FRIZERSKA šola v CELJU• lana
• Od: 24.11.2010
FRIZERSKA šola v CELJU
21.12.2010 20:38
dragi celjani... pa tut kir drug, če ve...
če kdo ve, kje je frizerska šola (V CELJU)... pa npr. tko mi povejte: -nasprot....te pa te ustavnove, stavbe)... -zraven..tega pa tega -al pa kok se pride do tja..mal okoliških stavb hvala glej če neveš al pa če se ti zdi tole brezveze..ne komentirat...pa mi take butaste pisat..kot so npr: oh, to bi pa lahk vedla...ja sorry pač nevem...pa ne tež s tem • Tinca97
• Od: 12.9.2010
Re: FRIZERSKA šola v CELJU
9.1.2011 22:21
Hejla! Frizerska šola v Celju je nasproti garažne hiše Glazija. tam imajo pouk, prakso pa zraven 1.osnovne šole Celje. • masaerror
• Od: 1.6.2010
11.1.2011 8:52
a ti greš tut v celje na frizersko jst tut haha xD. čak sej jst tut ne vem kej je tta šola :O • Tinca97
• Od: 12.9.2010
11.1.2011 15:52
masaerror pravi:a ti greš tut v celje na frizersko
jst tut haha xD. čak sej jst tut ne vem kej je tta šola :O Ne, negrem...sam vem kje je kr sm iz celja:) odkod si pa t? • lana
11.1.2011 15:53
jst še nevem urnk... šla bi rada tut na predšolsko...sam tam nimam
možnosti (kr je vedn preveč upisa)... tak de ja...najbrš bom šla na frizersko...pa dans sm zvedla, de je kao na frizerski šoli učitlca za matematiko ful zaj.e.bana..... pa de je blo kao lani na toti šoli 400 popravnikov iz matematike (sam pač de so mel sam matematko za popravlat)) drgač pa nevem..če je res to... TKO PRAVJO... • lana
11.1.2011 15:57
masaerror pravi:a ti greš tut v celje na frizersko
jst tut haha xD. čak sej jst tut ne vem kej je tta šola :O jst sm iz okolice laškega.... • anchka
• Od: 2.6.2010
16.1.2011 0:15
moja bivša sošolka hodi na frizersko in je rekla, da je ful lahk. nikol še ni pojamrala z matematiko... [/b] • lana
16.1.2011 16:08
anchka pravi:moja bivša sošolka hodi na frizersko in je rekla, da je ful lahk. nikol še ni pojamrala z matematiko...
[/b] če,lahka jo upraši..kujk jih je sploh na šol...pa če je res blo lani 400 popraucu iz matematike..pa praši če je res učitlca za mat tujk z.a.j.e.b.a.n.a • vesnakozuh
• Od: 18.8.2011
24.10.2011 18:52
Tiste ko grete na frizersko v letu 2012/2013 me lahk dodate na fb? Vesna Kožuh (: pač rada bi spoznala kako ko gre Drugač pa js tut nimam pojma kje je ta šola xD • tanjaalen
• Od: 1.8.2011
25.10.2011 19:08
hey in ja šolo ti pripiričam ker je zakonska sploh kedi je praksa |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.