PROGRAMI ZA RETUŠIRANJE SLIK!• anchiikka
• Od: 4.3.2010
PROGRAMI ZA RETUŠIRANJE SLIK!
8.1.2011 14:32
heej heej večkrat vidim moje vrstnike na fbju kako lepe slike imajo, gladka koža, lepe trepalnice,... no in zanima me, če poznate kakšen zelo dober program za retuširanje slik, ki zgladi kožo in prikrije nepravilnosti oz. kakšnega vi imate? hvala za odgovor ;* • D3NiiS
• Od: 30.9.2010
• Kraj: Koper
Re: PROGRAMI ZA RETUŠIRANJE SLIK!
8.1.2011 14:35
Zlo dosti, ki niso preveč zahtevni in hočejo le okrasit sliko, naredit barve bolj žive uporabljajo Photo scape.
Za kaj več pa priporočam Photoshop, čeprau je kompliciran dokler ne delaš en čas z njim • shufflePaXie
• Od: 27.11.2010
8.1.2011 14:39
teh pragramou je res ful.
recmo bl enostauni so photo scape, photo filte, picnik, picasa.. photoshop je pa že bl za zahtevne, pa kt delajo vrhunske fotografije in use. • D3NiiS
8.1.2011 14:41
No že če je shufflePaXie omenila tutoriale in se odločiš za Photoshop, imaš tukaj veliko nasvetov, vodičev v slovenskem jeziku. [link] • anchiikka
8.1.2011 14:58
kaj photoshop se da naložit na računnalnik z interneta zastonj? aja pa hvala • D3NiiS
8.1.2011 15:17
Se ne da. Lahko imaš samo poskusno verzijo za določen čas (ponavadi je to 30dni).
Program je plačljiv, lahko si pa snameš dol iz kakšne torrent strani pa imaš "original verzijo", brez da bi za njo plačala. • anchiikka
8.1.2011 15:48
D3NiiS pravi:Se ne da. Lahko imaš samo poskusno verzijo za določen čas (ponavadi je to 30dni).
Program je plačljiv, lahko si pa snameš dol iz kakšne torrent strani pa imaš "original verzijo", brez da bi za njo plačala. aha... sm šla na partis pa bom preko torrenta dol uzela. sam ne vem če je notri tudi narjeno, da mi popravi nepravilnosti, ker večina teh programov je samo za spreminjat svetlost, kontrast in dodajat pisavo.? • D3NiiS
8.1.2011 15:50
Pa poberi si čim novejšega Glede programa pa.. ne obupat Pa pomagaj si s tistim linkom, ki sem ti ga dau, veliko nasvetov in vodičeu dobrih in verjamem, da bo kaj uporabnega tudi zate uživaj. • anchiikka
8.1.2011 16:36
D3NiiS pravi:Pa poberi si čim novejšega
Glede programa pa.. ne obupat Pa pomagaj si s tistim linkom, ki sem ti ga dau, veliko nasvetov in vodičeu dobrih in verjamem, da bo kaj uporabnega tudi zate uživaj. hvalaa • D3NiiS
8.1.2011 16:40
cs 5 je najnovejši • anchiikka
8.1.2011 16:47
D3NiiS pravi:cs 5 je najnovejši
lih tega pobiram • D3NiiS
8.1.2011 16:48
Ti samo klikari po njemu, probavaj use možno, pa bo šlo Če kaj ne znaš, pa lahko spet prašaš tukaj, pa bomo spet pomagali. • anchiikka
8.1.2011 21:49
D3NiiS pravi:Ti samo klikari po njemu, probavaj use možno, pa bo šlo
Če kaj ne znaš, pa lahko spet prašaš tukaj, pa bomo spet pomagali. Ma jaz sm glupa dej xD -.- Sem pobrala cs 4 in cs 5 in cs 4 mi dela, ampak je čuden. Tak za spreminjanje kontrasti, svetlobe, za obrez fotografij in za celjenje nepravilnosti. Ampak zaceli npr. samo tisto pikico ki je na faci. Sem stiskala use možno in ni to kar jaz iščem. Učeraj sem pobrala dol program prau profesionalni, ki kožo naredi kot tistim znanim zvezdam. Taka lepa gladka je in je samo trial ni celoten in, če je trial sploh ne morem shranit slike, ker moram program kupit. No in jaz hočem tak program, ki nardi kožo tko lepo gladko xD Tega ki ga mam zdej, ki je samo za probo se kliče PORTRAIT PROFESSIONAL 9 TRIAL. Tipo kej takega kot je ta sam da je zastonj cela verzija. Oprosti sem tečna ampak nismo usi taki talenti za te zadeve xD have fuun • D3NiiS
8.1.2011 21:57
No jaz sem še vedno mnenja da daješ na net svoje prave slike, ne pa predelane, ampak ok Si pogladala po tisti strani z vodiči? Poglej po torrent straneh če imajo tvoj omenjen program. Lahko pa tudi pošlješ al pa daš link do tvoje slike, pa tisti, ki se radi mal igramo s programi, bomo poskusli kej naredit, kot bi ti želela • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
8.1.2011 23:40
no če še zmeraj rabiš pač nekega vodiča al kak bi reku _________________ Peace!
• D3NiiS
9.1.2011 18:08
Ursxx, to je samo setup • soonck
• Od: 16.2.2010
9.1.2011 21:19
učim se grafično oblikovanje in usak dan delam s temi programi. zlo dobr photoshop je dost težko najdt kr tko na netu, če pa hočš bl tko u izi, ampak usen dobrga, ti pa priporočam adobephotoshop. maš use: za osvetlevanje, barve, kontrast, nihanja, popravki na obrazu, dodatki itd itd..
srečno • shee
• Od: 10.7.2009
9.1.2011 22:16
program k bi ti u tem primeru koristu je Photo! Editor. ima prou opcijo "make up" kjer lahko odpraviš tiste nepravilnosti, ki te motijo.. samo na googlu najdi pravi link za download, da ne bo trial verzija.. • Rainboow
• Od: 19.5.2010
11.1.2011 15:47
najbolši je photoshop.. če pa ne znaš delat z njemu pa pejt na [link] tam gor use piše (:
bol izi je pa picnik ;D • photo_king
• Od: 26.1.2011
1.2.2011 1:20
če neznate delat v photoshopu se mrš res najprej naučit osnov...oz najbolše se je na začetku naučit samo imena in funkcije orodij...zdej ste usi zagrabil za ta photoshop...mogoče bi blo bolš kako man zapleteno orodje...photoshop je najkompleksnejši program za obdelavo fotografij...za recimo lepo in zmehčano kožo morš uporabit usaj 5 različnih funkcij, če ne še kake več...jaz se z obdelavo slik in podobnih zadev ukvarjam že 5-6 let, ubistvu sm začel v cs2 verziji...tko da vam za začetk priporočam cs2 oz cs3 ker ima še bolše orodje za selekcijo...sc4 in cs5 sta podobna cs3-ki samo da imata **** 3d modeliranja in importa videa...
če pa kdo hoče da mu spedenam kako sliko naj me pa kontaktira na ZS, ker bo vrjetno prej fertik kokr pa da se sami matrate... have fun!! evo še ena mal za probo...
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.