one night stand ali F***frend;P1 | 2 | >>• mikrofon
• Od: 1.1.2011
one night stand ali F***frend;P
1.1.2011 18:33
Lep pozdrav. sem star 18 in me zanima vaše mnenje o f** frendih?;p ( ne nisem ne debel in ne grd ) samo pač dosti folka nima cajta oz. se mu neda osvajat itd itd da potem vodi v neko resno zvezo... no in me pač zanima kako se vam zdi če bi recimo spoznali koga takega ki je recimo občasno za akcijo. da ko se zmenita se nekje dobita in totalno uživata:P ne mi rečt da če ni ljubezni ni zanimivo ker če sta si človeka vizualno všeč ( oz. ona ni slaba in on ni slab ) ne moreta uživat v ''sexu'' saj v tistem času oba max. uživata in si 100% zaupata med sabo ter se predajata. ( sam še tega nisem doživel se mi pa zdi zanimivo saj itak živis samo enkrat^^ )
kdo je še istega mnenja? • lara123
• Od: 15.12.2010
Re: one night stand ali F***frend;P
1.1.2011 22:47
mikrofon pravi:Lep pozdrav. sem star 18 in me zanima vaše mnenje o f** frendih?;p ( ne nisem ne debel in ne grd ) samo pač dosti folka nima cajta oz. se mu neda osvajat itd itd da potem vodi v neko resno zvezo... no in me pač zanima kako se vam zdi če bi recimo spoznali koga takega ki je recimo občasno za akcijo. da ko se zmenita se nekje dobita in totalno uživata:P ne mi rečt da če ni ljubezni ni zanimivo ker če sta si človeka vizualno všeč ( oz. ona ni slaba in on ni slab ) ne moreta uživat v ''sexu'' saj v tistem času oba max. uživata in si 100% zaupata med sabo ter se predajata. ( sam še tega nisem doživel se mi pa zdi zanimivo saj itak živis samo enkrat^^ )
kdo je še istega mnenja? no eto jst bi tut lohk rekla da sm istga mnenja si mlad, rad bi uživu, horny in podobno zka pa ne men se to nezdi nč slabga ( še izkušnje dobiš hahahah ) • mikrofon
2.1.2011 13:28
no eto vsaj nekdo se je najdu ko mu to ni nč čudnega:P
• Juliet013
• Od: 3.2.2009
3.1.2011 16:54
:O zihr te poznam. em ja pač, kokr komu sede. live your life kokr ga hočeš • mikrofon
4.1.2011 12:44
Juliet013 pravi::O zihr te poznam.
em ja pač, kokr komu sede. live your life kokr ga hočeš v kšnem smislu je to blo mišlen? • Juliet013
• Od: 3.2.2009
5.1.2011 0:27
mikrofon pravi:
Juliet013 pravi:
:O zihr te poznam.
em ja pač, kokr komu sede. live your life kokr ga hočeš v kšnem smislu je to blo mišlen? da poznam tipa k čiz isto misli • mikrofon
5.1.2011 16:39
takih je po moje več ko tak mislijo:P tut za ženske sm zihr da so podobnega mnenja stem da nočjo prznat^^
• pk4life
• Od: 20.7.2010
5.1.2011 23:27
mikrofon pravi:takih je po moje več ko tak mislijo:P tut za ženske sm zihr da so podobnega mnenja stem da nočjo prznat^^
tut odwisn od ženske.. pa čeprow jih je kr welik _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • fishy
• Od: 5.12.2010
6.1.2011 20:32
mikrofon pravi:takih je po moje več ko tak mislijo:P tut za ženske sm zihr da so podobnega mnenja stem da nočjo prznat^^
itak da smo. • fabios1
• Od: 9.12.2010
6.1.2011 20:33
fishy pravi:
mikrofon pravi:
takih je po moje več ko tak mislijo:P tut za ženske sm zihr da so podobnega mnenja stem da nočjo prznat^^
itak da smo. i agree • fishy
6.1.2011 20:40
fabios1 pravi:
fishy pravi:
mikrofon pravi:
itak da smo. i agree Najs. • fishy
6.1.2011 22:41
uprašanje: a je kdo že eksperimenterou friend with benefit? • fishy
Re: helou
7.1.2011 16:55
fabios1 pravi:ja...in mam zeloooo lepe spomine
o hudo! pa kolk si ti str drgač? • fishy
Re: helou
7.1.2011 22:59
fabios1 pravi:20...pa ti?
dej piš na private si dubu? (: • fishy
Re: hehe
7.1.2011 23:15
fabios1 pravi:ne
čak bom ovo na novo. • fabios1
• Od: 9.12.2010
hehe
7.1.2011 23:19
Evo zdej sm pa dobu.Maš odgovor na ZS.Bye • esprero
• Od: 8.1.2011
Re: hehe
9.1.2011 3:50
fabios1 pravi:Kaj je smešn?
ker sem ta post videl že nekje drugje na eni drugi strani .. sam nevem več kje:P |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.