
heyy! Wink

Vsi telefoni zgledajo super Smile
samo ne priporočam ti nokie kr naj bi fuul štekali pa to...drugač pa mam sama samsung sicer ne istega ampak je fuull vreduu Very Happy

Lepo se mej! Smile
Re: telefon! KLIKNI! :) 11.1.2011 18:44
sary22 pravi:
heyy! Wink

Vsi telefoni zgledajo super Smile
samo ne priporočam ti nokie kr naj bi fuul štekali pa to...drugač pa mam sama samsung sicer ne istega ampak je fuull vreduu Very Happy

Lepo se mej! Smile

hvala za odg. Wink
Pupika • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 138
Re: telefon! KLIKNI! :) 11.1.2011 19:21
jas mam nokio, sicer tut XpressMUcis sam un starejši mudel , k se jih je took prodal.. pa ,mi nč ne šteka pa tko.. mislim ful mi je vreji pa to . jas bi se na tvojem mestu za nokio odločla..
NOKIA for life :I)
Muppet • Od: 2.8.2009 • Prispevkov: 24
Re: telefon! KLIKNI! :) 11.1.2011 19:31
Hej. Jst mam že ceu lajf nokie, pa mi ni nikol nobena štekala in zmer so mi ble ql. Sicer niam take, en frend pa, in je zlo zadovoln z njo.. Na tvojem mesti bi nokio. Very Happy
Re: telefon! KLIKNI! :) 11.1.2011 19:36
hvala obema Wink
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: telefon! KLIKNI! :) 11.1.2011 23:14
drgač mislm da je tut splošno znano da so nokie med najbolšimi telefoni.....jst sm mela du zdej use nokie in so ful uredu....jst bi tut nokio uzela na tvojmu mestu....aja pa sej usak ma pač svoj okus in to vela tut pr fonih....tko da s tem ta prvim stavkom...brez zamere
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: telefon! KLIKNI! :) 12.1.2011 0:50
samsung telefoni majo baje zlo dobre procesorje, kar pomen da bi ti fon hitrej delu. tko d pomojm se ti splača samsung Wink
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: telefon! KLIKNI! :) 12.1.2011 7:25
če se že med tem trem odločaš, pol ti toplo prporočam samsung wave (tvoj prvi link). Zakaj? Za razliko od ostalih dveh ma AMOLED zaslon, k je nenormalno bolši od TFT pr ostalima dvema - bol nasičene (bogate, žive) barve, zlo odzivn pa manj baterije požre. 1GHz procesor, velika frekvenca za mobitele današne čase, posledično tud zlo hitro delovanje mobija samga in med brskanjem po netu. Snemanje videov v 720p (visoka ločljivost - HD), operacijski sistem "bada", čist nov operacijski sistem od samsunga, zlo hitr in odzivn. Pa še mnooogo bolših karakteristik ma kokr ostala dva, nekako "povozi" onadva po strojni opremi Razz.
Jst bi uzeu samsunga Smile.
Re: telefon! KLIKNI! :) 12.1.2011 16:53
hvala vsem,...

in ja odločla sem se za samsung wave

;D

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.