ZA FANTE-->NUJNO!!!• thedevil
• Od: 28.6.2010
ZA FANTE-->NUJNO!!!
23.12.2010 13:11
hellou!
jas morm pr bigli zdej čez počitnce nardit plakat o puberteti pri fantih.sam mam problem-js sm punca! :S pa sej smo se zdej u sql pogovarjal o tem pa mam v učb. napisan,sam js bi rajš to de bi mi kdo to povedal...en fant pč...tko da vs prosim da če mi lahko opišete kaj se vm dogaja pa to...de vm mčken pomagam: kdaj priblžno so vm dlake po telesi začele rastit,kdaj ste mel prvi izliv, kako ste se nasploh spremenil,kaj ste začel opažat pa kaj vs moti pri vas tko zdej v puberteti? pa vaše občutke pa tko...čim več,prosim! res vam bol zeloo hvaležna če mi napište to kr mi boste ogromno pomagal en lep zimski pozdravček usem! =) • pk4life
• Od: 20.7.2010
Re: ZA FANTE-->NUJNO!!!
24.12.2010 0:30
hahahaha the brawe explorer has set foot in a unknown land XD kukrkol: dlake 4. klas.. (prot konc to je .. nwm 11 let mgoče?.. aja 4. klas osmletke) glas se mi je zčeu spreminjat tm neke med 4. p 5. klasom.. to je mal weč k 11 let (jz nism sploh opazu tega.. usi so me sprašwal kaj je z mojim glasom.. jz pa nč nism opazu hah.. to ena scena u cerkwi.. k smo molil XD.. ena ženska z werouka za mano je pa crkwala od smeha XD.. men pa nč jasn hehe) prwi izliw?.. recimo d pr 12.. sam nism čiz zih.. to ubigam.. drgač kakšna je sprememba nasplošno: širši postanemo u ramenih.. mišice pridejo bl do izraza gals se poglobi.. ipd ipd.. pomoje boš clo dost weč zwedla iz knige.. hah hmm a nimate pr bajli mgoče celice?.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.