všeč mi je punca.• irish16
• Od: 26.12.2010
všeč mi je punca.
26.12.2010 21:06
Hy.
Prosim za mnenje kako se vam zdi, če sta dve punci par Imam eno prijateljico s katero sva si zelo blizu. Ona ve, da so mi všeč punce, nisem pa ji še povedla da se zaljubljena v njo. Spraševala sem jo že o tem, če bi imela kaj proti če bi jo zalizala ( nisem jo vprašlala tako direkt kot sem tu napisala) in je rekla da se zaradi tega ne bi sekirala, da njej to ni nič slabega... rekla je tudi, da če bi se to zgodilo ne ve kako bi bilo pol naprej ( ali bi bili par ali ne... ) . nastopi pa tu problem, ker vem da so njej všeč fanti ( možno je tudi da kaj prikriva glede punc ) ... Ta teden ki prihaja pride k meni in bova sami... Mi lahko svetujete ali naj naredim prvi korak in jo zaližem ali naj naredim kaj druga? Svetujte mi prosim, kaj naj naredim da bi jo dobila? Mislite, da bi pa kljub vsemu bila z mano? Hvala za odgovore... LP, Irish • Zelodko
• Od: 13.11.2010
Re: všeč mi je punca.
26.12.2010 22:35
hah. No js sm se že zaliznla s frendico an. No, k si že prašala kak nardt, da jo pač zaližeš..
No, ne bit resna in ne približuj pa resna in jo zalizovt k tip&punca.. Btw pač oba morta neki crkujet od smeha al kaj nwm in ti pač rečeš a se grema zalizavt pa se greta in pol crkujeta pa tak naprej... in pol na koncu ji priznaš. Js mislm, da to ni nč kej takega.. Js sm že hodila s punco, zalizovala.. pač tko iz fore.. drgač pa po opisu mislm, da bo twoja frendica sprejela to... • irish16
• Od: 26.12.2010
26.12.2010 23:24
Zelodko pravi:hah. No js sm se že zaliznla s frendico an. No, k si že prašala kak nardt, da jo pač zaližeš..
No, ne bit resna in ne približuj pa resna in jo zalizovt k tip&punca.. Btw pač oba morta neki crkujet od smeha al kaj nwm in ti pač rečeš a se grema zalizavt pa se greta in pol crkujeta pa tak naprej... in pol na koncu ji priznaš. Js mislm, da to ni nč kej takega.. Js sm že hodila s punco, zalizovala.. pač tko iz fore.. drgač pa po opisu mislm, da bo twoja frendica sprejela to... Tenx • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
27.12.2010 16:54
bravo za prvi post jas upam da ti bo uspelo, probaj tak kot je rekla Zelodko, jas nevem kaj bi lahko drugega, res pa upam da bo uspelo ! _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • metuljcica2
• Od: 27.1.2009
28.12.2010 22:59
Hey!
Ja lej, če si tega tak želiš, pa če ona nima nič proti ok. Pač malo glasbe, smeha, dobre volje, pa še majčkeno alkohola, pa se že bojo stvari začele odvijati, tak kot se morjo ne Lp, vso srečo • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
29.12.2010 10:25
legenda.... dej jo orng _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • zvezdicaa
• Od: 26.10.2009
29.12.2010 13:13
čist tko jst ne odobravam da sta dve punci al pa dva fanta skupi! Ker za moje pojme to ni normalno!
Ampak zdej, če ti je pač ušeč in njo to ne moti ter če se full dobr zastopta pa use pač ok probi. =) Sploh, če bote same... mau muske, mogoč pogledata kak romantični filem • Lenchu
• Od: 9.1.2011
9.1.2011 20:41
zvezdicaa pravi:čist tko jst ne odobravam da sta dve punci al pa dva fanta skupi! Ker za moje pojme to ni normalno!
Ampak zdej, če ti je pač ušeč in njo to ne moti ter če se full dobr zastopta pa use pač ok probi. =) Sploh, če bote same... mau muske, mogoč pogledata kak romantični filem Omejenc • LenchuuuuuLover
9.1.2011 20:42
Lenchu pravi:
zvezdicaa pravi:
čist tko jst ne odobravam da sta dve punci al pa dva fanta skupi! Ker za moje pojme to ni normalno!
Ampak zdej, če ti je pač ušeč in njo to ne moti ter če se full dobr zastopta pa use pač ok probi. =) Sploh, če bote same... mau muske, mogoč pogledata kak romantični filem Omejenc men je tud ena fuuuŁ fšeč :$ sej smo fsi maŁ omejeni, tud ti hanibani :* • Lenchu
9.1.2011 20:45
Seveda sem omejena, če ljubim punce • LenchuuuuuLover
9.1.2011 20:47
Lenchu pravi:Seveda sem omejena, če ljubim punce
mene ane mucey*? :$ • Lenchu
9.1.2011 20:51
LenchuuuuuLover pravi:
Lenchu pravi:
Seveda sem omejena, če ljubim punce
mene ane mucey*? :$ Najbol <333333333333 • LenchuuuuuLover
9.1.2011 20:54
Lenchu pravi:
LenchuuuuuLover pravi:
Lenchu pravi:
Seveda sem omejena, če ljubim punce
mene ane mucey*? :$ Najbol <333333333333 awwwwwwwww mislm da je zaj pravi trenutek da ti rečem: LJUBIM TE <3333333333333 • PorceLan
9.1.2011 22:54
zvezdicaa pravi:čist tko jst ne odobravam da sta dve punci al pa dva fanta skupi! Ker za moje pojme to ni normalno!
Ampak zdej, če ti je pač ušeč in njo to ne moti ter če se full dobr zastopta pa use pač ok probi. =) Sploh, če bote same... mau muske, mogoč pogledata kak romantični filem daj no, poglej malo okoli sebe, kaj vidiš? nevem če opaziš iste stvari kot jas, ampak jas vidim da ljudje polek svojih nog za premikanje uporabljajo tui take čudne velike škatle iz.. khm kovine ki jih poganja, pazi to, bencin ! ;o to še ni vse.. za vogalom v lekarni lahko dobiš tui neke male stvarce, ki jih punca pogoltne potem pa lahko seksa kolko želi, brez strahu pred zanositvijo! kaj takega še svet ni vedel! ;o pa še vreme znamo napovedat, pa baje smo celo bli že na Luni! neverjetno.. nemogoče.. NENORMALNO. ali pač? glede na to da bi dandanes teško rekla da je kaj še sploh NORMALNO, je najmanjši problem tolerirat osebe, ki, po tvoje, NISO NORMALNI. pa halo no, kaj pišete shame on you ! _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • shee
• Od: 10.7.2009
10.1.2011 16:32
PorceLan pravi:
zvezdicaa pravi:
Ampak zdej, če ti je pač ušeč in njo to ne moti ter če se full dobr zastopta pa use pač ok probi. =) Sploh, če bote same... mau muske, mogoč pogledata kak romantični filem daj no, poglej malo okoli sebe, kaj vidiš? nevem če opaziš iste stvari kot jas, ampak jas vidim da ljudje polek svojih nog za premikanje uporabljajo tui take čudne velike škatle iz.. khm kovine ki jih poganja, pazi to, bencin ! ;o to še ni vse.. za vogalom v lekarni lahko dobiš tui neke male stvarce, ki jih punca pogoltne potem pa lahko seksa kolko želi, brez strahu pred zanositvijo! kaj takega še svet ni vedel! ;o pa še vreme znamo napovedat, pa baje smo celo bli že na Luni! neverjetno.. nemogoče.. NENORMALNO. ali pač? glede na to da bi dandanes teško rekla da je kaj še sploh NORMALNO, je najmanjši problem tolerirat osebe, ki, po tvoje, NISO NORMALNI. pa halo no, kaj pišete shame on you ! Ja uredu lej pol bodmo pa usi homo namest hetero.. Sam dej se ti mal zamisl kaj bi blo pol. Si mogoče kdaj vidla da bi ženska&ženska al pa moški&moški nardila otroka? Kaj bi blo če mi bli usi "homo", sj bi ja celotna rasa izumrla.. No in tuki pridejo pol ven tvoji "shame on you" in podobni komentarji.. Učasih se mal zamisl predn kaj napišeš in poglej na stvar še iz kakšnega drugega stališča.. • PorceLan
10.1.2011 19:47
shee pravi:
PorceLan pravi:
zvezdicaa pravi:
Ampak zdej, če ti je pač ušeč in njo to ne moti ter če se full dobr zastopta pa use pač ok probi. =) Sploh, če bote same... mau muske, mogoč pogledata kak romantični filem daj no, poglej malo okoli sebe, kaj vidiš? nevem če opaziš iste stvari kot jas, ampak jas vidim da ljudje polek svojih nog za premikanje uporabljajo tui take čudne velike škatle iz.. khm kovine ki jih poganja, pazi to, bencin ! ;o to še ni vse.. za vogalom v lekarni lahko dobiš tui neke male stvarce, ki jih punca pogoltne potem pa lahko seksa kolko želi, brez strahu pred zanositvijo! kaj takega še svet ni vedel! ;o pa še vreme znamo napovedat, pa baje smo celo bli že na Luni! neverjetno.. nemogoče.. NENORMALNO. ali pač? glede na to da bi dandanes teško rekla da je kaj še sploh NORMALNO, je najmanjši problem tolerirat osebe, ki, po tvoje, NISO NORMALNI. pa halo no, kaj pišete shame on you ! Ja uredu lej pol bodmo pa usi homo namest hetero.. Sam dej se ti mal zamisl kaj bi blo pol. Si mogoče kdaj vidla da bi ženska&ženska al pa moški&moški nardila otroka? Kaj bi blo če mi bli usi "homo", sj bi ja celotna rasa izumrla.. No in tuki pridejo pol ven tvoji "shame on you" in podobni komentarji.. Učasih se mal zamisl predn kaj napišeš in poglej na stvar še iz kakšnega drugega stališča.. halo, sem kje napisala kaj bi blo če bi bli vsi homo? nisem govorila o tem, pač pa o njenem videnju NORMALNEGA človeka oz.NORMALNEGA obnašanja, oz.NORMALNE spolne usmerjenosti. mislim da je jasno da homoseksualni pari nemorejo naredit otroka, zato so pa tukaj heteroseksualni, ki si 1.mogoče ne želijo otroka, 2.otroka zanemarjajo. sicer pa na stvari gledam iz veliko zornih kotov in se mi še stalno zdi da ste večji problem ti in tebi podobni ki drugim dopovedujejo da to ni NORMALNO. le zakaj... _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • zvezdicaa
• Od: 26.10.2009
10.1.2011 20:09
PorceLan pravi:
shee pravi:
PorceLan pravi:
zvezdicaa pravi:
Ampak zdej, če ti je pač ušeč in njo to ne moti ter če se full dobr zastopta pa use pač ok probi. =) Sploh, če bote same... mau muske, mogoč pogledata kak romantični filem daj no, poglej malo okoli sebe, kaj vidiš? nevem če opaziš iste stvari kot jas, ampak jas vidim da ljudje polek svojih nog za premikanje uporabljajo tui take čudne velike škatle iz.. khm kovine ki jih poganja, pazi to, bencin ! ;o to še ni vse.. za vogalom v lekarni lahko dobiš tui neke male stvarce, ki jih punca pogoltne potem pa lahko seksa kolko želi, brez strahu pred zanositvijo! kaj takega še svet ni vedel! ;o pa še vreme znamo napovedat, pa baje smo celo bli že na Luni! neverjetno.. nemogoče.. NENORMALNO. ali pač? glede na to da bi dandanes teško rekla da je kaj še sploh NORMALNO, je najmanjši problem tolerirat osebe, ki, po tvoje, NISO NORMALNI. pa halo no, kaj pišete shame on you ! Ja uredu lej pol bodmo pa usi homo namest hetero.. Sam dej se ti mal zamisl kaj bi blo pol. Si mogoče kdaj vidla da bi ženska&ženska al pa moški&moški nardila otroka? Kaj bi blo če mi bli usi "homo", sj bi ja celotna rasa izumrla.. No in tuki pridejo pol ven tvoji "shame on you" in podobni komentarji.. Učasih se mal zamisl predn kaj napišeš in poglej na stvar še iz kakšnega drugega stališča.. halo, sem kje napisala kaj bi blo če bi bli vsi homo? nisem govorila o tem, pač pa o njenem videnju NORMALNEGA človeka oz.NORMALNEGA obnašanja, oz.NORMALNE spolne usmerjenosti. mislim da je jasno da homoseksualni pari nemorejo naredit otroka, zato so pa tukaj heteroseksualni, ki si 1.mogoče ne želijo otroka, 2.otroka zanemarjajo. sicer pa na stvari gledam iz veliko zornih kotov in se mi še stalno zdi da ste večji problem ti in tebi podobni ki drugim dopovedujejo da to ni NORMALNO. le zakaj... Lei posluši PorceLan tuki usi podajamo svoja mnenja in mamo pač različne poglede na različne stvari in usak ma pravico do svojega mnenja.. in sorii tuki se čist strinjam s Shee.. sploh pa ti mojo objavo ni blo treba komentirat, ker sem samo izrazila svoje mnenje.. in me kritizirat in s tem prepričvat da mislim narobe.. usak ma svoje mišlenje in lei pač moje je tako in ustrajam pri njemu! • shee
• Od: 10.7.2009
10.1.2011 20:16
PorceLan pravi:halo, sem kje napisala kaj bi blo če bi bli vsi homo? nisem govorila o tem, pač pa o njenem videnju NORMALNEGA človeka oz.NORMALNEGA obnašanja, oz.NORMALNE spolne usmerjenosti. mislim da je jasno da homoseksualni pari nemorejo naredit otroka, zato so pa tukaj heteroseksualni, ki si 1.mogoče ne želijo otroka, 2.otroka zanemarjajo. sicer pa na stvari gledam iz veliko zornih kotov in se mi še stalno zdi da ste večji problem ti in tebi podobni ki drugim dopovedujejo da to ni NORMALNO. le zakaj... Jst se sploh ne bi utikala u to pa te kritizirala, kr tle loh itak VSAK pove svoje mnenje.. Sam mi gre pa res na žiuce kr pol neki kritiziraš u tem primeru "zvezdicoo" in ji dopoveduješ da ne gleda prav na stvari.. in kaj je normalno pa kaj ni... haloo? pa "shame on you" ... mislim kdo sploh si da boš nekomu ki ga sploh ne poznaš govorila da ga nj bo sram njegovga mišljenja?? LOL • PorceLan
10.1.2011 20:35
1. shame on you - je blo mišljeno bol sarkastično, ker se mi zdi že sam stavek da homoseksualnost ni NORMALNA bolan da bol nebi mogo bit
2. @zvezdicaa: te ne kritiziram, te ne prepričujem, vztrajaj (y) ampak to ni osebno jemanje drugega mnenja, ne zagovarjam pa diskriminacij ki so jih istospolno usmerjeni ljudje deležni 3. @shee: missed the point, kritiziranje in "pogovarjanje" z različnimi mnenji ni isto. 4. brala, komentirala, citirala bom kar bom jas hotela in na kakšen način bo meni pasalo (saj smo verjetno na forumu lol) 5. ljudje pravijo: živi in pusti živeti, jas pravim: živiš ko pustiš živeti. Razumeš? ... 6. imho ! _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.