OBRAZ IN LASJE

Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
OBRAZ IN LASJE 5.1.2011 22:39
Čauus! help me punčke ;DD

OBRAZ:
1. uporablam piling od garnira in si redno umivam obraz
2. ne uporablam pudra
3. mam kr mastno kožo kr mi tudi sprednje lase na čelu masti -.- bedno je.
4. kkšne maske naj kej uporablam če mate kakšno dobro...
5. mam tut ogrce in mam eno masko - zj sm jo začela kumi uporablat:
- želatine daš mal pa z mlekom zaliješ pa ne fu la ne Very Happy tk da je neki sredno gosto, pol daš pa u mikrovalovko da se segreje pol pa s čopičom namalaš na obrz oz ogce pa počakaš da se posuši in ''olupiš'' in ja mal tak vonj pa občutk je ampak okej. Very Happy

LASJE:
1. umivam si jih usak drugi dan
2. mam mastne in se mi začnejo ponavadi že prvi dan zvečer mastit (umivam si jih zjutrej)
3. sestra mi je sicer dala masko, ki nahrani lase --> 1 rumenjak, olivnno olje pa nevem kaj še daš, zmešaš in pustiš na laseh 10 min- zažiješ pa v živilsko folijo al pa neki
4. probala sm že neki ful različnih šamponov sam ni blo neki bistveno bolš
5. jst si umivam 3 lase (trije različni šamponi a ne- in mal mešaš) ker če imaš sam en in ist šampon k čez neki cajta že neha delovat k se lasje navadjo an
6. men je po uni peni od balee neki je modra pa z nekim vitaminom so mi nehal lasje izpadat- čudno ampak ok ;D
7. res vas bi prosila če veste kkšne maske pa šampone dobre za lase po pišete ? ;D
Mrs.Sunshine • Od: 1.3.2010 • Prispevkov: 48
Re: OBRAZ IN LASJE 6.1.2011 22:41
Ja jaz tud uporabljam Garnier masko pa mi kr pomaga sicer nimam tk mastne kože ampak no.. Pač lase imam pa še kr ja tk da uporabljam Vichy & Pantene
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: OBRAZ IN LASJE 7.1.2011 21:58
Mrs.Sunshine pravi:
Ja jaz tud uporabljam Garnier masko pa mi kr pomaga sicer nimam tk mastne kože ampak no.. Pač lase imam pa še kr ja tk da uporabljam Vichy & Pantene

Emm .. pa če maš npr fru fru al pa pač na enm meestu mastne lase, drugje pa še uredu al pa spete lase si sam mal baby pudra (modr k je) nasipaš pa z brisačo ''zdrgneš'', počešš in to je to. Al pa zdej sm neki eksperimentirala in sm si pač s lakom za lase pošpricala fru fru pol sm pa z bejbi pudrom posipala in drug dan sm mela lase ku da bi si jih lih oprala.. tk da ja...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.