Kateri najsntiški stili obstajajo!?

NimNim • Od: 29.12.2010 • Prispevkov: 33
Kateri najsntiški stili obstajajo!? 30.12.2010 14:56
Hellou.

Js sm se zdej odločla da bom mau garderobo zamenala.Pa mi je mama rekla,nej
si zberem en stil po katerem se bom ravnala.Do zdej nimam še stila....
Rada delam barvne mixe: Npr.Roza majca z dolgimi rokavi,čez pa svetlo modra...
al pa kake oblekce,tunike v bistvu ki jih držiš gor z prsimi.....
pa oprijete hlače so mi šekr ušeč.

poznam pa te
~emo
~scene
~sport
~hippi
~rave
~romantic
....
help help help!
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Kateri najsntiški stili obstajajo!? 30.12.2010 15:38
ewo ti stil: karčš .. oblačš se kukr ti zapaše.. ne rawnaš se po nobenih standardih/prawilih.. in je zmeri čiz ql..
Re: Kateri najsntiški stili obstajajo!? 30.12.2010 15:59
-mavrica Very Happy sicer ta stil ne obstaja in sm ga sama izmislila a jbg.. js rada nosim kavbojke nakorenček+vijolično majico pa zeleno jopo, barvne nohti... to ti je mavrica Laughing

drgač pa itk, ni važn kak stil maš. Obleč kokr ti paše. Js lah naenkrat en dan cela črna in drugi dan pa cela pisana..
hayyou • Od: 1.12.2010 • Prispevkov: 20
Re: Kateri najsntiški stili obstajajo!? 30.12.2010 16:20
meni so ful ušeč obleke u takem stilu ko jih majo u H&Mu (:
pa pol se probam raunat po temu pa u takih trgovinah gledat ;D
želim si prou u tak stil : )
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: Kateri najsntiški stili obstajajo!? 30.12.2010 16:26
ni važno kakšen stil maš, važno je kaj maš v glavi ;P
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: Kateri najsntiški stili obstajajo!? 30.12.2010 16:30
Če greš nakupvat u H&M, New Yorker in take trgovine, nimaš za zgrešit s stilom. boš pač casual, se mi zdi da je to še najbol "stil". Ker te v glavah drugih ne uvršča v noben predal, pa še ne rabš se sekirat zrd svoje identitete. Odkar nism več strejt reprčk, in ne nosm samo take pa take cunje, se počutm mal bolš, ker mam velik več na izbiro Very Happy
NimNim • Od: 29.12.2010 • Prispevkov: 33
dsfafsasfa 30.12.2010 17:04
aha,hvala,se vam vsem zahvaljujem.
všeč mi je ideja o mavričnem stilu,saj se tudi sama dosti po njemu ravanam.
pogosto kupujem v H&M,New Yorker&Tally Weily...zdaj vsaj vem da sem na pravi poti Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.