Pristop do tipa:D• Abby
• Od: 21.5.2010
Pristop do tipa:D
29.12.2010 21:33
Okej rabm en nasvet. Recimo.. En tip mi postaja tko mal ušeč. Hodmo na isto šolo, je en let starejši, vidm ga tko sredn pogosto, govorila še nism nkol z njim. Že prevečkrat sm se tko zagledla v koga in nism nardila nč, zato tut nikol nč ni blo iz tega ter sm se pač pučas odljubla in se zagledla v druzga in zgodba se je ponavad ponovila. Zdej sm si pa nekako za nov let dala zaobljubo, da bom v tem primeru neki nrdila, se potrudla, tut če mi ne uspe, sam d vidm. Maste kšn predlog kko nej se mu približam? Kr dejansk nimam nubenih izkušenj s prvimi koraki, poleg tega se pa ful bojim zavrnitve...
• Applle
• Od: 23.10.2010
Re: Pristop do tipa:D
29.12.2010 21:36
Hm....dei probi kej tazga da se "ponesreč" zaletiš vanga...al pa na fb-ju ga dodaj, če ma fb. Pa ga klikn tko mimgrede • pk4life
• Od: 20.7.2010
30.12.2010 3:45
probi rečt žiwjo.. kukr čudaško se sliš.. tko se začne wečina pogoworou.. pogowor=prijatelstwo prijatlestwo je pa lahk čez cjt kej weč _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Abby
• Od: 21.5.2010
30.12.2010 14:57
In tipi kko se vam zdi, če vas punca k jo ubistvi poznate sam na videz klikne na fbju? Js mam še zmir mal čudno mnenje o tem d nardi punca prv korak. Maste kšn predlog u čem nej mu ''nakladm'', d neb izpadl preveč usiljiv?
• pk4life
30.12.2010 15:25
nwm no.. men se sploh ne zdi čudn.. če ga klikneš.. hmm zčet je mgoče mal težko.. pol ga pa lahk prašaš kašno muziq posluša.. kašne muwije gleda.. o šoli se da dost gowort.. sam se mal izogibi te teme.. pol šport.. ogromn stwari maš_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • aelah
• Od: 26.12.2010
30.12.2010 19:44
Abby pravi:In tipi kko se vam zdi, če vas punca k jo ubistvi poznate sam na videz klikne na fbju? Js mam še zmir mal čudno mnenje o tem d nardi punca prv korak. Maste kšn predlog u čem nej mu ''nakladm'', d neb izpadl preveč usiljiv?
ma ja sej najprej se boš res mau čudn počutla pa bolano sam pol če se bosta poštekala in tko ga itak še klikn al bo pa on tebe.. če te bo pa ignoriru al ti kej težiu pol pa itak veš pr čemu si in kak je on.. drugač pa ja.. pozrau ga u šol pa se mu nasmej, zalet se vanga.. nared pru korak..mogoč on ne upa • scar tissue
• Od: 9.10.2008
30.12.2010 19:52
hahahaha enkrat je men en biv ušeč (nevem a je blo za nov let a kaj) pa me tip sploh ni poznv pa me je frendica ful porinla v njega in je ful čudn pogledu pa reku kaj mi je hahah • masaerror
• Od: 1.6.2010
15.1.2011 19:37
Applle pravi:Hm....dei probi kej tazga da se "ponesreč" zaletiš vanga...al pa na fb-ju ga dodaj, če ma fb. Pa ga klikn tko mimgrede
jst sm tko učas delala k sm bla u enga it worked : D • pk4life
15.1.2011 20:13
jah sam se sliš dost neumn XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • tasx
• Od: 15.1.2011
15.1.2011 22:02
masaerror pravi:
Applle pravi:
Hm....dei probi kej tazga da se "ponesreč" zaletiš vanga...al pa na fb-ju ga dodaj, če ma fb. Pa ga klikn tko mimgrede
jst sm tko učas delala k sm bla u enga it worked : D in kaj pol nardiš k se ''ponesreč'' zaletiš vanga? a rečeš sam sori pa greš naprej al se kr ustavš pa začneš pogovor al kaj? • pk4life
15.1.2011 22:32
hahahahahaha sry ej sam tole je blo pa prou tako retorično prašanje.. mislm.. po čisti zdrawi čloweški logiki se morš ustaut pa pogowarjat ne pa it.. kaj mislš d se bo zgodil če boš sam šla?.. NČ .. če pa se pogowarjaš se bosta pa spoznala ne.. jao XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • tasx
• Od: 15.1.2011
15.1.2011 22:48
ja dobr štekam to.. sam u resničnem lajfu bi pa 80% tipou čudn pogledal pa šlo stran.. nemorš kr enm k še ve ne da obstajaš začet kr neki govort kr se pač ponesreč vanga zabiješ..
• pk4life
16.1.2011 0:27
jah to z zaletavanjem je čudn ja.. če se p krtko zčneš pogowarjat z nekom je pa čiz ql.. dejansko se mi ne dogaja tok redko to.. XD in je čiz ql.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Jok3r
• Od: 22.7.2009
16.1.2011 1:34
zadeve ne gledati čez lastne oči.
maš tipa. zdaj ti hočeš dobit njegovo pozornost, ki mu jo boš verjetno z dražljaji podala. zdaj maš veliko opcij. pri meni se najbolje obnese sistematično manipuliranje socialnih in psiholoških vplivov. po domače povedano. sestaviš si teren v mislih, ter to osebo z psihološkimi vplivi sama k sebi spraviš. še bolj po domače. tipa spraviš k sebi v krogu, bolj počasi ampak precej verjetno. ( ne greš direktno do njega). predstavlji si samega tipa na neki enobarvni podlagi, ter se daj zraven ( v mislih to). prednost te metode je sigurnost, slabost pa to da moraš biti avktorialen. (niso vsi sposobni tega, in sicer si ustvariš sliko, ter imaš cel pogled nanjo, veš vse podrobnosti). zdaj si malo v težji situaciji. če bi hotela sebe z to metodo osvetliti, bi bilo lažje zaradi introspekcije. tko je pa to z tipom družbena stvar, in naslednja stvar ko si ga boš predstavljala je to, da ga spoznaš na daljavo brez komunikacije. tukaj se lahko še igraš. opazuj ga natančno,vsaka njegova kretnja, beseda je psihološka dejavnost, in ti pove nekaj o osebi. recimo dobi cifro, ga pokliči z skrite cifre, ter ga opazuj kako bo odreagiral, nato sklepaj. lahko bo začuden, lahko bo mislil da ga kdo ****, mogoče bo samo prekinil. in karkoli bo naredil, boš lahko že začela sklepati. zdaj moraš paziti. velika je možnost da se v družbi drugače obnaša kakor sam pri sebi, oz. kakor bi se hotel. če ga hočeš kasneje presenetiti (priporočam) ga boš lahko spoznala zaenkrat le po družbenem obnašanju. no, malo se seveda pozanimaj pri njegovih prijateljih. potem ko boš vedla malo od njega, pa si začrtaj načrt. bo bolj obsežen, ampak se ti splača. spomni se kraja, kjer ga vidiš ter ga presenetiš. glavno je da ga pozitivno presenetiš. tisto da se vanjga zabiješ, je spet odvisno od okolja in trenutka. možnost je da ga boš v rebra močno nabasala, ga bo bolelo. v njegovih možganih, se bo sedanjost iz trenutka spremenila v preteklost, in lej se,ko te bo videl se bo spomnil na bolečino. to pa nočeš? če bi se zabila v prijaznega tipa, bi verjetno še nekako odpustil, in se ne bi toliko spomnil na bolečino. če se boš zabila v nekega ****ča, samozavestnega cepca, ****, agresivneža, mu to ne bo šlo iz glave, ter še ni vedno nujno da se dobro zate konča. če se boš zabila vanj, bo lahko pozitivno presenečen ( ga ne bo bolelo, ko se boš zabila) lahko pa negativno presenečen( bolečina). tukaj se poti razcepita. če od prej veš da je na podobno stvar vplival prijazno, kul mogoče bo rekel: pazi kje hodiš.( to bi bolj agresivnež rekel). no, sledeče. recimo da mu boš napravila pozitivno presenečenje. ko je oseba v stanju presenečenja, bodo njegovi dražljaji 100% nate leteli. ( če se boš zabila vanj, bo tebi vrnil njegovo pozornost, dvomim da se bo začel pogovarjati s tlem.) zdaj vaju poglej kot celoto.50% + 50%. prva si ti.(začela si nekakšno komunikacijo, in ti priporočam da če se boš vanj zabila, ostaneš močna, bilo je kao po nesreči) zdaj je on na vrsti. to je verjetno edini zakon v življenju ki 100% velja.in sicer, da bo zmeraj nekaj nazaj tebi odvrnil. tudi če je tiho, se ne premakne, te samo bulji, pa ne rabi govoriti, ti je že odvrnil. verjetno ne bo tega naredil, ampak vseno. glede na to da je v fazi presenečenja, lahko tukaj izza kompa povem, da te bo pogledal v oči. ni mi to z zabijanjem dobra ideja, ker je možnost da bo tip mislil da si nerodna, čeprav ti lahko prvo reče oprosti, si u redu? če bo rekel ravno to če si ti v redu, če si poškodovana si že pridobila njegovo pozornost. no, verjetno se ne boš vanjga zabila pa pol na tla padla, ali pač? =D no nazaj k načrtu. zamisli si prostor srečanja, ter malo vnaprej vadi kaj mu boš rekla. z zunanjimi silami, ga sprobaj v veselje spraviti. lahko mu daš naskrivaj čokolado v torbo, na avtobusu zanalašč prišparaš plac za njega,kaj takega se boš že spomnila.kasneje če boš z njemu, mu boš lahko zbijala pluse v višavo ( moj izraz), ga spravila z dejanjem v dobro voljo, da bo še 2 tedna vesel.ampak to pride kasneje. verjetno te tudi skrbi če bo njegova družba zraven. vem da je lahko rečti, ampak tip bo občutil dodatno presenečenje ko boš prišla do njega, ko bo imel družbo okoli sebe. ampak ni vedno nujno. mogoče mu bo všeč se pogovarjati z novo punco pred ostalimi. mogoče pa se bo počutil stisnjenega, sramežljiv lahko postane. in posledično bo tudi nazaj 'odgovoril'. to boš sklepala. in ko boš imela nekakšen načrt, premišljen, glede na to kako misliš da se bo obnašal nazaj do tebe. s to metodo se da videti megleno prihodnost. ampak zahteva nekaj časa, medtem lahko dobi že drugo. pa konec koncev, tak načrt z vsemi podrobnostimi ter možnostimi lahko sestaviš v parih urcah. če si perfekcionist ti bo ušeč postalo ^^ lahko greš do njega, ter upaš da bo naravno-družbeno razmerje pokazalo srečo. v življenju je velllikkkooo možnosti sprememb, spremenljivk. jaz imam rad podrobnosti,zato take natančne načrte sestavljam. naslednja možnost: da tipa sama k sebi spraviš. moraš biti prepričana vase, ter v družbeni krog pogovorov svoj projekt vstavit. to si boš mogla sama spomnit, lahko ti samo pomagam. tipu moraš nekako vcepit idejo, da bi on prišel do tebe. poskusi biti 'in'. nežno z občutkom se mu skozi prijatelje približuj. metalci 1 metalci2 metalci3 metalci4 on je v družbi metalcov 4, kjer predpostavljamo da je 5 članov. ti greš počasi do metalcov 3, tam ostaneš, ter iz četrte skupine probaš spoznati 2-3 članov. potem bo slišal zate, ni dvoma. mogoče te bo celo on prvi presenetil, ter dodal na fb. mogoče mu boš všeč, pa bo kar direktno stopil do tebe. malo verjetno pri tej fazi spoznavanja ampak u redu. zdaj ti priporočam da imaš enega pomagača, ki bo lahko pomagal pri težnji govora in dejanj, ki je blizu temu tipu, ki ti je všeč. lahko on reče njemu da je slišal, da si ti vanjga, in potem se vse začne podirati kot domine. mogoče včasih nepričakovano, ampak skoraj vedno logično. tako je bil recimo primer. lahko pa tudi tako gledaš na to stvar: greš do tipa, probaš bit samozavestna, zrihtana, mu bit všeč. your call ;D • pk4life
16.1.2011 1:48
Jok3r pravi:zadeve ne gledati čez lastne oči.
maš tipa. zdaj ti hočeš dobit njegovo pozornost, ki mu jo boš verjetno z dražljaji podala. zdaj maš veliko opcij. pri meni se najbolje obnese sistematično manipuliranje socialnih in psiholoških vplivov. po domače povedano. sestaviš si teren v mislih, ter to osebo z psihološkimi vplivi sama k sebi spraviš. še bolj po domače. tipa spraviš k sebi v krogu, bolj počasi ampak precej verjetno. ( ne greš direktno do njega). predstavlji si samega tipa na neki enobarvni podlagi, ter se daj zraven ( v mislih to). prednost te metode je sigurnost, slabost pa to da moraš biti avktorialen. (niso vsi sposobni tega, in sicer si ustvariš sliko, ter imaš cel pogled nanjo, veš vse podrobnosti). zdaj si malo v težji situaciji. če bi hotela sebe z to metodo osvetliti, bi bilo lažje zaradi introspekcije. tko je pa to z tipom družbena stvar, in naslednja stvar ko si ga boš predstavljala je to, da ga spoznaš na daljavo brez komunikacije. tukaj se lahko še igraš. opazuj ga natančno,vsaka njegova kretnja, beseda je psihološka dejavnost, in ti pove nekaj o osebi. recimo dobi cifro, ga pokliči z skrite cifre, ter ga opazuj kako bo odreagiral, nato sklepaj. lahko bo začuden, lahko bo mislil da ga kdo ****, mogoče bo samo prekinil. in karkoli bo naredil, boš lahko že začela sklepati. zdaj moraš paziti. velika je možnost da se v družbi drugače obnaša kakor sam pri sebi, oz. kakor bi se hotel. če ga hočeš kasneje presenetiti (priporočam) ga boš lahko spoznala zaenkrat le po družbenem obnašanju. no, malo se seveda pozanimaj pri njegovih prijateljih. potem ko boš vedla malo od njega, pa si začrtaj načrt. bo bolj obsežen, ampak se ti splača. spomni se kraja, kjer ga vidiš ter ga presenetiš. glavno je da ga pozitivno presenetiš. tisto da se vanjga zabiješ, je spet odvisno od okolja in trenutka. možnost je da ga boš v rebra močno nabasala, ga bo bolelo. v njegovih možganih, se bo sedanjost iz trenutka spremenila v preteklost, in lej se,ko te bo videl se bo spomnil na bolečino. to pa nočeš? če bi se zabila v prijaznega tipa, bi verjetno še nekako odpustil, in se ne bi toliko spomnil na bolečino. če se boš zabila v nekega ****ča, samozavestnega cepca, ****, agresivneža, mu to ne bo šlo iz glave, ter še ni vedno nujno da se dobro zate konča. če se boš zabila vanj, bo lahko pozitivno presenečen ( ga ne bo bolelo, ko se boš zabila) lahko pa negativno presenečen( bolečina). tukaj se poti razcepita. če od prej veš da je na podobno stvar vplival prijazno, kul mogoče bo rekel: pazi kje hodiš.( to bi bolj agresivnež rekel). no, sledeče. recimo da mu boš napravila pozitivno presenečenje. ko je oseba v stanju presenečenja, bodo njegovi dražljaji 100% nate leteli. ( če se boš zabila vanj, bo tebi vrnil njegovo pozornost, dvomim da se bo začel pogovarjati s tlem.) zdaj vaju poglej kot celoto.50% + 50%. prva si ti.(začela si nekakšno komunikacijo, in ti priporočam da če se boš vanj zabila, ostaneš močna, bilo je kao po nesreči) zdaj je on na vrsti. to je verjetno edini zakon v življenju ki 100% velja.in sicer, da bo zmeraj nekaj nazaj tebi odvrnil. tudi če je tiho, se ne premakne, te samo bulji, pa ne rabi govoriti, ti je že odvrnil. verjetno ne bo tega naredil, ampak vseno. glede na to da je v fazi presenečenja, lahko tukaj izza kompa povem, da te bo pogledal v oči. ni mi to z zabijanjem dobra ideja, ker je možnost da bo tip mislil da si nerodna, čeprav ti lahko prvo reče oprosti, si u redu? če bo rekel ravno to če si ti v redu, če si poškodovana si že pridobila njegovo pozornost. no, verjetno se ne boš vanjga zabila pa pol na tla padla, ali pač? =D no nazaj k načrtu. zamisli si prostor srečanja, ter malo vnaprej vadi kaj mu boš rekla. z zunanjimi silami, ga sprobaj v veselje spraviti. lahko mu daš naskrivaj čokolado v torbo, na avtobusu zanalašč prišparaš plac za njega,kaj takega se boš že spomnila.kasneje če boš z njemu, mu boš lahko zbijala pluse v višavo ( moj izraz), ga spravila z dejanjem v dobro voljo, da bo še 2 tedna vesel.ampak to pride kasneje. verjetno te tudi skrbi če bo njegova družba zraven. vem da je lahko rečti, ampak tip bo občutil dodatno presenečenje ko boš prišla do njega, ko bo imel družbo okoli sebe. ampak ni vedno nujno. mogoče mu bo všeč se pogovarjati z novo punco pred ostalimi. mogoče pa se bo počutil stisnjenega, sramežljiv lahko postane. in posledično bo tudi nazaj 'odgovoril'. to boš sklepala. in ko boš imela nekakšen načrt, premišljen, glede na to kako misliš da se bo obnašal nazaj do tebe. s to metodo se da videti megleno prihodnost. ampak zahteva nekaj časa, medtem lahko dobi že drugo. pa konec koncev, tak načrt z vsemi podrobnostimi ter možnostimi lahko sestaviš v parih urcah. če si perfekcionist ti bo ušeč postalo ^^ lahko greš do njega, ter upaš da bo naravno-družbeno razmerje pokazalo srečo. v življenju je velllikkkooo možnosti sprememb, spremenljivk. jaz imam rad podrobnosti,zato take natančne načrte sestavljam. naslednja možnost: da tipa sama k sebi spraviš. moraš biti prepričana vase, ter v družbeni krog pogovorov svoj projekt vstavit. to si boš mogla sama spomnit, lahko ti samo pomagam. tipu moraš nekako vcepit idejo, da bi on prišel do tebe. poskusi biti 'in'. nežno z občutkom se mu skozi prijatelje približuj. metalci 1 metalci2 metalci3 metalci4 on je v družbi metalcov 4, kjer predpostavljamo da je 5 članov. ti greš počasi do metalcov 3, tam ostaneš, ter iz četrte skupine probaš spoznati 2-3 članov. potem bo slišal zate, ni dvoma. mogoče te bo celo on prvi presenetil, ter dodal na fb. mogoče mu boš všeč, pa bo kar direktno stopil do tebe. malo verjetno pri tej fazi spoznavanja ampak u redu. zdaj ti priporočam da imaš enega pomagača, ki bo lahko pomagal pri težnji govora in dejanj, ki je blizu temu tipu, ki ti je všeč. lahko on reče njemu da je slišal, da si ti vanjga, in potem se vse začne podirati kot domine. mogoče včasih nepričakovano, ampak skoraj vedno logično. tako je bil recimo primer. lahko pa tudi tako gledaš na to stvar: greš do tipa, probaš bit samozavestna, zrihtana, mu bit všeč. your call ;D alpa rečeš žiwjo.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Jok3r
16.1.2011 1:56
bucibuc* ^^
idi spat, mater ti vidim, kaj sploh še delaš pokonci? =D • pk4life
16.1.2011 2:05
hehe mogu sm to rečt ker je tko hudo izpadl.. drgač res brawo d se ti je tok dal pisat tok.. hmm.. zgodi XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Jok3r
16.1.2011 2:09
daj če maš msn, mi ga na zasebca napiši, da ne bova tukaj smetila.
**** 1let pa pol te že na forumu gledam, pa nisva v stik stopila. zdej grem pa jaz spat ;D tebi priporočam enako. lahko noč ;* • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
16.1.2011 9:54
pr men se je zgodil d je punca use začela. Pač 1x me je nekje vidla, nvm kje, jst pa nje ne _________________ Peace!
• rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
16.1.2011 10:41
kaj pa poj nardiš, k maš že neki zanimivih pogovorov na fbju za sabo in k te začne pozdravlat na šoli?
sicr sm se že pogovarjala z nim (na fbju), da bi se kej dubla med kšnim odmorom, al pa po šoli in mi je dal cifro in mi tut odgovoru na sms, to je moja cifra, sam poj k sm mu pisala, tko čez par dni, mi pč ni odpisu, predvidevam, da zato, kr si pč ni shranu cifre, js se pa nism podpisala.... zdej pa nvm kko bi pršla do njega oz. da bi se kej zmenla z nim. Na fejsu je zlo po redk... sm razmišlala, da bi mu poslala še en sms, sam ful čudn zgleda, če se tm podpišm z imenom in priimkom, pa tut nvm kaj bi mu napisala v sms... tko, da sm razmišlala, da bi šla kr do njega, mogoče, sam k vedno zamrznem.... • mary123
• Od: 13.9.2010
16.1.2011 15:25
rsyka pravi:kaj pa poj nardiš, k maš že neki zanimivih pogovorov na fbju za sabo in k te začne pozdravlat na šoli?
sicr sm se že pogovarjala z nim (na fbju), da bi se kej dubla med kšnim odmorom, al pa po šoli in mi je dal cifro in mi tut odgovoru na sms, to je moja cifra, sam poj k sm mu pisala, tko čez par dni, mi pč ni odpisu, predvidevam, da zato, kr si pč ni shranu cifre, js se pa nism podpisala.... zdej pa nvm kko bi pršla do njega oz. da bi se kej zmenla z nim. Na fejsu je zlo po redk... sm razmišlala, da bi mu poslala še en sms, sam ful čudn zgleda, če se tm podpišm z imenom in priimkom, pa tut nvm kaj bi mu napisala v sms... tko, da sm razmišlala, da bi šla kr do njega, mogoče, sam k vedno zamrznem.... pozdraulaš nazaj pa lohk se enkat zvečer spomneš nanga pa mu pošleš sms pa se podšišeš sam z imenom al pa uzdeukom |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.