Mlajši tip? ja? ne? xD

Tiashh • Od: 10.8.2009 • Prispevkov: 13
Mlajši tip? ja? ne? xD 26.12.2010 22:15
okeii pa smo tuki.
zdej je to da tip more bit starejši od punce že kr dosti ljudem kot neki samoumevnga. Nažalost.
okei jst toleriram da če je fnt mlajši nej bo pol mlajši usaj 1 oz 2 leti (jst osebno bi da je sam en let mlajši, ker tud mam 1 let mlajšiga tipa in hodva na isto šolo (1. letnik da ne bo pomote) no ja pač tuki zdej brezveze razlagat.) Very Happy
zdej pa mene zanima:
1.) a bi mele oz. ste mele že mlajšiga fanta?
2.) kakšna mislte da bi bla zveza z mlajšim fantom (kvalitetna/nekvalitetna)?
3.) je to da more bit tip strejši tud vm že samoumevno?
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: Mlajši tip? ja? ne? xD 26.12.2010 22:30
čis preprosto: ljubezn je ljubezn. če začne nekdo razmišlat, da ni kul ker je mlajši blabla.. to ni ljubezn.
mela sm eno leto mlajšiga tipa.. pozna me bolj kokr kakršnkoli starejši tip. ve kaj hočm, ve kdaj si neki želim, ve kdaj sm žalostna, pa tut če mu tega ne povem. ima neki kar nima nuben starejši tip. zakaj bi hotla starejšiga, če me ON nardi srečno?? (:
leta res niso problem in mislm, da ni treba da je starejši tip. važn je, kako se ti počutš z nekom, ne kok je str.
aelah • Od: 26.12.2010 • Prispevkov: 36
Re: Mlajši tip? ja? ne? xD 26.12.2010 22:33
toj res čist odvisn kok je tip zreu.. mislm d 2 let mlajš tip nemore bit teb dorasu ampak kšn let pa ja bi čis tolerirala kr pol če se enkrat res zalubš vanga tega dj mlajš od tebe res sploh ne gledaš več.. Wink
SeeMeSmile • Od: 5.11.2010 • Prispevkov: 70
Re: Mlajši tip? ja? ne? xD 27.12.2010 1:52
Ljubezn ne izbira Very Happy

Moj je mlajši pa je velik resnejši kokr kkšn prejšni k je biw starejši Wink
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Mlajši tip? ja? ne? xD 27.12.2010 4:09
Tiashh pravi:
okeii pa smo tuki.
zdej je to da tip more bit starejši od punce že kr dosti ljudem kot neki samoumevnga. Nažalost.
okei jst toleriram da če je fnt mlajši nej bo pol mlajši usaj 1 oz 2 leti (jst osebno bi da je sam en let mlajši, ker tud mam 1 let mlajšiga tipa in hodva na isto šolo (1. letnik da ne bo pomote) no ja pač tuki zdej brezveze razlagat.) Very Happy
zdej pa mene zanima:

zkj za kurac pa more???..
Re: Mlajši tip? ja? ne? xD 27.12.2010 8:23
Jst u bistvu že večino časa palim na mlajše (največ en let).. Tut z več mlajšimi sm že bla in sm se z njimi mela velik bolš kukr s starejšimi.. Pa eetaq nikol nism mela filinga o starosti tak d..
U glaunem.. Tut z mjajšim se maš lahk zakon. (:
Drgač pa k se zalubiš u enga al pa karkol pač, ne gledaš lih ful na starost.. (:
DeZelod • Od: 10.4.2009 • Prispevkov: 67
Re: Mlajši tip? ja? ne? xD 27.12.2010 11:24
Kaj pa pol to k zgleda,kšn ka je strejši "manj zrel" , magari tut po zunanjosti ?. Pa zgleda kak mlajši veliko starejši od njgea.

Če razumete,mau sm zakomplicirau Razz
Tiashh • Od: 10.8.2009 • Prispevkov: 13
Re: Mlajši tip? ja? ne? xD 27.12.2010 13:07
pk4life pravi:
Tiashh pravi:
okeii pa smo tuki.
zdej pa mene zanima:

Lej a sm jst rekla da more? Jst mam mlajšiga tipa, tko da jst tega ne govorim sam pejt uprašat 20 punc če more bit tip strejši od punce in 15 od njih ti bo rekl da more ker so starejši kao neki bl resni.
KatiaCrime • Od: 11.11.2010 • Prispevkov: 60
Re: Mlajši tip? ja? ne? xD 27.12.2010 15:22
js mam 2 leeti mlajšga tipa. mau čez en mesec sva skupi..
in se mava res sssuuupeeeeer<3<3<3
pa mislm d je 100x bol resn kot pa recimo en k je biu 2 leti starej od mene.
pa js najprej tut nism zagovarjala tega d so tipi mlajši.. pol je pa mene doletelxD in sm prc drugač začela razmišlat.
LJUBEZEN NE POZNA MEJA. ;D
če se maš rd z nekom tut če je 6 let stari od tebe al pa nevem pač tko neki... premagata use ovire...
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Mlajši tip? ja? ne? xD 27.12.2010 15:52
Tiashh pravi:
pk4life pravi:
Tiashh pravi:
okeii pa smo tuki.
zdej pa mene zanima:

Lej a sm jst rekla da more? Jst mam mlajšiga tipa, tko da jst tega ne govorim sam pejt uprašat 20 punc če more bit tip strejši od punce in 15 od njih ti bo rekl da more ker so starejši kao neki bl resni.

jah to je en kurčew stereotip o tipih.. in to mi sploh ni šeč ej.. ampk na swetu bojo walda skos neki stereotipi .. i hate this shit..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.