Kaj imate punce rade?

Kakšnega fanta imate punce rade?
Bogatega
2%
 2%  [ 1 ]
Čustvenega
25%
 25%  [ 9 ]
Popularnega
5%
 5%  [ 2 ]
Takšnega z lepim avtom
0%
 0%  [ 0 ]
Takšnega, ki bo imel rad samo tebe
65%
 65%  [ 23 ]
Takšnega, ki te bo varal
0%
 0%  [ 0 ]
Skupaj glasov : 35

birdlover
Kaj imate punce rade? 27.12.2010 19:40
noo punce tu se pa razpovejte kaj imate rade,ker sem itaq zaljubljen pa se trudim in izgubljam šanse hitro povejte da jo bom čimprej osvojil Smile
ImTheOne • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 56
Re: Kaj imate punce rade? 27.12.2010 19:44
hmm noo men so ušeeč tipii k so prjazni,zvesti,romantični (sam ne preveeč...pač kdaj pa kdaaj).....amm pač ne smejoo skrivaat puncee pred svojimii frendii, ne smejoo gledaat sam na zunanjoost.....mislm men je full pomembn karakteer..seii zunanjoost mi je tuut kokr usakmuu sam mi je useen karakteer bl pomembeen....
Zelodko • Od: 13.11.2010 • Prispevkov: 117
Re: Kaj imate punce rade? 27.12.2010 19:50
ve, da si vanjo?
No, jz mam rada, da tip ma rad sam mene, ma čas zame in da mi pusti čas s prijateljicami, da mi ne teži vsak dan sms, kok me ma rd, pikica itditd.. Sej zastopm če mi to reče 2x na dan- zjutraj in zvečer Very Happy Obožujem, če tip spomni name in me zjutraj zaželi lepo jutro, zvečer pa, da mi zaželi lepe sanje pa take.. No, najbl važn mi je, da ko greva na žur, on ne tiči povsod z mano, da mi ne ponižuje pred vsemi.. Sovražm take tipe ki so najbl sladki ko so sami z mano, ko v družbi pa mi ponižujejo.. No, in seveda, more me met rd in kdaj pa kdaj enx nekaj stvari sam doma narediti, pa mi preseniti a to ni nujn, je pa prelepo Razz No nemaram čustvenega tipa ki cev cajt rečejo: Dragica, kako si to lepo naredila.. Pikica, kako si me lepo pogledala, Mucica, a te lahko dotikam.. WTF?! Very Happy.. Raje vidim, da rečejo.. Te lah pof*.. ? Very Happy.. No rada mam, da na veliko zaje.bavajo in se hecajo :Wink Pa tut, da me na velko šlatajo in objamejo-če sma seveda zalublena in nemaram sramželjvga.
birdlover
Re: Kaj imate punce rade? 27.12.2010 20:06
jooooj hvala za nasvete mislim da bo v roku 2 tednov že prišlo do pojuba Wink
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Kaj imate punce rade? 27.12.2010 23:37
zelodko: sej to je ful hecn.. k ste use zlo drgačne.. pol pa tipi čas mim usekamo pr kšni.. ehh..
Re: Kaj imate punce rade? 28.12.2010 1:35
zakaj bi mim usekal? če si ji ušeč si ji če ne pač ne.. ne rabiš se neki pretvarjat pa se PREVEČ trudit..no sam tko.. ker lahk prej izpade fejk in ni lepo..ok, seej je ful lepo če se potrudi pto sam ne pretirava Very Happy
drugač pa.. ušeč so mi tipi ko so s tabo gledajo tebe ne okol drugod pa da znajo lepo u učke pogledat..ko je treba :$
da znajo razmišlat pa povedat svoje mnenje, se za sebe postavt, da se ne delajo norca iz ljudi.. ok lhk kej rečejo ampak ne žalijo Smile
dajo kaj na videz in da mu ni useenno kak zgledjo, ampak ne pretiravajo, pa da niso vrženi na firme al neki..
pa da ne padajo na umetne blonde z vlk pudra pa preveeeč mejkapa, da vidijo kaj ma punca u glavi in ne kolk košarco ma.. -.-
da niso usiljivi, zateženi, da pustijo svobode pa dihat punci ko nista skupej Smile
in uglavnem da je to kar je ker tak je najbolši :3
birdlover
Re: Kaj imate punce rade? 28.12.2010 11:34
saj rekla sva si da se imava pč rada, samo ona hoče še bit trenutno samo prijateljica...
js se itaq nisem nikol pretvarjal za to pa me ima vedno rajši...
hvala za vse te lepe nasvete... Very Happy
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Kaj imate punce rade? 30.12.2010 15:29
L0o0 pravi:
zakaj bi mim usekal? če si ji ušeč si ji če ne pač ne.. ne rabiš se neki pretvarjat pa se PREVEČ trudit..no sam tko.. ker lahk prej izpade fejk in ni lepo..ok, seej je ful lepo če se potrudi pto sam ne pretirava Very Happy
drugač pa.. ušeč so mi tipi ko so s tabo gledajo tebe ne okol drugod pa da znajo lepo u učke pogledat..ko je treba :$
da znajo razmišlat pa povedat svoje mnenje, se za sebe postavt, da se ne delajo norca iz ljudi.. ok lhk kej rečejo ampak ne žalijo Smile
dajo kaj na videz in da mu ni useenno kak zgledjo, ampak ne pretiravajo, pa da niso vrženi na firme al neki..
pa da ne padajo na umetne blonde z vlk pudra pa preveeeč mejkapa, da vidijo kaj ma punca u glavi in ne kolk košarco ma.. -.-
da niso usiljivi, zateženi, da pustijo svobode pa dihat punci ko nista skupej Smile
in uglavnem da je to kar je ker tak je najbolši :3

če se pa nč ne potrudmo pa tut ni ql ne.. kle je ful nasprotji in se da brez problema marsikej zaje.bat..
Re: Kaj imate punce rade? 24.4.2011 21:48
je že mal pozn za tale odgovor.. bi pa pač sam neki dodala:))*
Nevem zakaj bi ti punce sprašvau kaj majo rade?.. ker smo si različne.
Enostavno nevem BODI TO KAR SI! ... če ji boš takšen ušeč pol je kul...
Če ji pa takšen neboš ušeč,zakaj bi se pa pol spreminju?
Sj punca te ma rada zarad tega kar si,ne zarad tega kar nisi!Smile*
Tk d remember JUST BE WHAT YOU ARE Very Happy
birdlover
Re: Kaj imate punce rade? 25.4.2011 11:16
ej MrsSweetie useen če je prepozn al ne...sem zlo hvaležen za nasvet hvala res... Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.