it's all about BOYS

1 | 2 | >>
LifeSaBitch • Od: 22.12.2010 • Prispevkov: 19
it's all about BOYS 22.12.2010 15:36
hello (: že neki časa berem teme na eetaq-u in sm se odločla da bom še sama eno odprla ker me skrbijo določene stvari :/ tkole:

čez dobra 2 mesca bom stara 14 let in še nikol nism mela tipa, nism se kušvala še sploh pa ne zažvalila in to me fuul mot Sad občutk mam da sm pregrda , predebela da me nebo nuben pogledu...so me pa že 4 prašal sam pač so bli totalno nasprotje mojga prčakvanja...tapru k me je uprašou je skos ustrajou pa čeprrou sm u 435x rekla ne, me je še u ta 436 prašu. problem? pa še kakšn...ni biu lih moj tip sam po značaju mi je ful ušeč(u sedanjiku!!) no in s mu pol enkrat u tazadno hotla rečt ja in je pršu do mene in sva šla na sprehod into in jst sm se celo noč prpraulala kaj bom rekla pa kako bi mu ja rekla...no in pol nakonc e je prašu če sm se premislla. in men je iz ust automatično pršlo tole vn: SORI SAM RAJ BI DA SVA FRENDA! <.<
in pol je biu užaljen in je šou domu. neki dni nazaj so pa mel zabavo u diskotu in je biu on tm in pač se je ena **** vrtela okol njega in sta se zažvalila tm! D:
takrt mi je blo useen samo zadne čase mi pa zmeri več pomen in mam občutk da je prepozn...kaj nej nrdim?
in še to:strah me je poljubljanja :O
Zelodko • Od: 13.11.2010 • Prispevkov: 117
Re: it's all about BOYS 22.12.2010 17:02
Dej umer se, 13let si stara Very Happy aveš, tut js ko sm jih mela 13let sm se bala poljubljanja, 50 fantov zavrnila sam zarad poljubljanja, a bila sem res zaljubljena v enega sošolca.. vedno ko se je pobližu k mojmu facu sm se umaknla, enostavno bala sm se. In pol 1mesec pred bday(14let).. nwm kar naenkrat je prišlo do tega da sm se žvalila.. pa nism bla nč pijana. valda trezna in z unim istim simpatijo mi je poblizu in js valda umaknla in pol je še enkrat poskusu in js spet umaknla in me je kr tko ukradu poljub pa tko.. lepo blo res.
In veš kaj? Na prvi poljub se ne moreš pripravljat, js sm se in na koncu se ni zgodilo. Ko se nism, se je zgodilo.. enako kot en pregovor- Ne pričakuj preveč, najboljše stvari se zgodijo ko jih najmanj pričakuješ..
Nekega dne se ti bo ta poljub zgodil. Sam tisti dan ti na misel ne bo prišlo, da se boš žvalila. Kar zgodilo se bo, na to nikar se ne načrtuj. In drugič: ko se boš žvalila boš pol rekla, da to sploh ni blo tešk in se boš smejala kak si prej delala skrbi.. enako js zdej ko berem tvojo temo se smejm k sm bla js enaka.. Razz
Alexis • Od: 26.9.2010 • Prispevkov: 32
Re: it's all about BOYS 22.12.2010 22:36
no, jst sm pa tut tko nekak stara, sam mam mal hujši problemček.
No, je pa tko: sm pretežka za svoja leta, no, pa sm čustveno bolj šibka (moje besede). me tut ful **** npr. da sm noseča.....mam 1 simatijo že od lanskega leta septembra. je v sosednem razredu k jaz( on je b). je pa tko, da takrat so me full **** pa niti 1 frenda nism mela. no, pol so si med poukom listke pošiljal( prek mene) pol pa k je ena z mano zdela prebrala, pa tko je dala da sm lohk vidla. in sm prebrala da sta še 2 v tistga k sm jst. pa da sta se z njim že kušvale. ker pa tega mtki nism povedala, sm pa pisma pisala. pol mi je pa eden v torbo padu. je blo pa tko, da se mi je drug dan torba stresla so pa listk pobral. na pismu je pa pisal da sm vanga, da me noben ne mara...... no, so mu pa listk nesl. mene je blo pa tok sram.....
sam sm zarad tega sm pa dobla kr dost frendov, ker sta ble tiste 2 k sta ble še vanga, dost ql. pa tut v tistmu razred sm frende dobla. se je pa zgodl, da mi je tist fant dost pozornosti namenjal. pa je imel punco. pa k smo pa mel preverjanje plavanja me je skoz šprical, potaplju pa hotel je tekmovat z mano. pravijo ( fantje,punce,sorodniki..) da sm kr luštna sam mam mal prevelik trebuh. probam hujšat sam ne gre....no, glede kušvana, me še nobeden ni kušnu, pa tut jst nism nobenga. no.... tut vprašu me ni nobedn. tko da.....
DAMM! That boy was HOT!
Re: it's all about BOYS 24.12.2010 20:26
samo mene je strah da tega poljuba še DOUG DOUG časa nebom dožvela :/
pa tut glede tipov...jooj :S men se zdi da sm zlo grda in da me noben noče..nosm očala in sm mal močnejša into... SOVRAŽM SE :'(
Re: it's all about BOYS 24.12.2010 20:55
jes ne zastopm zakaj vsi mislte, da če si mal bol močnejš in nosiš očala nisi lep? o.O vsi smo po svoje lepi. Mej se rada, drgač te tut drugi nebojo mel radi.
Re: it's all about BOYS 24.12.2010 21:00
Alexis pravi:
no, jst sm pa tut tko nekak stara, sam mam mal hujši problemček.
No, je pa tko: sm pretežka za svoja leta, no, pa sm čustveno bolj šibka (moje besede). me tut ful **** npr. da sm noseča.....mam 1 simatijo že od lanskega leta septembra. je v sosednem razredu k jaz( on je b). je pa tko, da takrat so me full **** pa niti 1 frenda nism mela. no, pol so si med poukom listke pošiljal( prek mene) pol pa k je ena z mano zdela prebrala, pa tko je dala da sm lohk vidla. in sm prebrala da sta še 2 v tistga k sm jst. pa da sta se z njim že kušvale. ker pa tega mtki nism povedala, sm pa pisma pisala. pol mi je pa eden v torbo padu. je blo pa tko, da se mi je drug dan torba stresla so pa listk pobral. na pismu je pa pisal da sm vanga, da me noben ne mara...... no, so mu pa listk nesl. mene je blo pa tok sram.....
sam sm zarad tega sm pa dobla kr dost frendov, ker sta ble tiste 2 k sta ble še vanga, dost ql. pa tut v tistmu razred sm frende dobla. se je pa zgodl, da mi je tist fant dost pozornosti namenjal. pa je imel punco. pa k smo pa mel preverjanje plavanja me je skoz šprical, potaplju pa hotel je tekmovat z mano. pravijo ( fantje,punce,sorodniki..) da sm kr luštna sam mam mal prevelik trebuh. probam hujšat sam ne gre....no, glede kušvana, me še nobeden ni kušnu, pa tut jst nism nobenga. no.... tut vprašu me ni nobedn. tko da.....

jes ne vidm u tem problema?.. če ti moti prevelik trebuha, shujšaj..(pozanimi se katere vaje so primerne za trebuha al neki že).. Glede kušvana, pa kaj če te še nobeden ni kušnu? Počakaj pač, nekega dne bo že prišlo do tega. Na svetu so pomembnejše stvari kot te;)
Just Mee • Od: 5.10.2009 • Prispevkov: 60
Re: it's all about BOYS 24.12.2010 22:01
punce ne se sekirat..vse bo enx prišlo Smile jaz sem bla stara kar 15 ko se se prvič poljubljala polek tega pa še z takim fantom da uhhhhh..in še bla sem z takimi anti da si nikoli v življenju nebi mislila :$$ nwm recimo če hodite ven pa se vam dopade kakšen fant pa se pleše pa vse se vrinte k njemu pa nwm se probajte spogledovat z njim pa glavo mu na rame dajte ko je bolj umirjena muzika, al pa ga pokličite na zrak pa pol se k njemu stisnete pa tak...ampak prvi poljub res nekak nemoreš načrtovat kar zgodi see Smile dosti sreče
Re: it's all about BOYS 25.12.2010 0:48
Zelodko: pač nevem zakaj se nimam rada...mogoče zato ker se mi druge žokice zdijo bolše?

Just Mee: hvale Smile
Applle • Od: 23.10.2010 • Prispevkov: 23
Re: it's all about BOYS 25.12.2010 11:41
Jst sm 15 stara pa mam tut probleme s fanti.

In sicer najprej se mi edn dopade in to...pol pač čez neki časa ko se tut on "zagreje" za mene pa men rata kr bedn use skupi in pol ni nkol nč...to se mi je že 3x nardilo od začetka tega šolskega leta. Embarassed

Nwm a me je strah al sm mal čudna. Smile
Re: it's all about BOYS 25.12.2010 12:56
Applle: pr men je isto :S
jst velikrat za **** kšnga tipa mal tko no, sj veš ;D in pol k on to vid pa on začne mene nazaj in pol se men tip dobesedno zagrauža <.<

jst nebom nikol mela sreče u ljubezni :/ nikol še nism mela tipa in mam občutk da ga nikol nebom... </3
Re: it's all about BOYS 25.12.2010 13:52
LifeSaBitch pravi:
Applle: pr men je isto :S
jst velikrat za **** kšnga tipa mal tko no, sj veš ;D in pol k on to vid pa on začne mene nazaj in pol se men tip dobesedno zagrauža <.<

jst nebom nikol mela sreče u ljubezni :/ nikol še nism mela tipa in mam občutk da ga nikol nebom... </3

Ja enakoo. Hvala bogu je še kdo tak, sm mislna da sm sam jst taka.
missvampire • Od: 15.11.2010 • Prispevkov: 40
Re: it's all about BOYS 25.12.2010 16:38
Applle pravi:
Jst sm 15 stara pa mam tut probleme s fanti.

In sicer najprej se mi edn dopade in to...pol pač čez neki časa ko se tut on "zagreje" za mene pa men rata kr bedn use skupi in pol ni nkol nč...to se mi je že 3x nardilo od začetka tega šolskega leta. Embarassed

Nwm a me je strah al sm mal čudna. Smile

uffaa.. a vesta da smo že 3? -.-''
Re: it's all about BOYS 25.12.2010 18:46
stem da sm jst 14 O;
Re: it's all about BOYS 25.12.2010 18:47
drage dame kaj nej nardimo? :/
Re: it's all about BOYS 25.12.2010 21:24
Vsi ste mlade, zabavajte, družite se s prijatelji, smejte se.. Bv, da se obremenjujete zaradi fantje. Ste še mlade, še veliko u lajfu boste doživele.. In itak pravi tip pride komaj čez 5let. Za zdej je še ogromno časa, dejte ga zabavat, čez 5let boste mogle učil na ogromn in čez 10let pa skrbet za froca.
Re: it's all about BOYS 25.12.2010 21:27
Jst sm razmišlala, da pustim vse to za neki časa.
In se posvetim šoli, frendom, športu.
Dokler ne najdem enga k mi bo resssss fuuul ušeč. Smile

Nwm no.
Re: it's all about BOYS 25.12.2010 21:31
Applle pravi:

Nwm no.

Najboljši odgovor do zdej Very Happy Najboljš, da to naredš. Boš vedela, nekega dne bo nekdo prišu do tebe, tebe pa nisi sanjalo ne bo Wink
Nenenenene, ne pa zdej sanjat kak bo nekdo pristopu do tebe pa to..
Re: it's all about BOYS 25.12.2010 21:37
Zelodko pravi:
Applle pravi:

Nwm no.

Najboljši odgovor do zdej Very Happy Najboljš, da to naredš. Boš vedela, nekega dne bo nekdo prišu do tebe, tebe pa nisi sanjalo ne bo Wink
Nenenenene, ne pa zdej sanjat kak bo nekdo pristopu do tebe pa to..

No sei to.
Bom pozabila na to, najlepše stvari se itk zgodijo ko najmanj pričakuješ. Smile)
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: it's all about BOYS 26.12.2010 0:49
LifeSaBitch pravi:
drage dame kaj nej nardimo? :/

powejte tipu ne..
Re: it's all about BOYS 26.12.2010 12:37
k mam(o) res jajca :/
Gasika • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 540
Re: it's all about BOYS 26.12.2010 13:42
LifeSaBitch pravi:

Lohka je guvort ane Wink
Jst tko že ene dva mesca mislm povedat enmu..sam je itak too late :/
justaguy • Od: 26.12.2010 • Prispevkov: 3
Re: it's all about BOYS 26.12.2010 16:55
Gasika pravi:
LifeSaBitch pravi:

Lohka je guvort ane Wink
Jst tko že ene dva mesca mislm povedat enmu..sam je itak too late :/

NIkoli ni prepozno Very Happy Verjemi spača se potrudt Very Happy
Re: it's all about BOYS 26.12.2010 17:18
pa povj mu!! Very Happy Very Happy

moj načrt je splavu po vodi , ker je un spet u zvezi -.-
Gasika • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 540
Re: it's all about BOYS 26.12.2010 18:48
LifeSaBitch pravi:
pa povj mu!! Very Happy Very Happy

moj načrt je splavu po vodi , ker je un spet u zvezi -.-

nwm če bi mu priznala,k se ne vidva ne slišva več tok in nwm ka čut do mene..Itak se bojim, da bom razočarana kt skoz glede lubezni.
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: it's all about BOYS 26.12.2010 20:29
če mu pa ne poweš pa nimaš skor nobene šanse ne.. če si ne zagotowiš niti minimalnih možnosti pol boš zih razočarana.. če pa mu poweš bo pa mgoče kej drgač.. če pa ne druzga si pa lahko rečeš da si probala..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.