GIMNAZIJA--->HELP• thedevil
• Od: 28.6.2010
GIMNAZIJA--->HELP
3.1.2011 17:47
heŁŁou =)
mam en ovprašanje: jas sem zaj v 9r. in grem nasledne leto v gimnazijo.zaj me pa zanima če je res da maš tam neko določeno število ur prostih.pač da te ni v šolo brez razloga pa maš opravičeno. to sem slišala zaj enkrat pa me zanima,ker se mi malo čudno zdi da je to res. pa jas bi šla na toto splošno gimnazijo pa me malo zanima če je kdo na splošni gimnaziji pa kakšni so kaj programi. (verjetno bom šla na litijo ali pa v ljubljano,ker naj bi se med počitnicami preselila). pa če hodi gdo v gim. kak se vam zdi? a so takrat ko ste vi šli ble omejitve? kolk mate krožkov pa kakšnih? a je težka? a mate kakšne izlete (na tej ko jas mislim iti grejo vsako leto nekam pa je menda ful noro to za iti.pa grejo večkrat na leto)? mal se razpišite prosim! lp,thedevil =) • pk4life
• Od: 20.7.2010
Re: GIMNAZIJA--->HELP
3.1.2011 18:38
wrjetn je pousod mal drugač ne.. zej za te proste ure pa še nism slišu _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
3.1.2011 19:08
za te proste ure tut js še nism slišala, sicr mamo mi na naši šoli pč 1 tedn prej konc, k majo uni maturo... sam to pomoje ni to...
pa pč predn se boš odločila za gimnazijo, morš nujno čist use prečekirat. Glej da boš porabla čim mn cajta za do šole, da un folk na šoli zgleda normaln, da ni preteška oz. prezahtevna, tko da boš mela še kej cajta zase...sicr je to najbolš, da bi kšnga k hod na določeno šolo uprašala...npr. na informativcih... ti une kr upraš, ti bojo use povedal... pa ful je fajn, če je napovedan sparšvanje, pa ne tko da ti reče jutr začnem sprašvt, ampak tko da ti pove datum kdaj si uprašan... drgač pa ja smo mel omejitev na naši šoli in to kr visoko... pč Bežigrad drgač krožkov je ful, sam eni smo preleni.. izleti so pč tko med vikendi al pa počitncami in se gre km v tujino... drgač šola je fajn, učit se morš pa itak posod... drgač je pa tko različn od šole do šole • monika650
• Od: 1.11.2009
6.1.2011 22:08
hm ja gimnazija, je super dokler maš ti spredi to, da se boš mogla polek pouka, ki ga maš pa vseh izbirnih vsebin (izbirni predmeti) še sama doma učit vsaj po 5 ur to seveda v primiru da po gimnaziji nameravaš na fakulteto, ki ma stalne omejitve (to pomeni da majo najman 4 leta zaporedoma omejitve)
je že res da vse svetovalne delavke na osnovnih šolah vsem, ko so pridni pa se kr učijo in ne vejo kaj točn bi radi delal v življenju priporočajo gimnazijo. Je pa tut res, da si, če nisi dost delavn pa se ne posvečaš skor 100% šoli, zapreš dost poti za naprej. Če nisi prav dobr (to je že skor slabo) al pa odličn v gimnaziji se lahko kr posloviš od raznih zdravstvenih fakultet, medicine pa še marsičesa. Tak da je u bistvu bolš prej razmislt če je gimnazija res to kar hočeš. • fishy
• Od: 5.12.2010
6.1.2011 22:39
thedevil pravi:heŁŁou =)
mam en ovprašanje: jas sem zaj v 9r. in grem nasledne leto v gimnazijo.zaj me pa zanima če je res da maš tam neko določeno število ur prostih.pač da te ni v šolo brez razloga pa maš opravičeno. to sem slišala zaj enkrat pa me zanima,ker se mi malo čudno zdi da je to res. pa jas bi šla na toto splošno gimnazijo pa me malo zanima če je kdo na splošni gimnaziji pa kakšni so kaj programi. (verjetno bom šla na litijo ali pa v ljubljano,ker naj bi se med počitnicami preselila). pa če hodi gdo v gim. kak se vam zdi? a so takrat ko ste vi šli ble omejitve? kolk mate krožkov pa kakšnih? a je težka? a mate kakšne izlete (na tej ko jas mislim iti grejo vsako leto nekam pa je menda ful noro to za iti.pa grejo večkrat na leto)? mal se razpišite prosim! lp,thedevil =) hej. jst sm zdej drugo leto na splošni gimnaziji in men je čist fajn. zate proste ure ni res. je pa res da moraš met določeno število ur prisotnosti. drgač ne nardiš letnika. mislm da je tam okol 85%. ko sm jst šla niso ble omejitve. dlih točno se ns je prjavlu. kukr kakšno leto. učas so omejitve učas jih pa ni. krožkov dlih ni. v prvem maš obvezne izbirne vsebine. pr katerih moraš nardit 20 ur. usaj pr ns je tak. maš pa različno na izbiro.če hodš še na kakšne izven šolske dejavnosti se ti tut tisto šteje. težka je kokr uzamš. mi mamo use napovedano tako da takrt se moraš usest pa naučit.drgač pa ni panike. jst ne bi šla na nobeno drugo šolo. velik je ekskurzij. pa tut kakšne predstave pa podobno še umes pride. te ekskurzije se tut tam k izbirnim vsebinam štejejo ampk to itak pol use zveste. itak so pa ja vedno hude. • 30stm
• Od: 31.10.2010
6.1.2011 23:01
ojla...ej men se je lajf u gimnaziji spremenu.....to je čist drgačn folk...jst hodm na res supr gimnazijo in mi je ful ušeč......dost je ekskurzij u tuje države...so tut razni krožki...ubistvu ful vlik in so ful zanimivi pa še oiv ure se ti pr enih štejejo....tut sami prfoksi k sploh n morš vrjet da je lahk prfoks prjazn...no kle so...se tut najdejo izjeme sam te k mamo mi so zakon....pr ns je tko da maš en dan popoldne pouk...to min glih ni najbol ušeč zarad naslednga dne sam u enih primerih je pa zlo priročn met tkole....za športno je d best...to ni un skok čez kozo ampk plavanje fitnes pa t....pa ne mislt zdej da kej promoviram svojo šolo (al kokr kol se že to reče)sam men je res ušeč....ja tut pr men je bla umejitu...pa fajn je k je tko u centru mesta...mislm pač stara ljubljana....pa kokr so že prej rekl...na informativcih mau upraši folk pa ti bojo res use puvedal...pa dost tut njadeš na netu kkšni blogi pa to...sam je bolš zvedt od človeka k pa od neta....sej veš kaj mislm....izber si pa tisto šolo k boš mela dobr filing zanjo...k ti bo pač najbl sedla....(mogoče sm se mau preveč razpisala)....srečno
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.