SUM POTRJEN? <3

Ali mislite da me ima rada?
da
52%
 52%  [ 9 ]
ne
11%
 11%  [ 2 ]
mogoče
35%
 35%  [ 6 ]
Skupaj glasov : 17

DarkerThanBlack • Od: 19.12.2010 • Prispevkov: 133
SUM POTRJEN? <3 19.12.2010 23:41
Hellouu!!
Ok pač med poletnimi počitnicami na nekem bazenuu sm spoznou to fuul lepo puncoo ki me je čist obnorelaa <3 pisala sva si po msnju,fbju,smsala skor usak dan...pol je bla že šola in sva se usake par dni slišala....no pol swa se odlločila d grewa skupi u kinoo kot frendaa(je rekla) Very Happy no in v kinuu jo je zeblo in sm jo js stisnu k s seb...in tko swa ustala do konca filmaa (rekla mi je da se je mela ful fain in d bi mogla to ponovit)...nekaj dni swa si še pisala potem pa kar ni odgovarjala na moje smse, na fb in msn pride samo še 1x na mesec....noo včeraj pa je s5 prišla na msn in swa se poguvarjala doulgo u noč Wink puwedu sm ji d jo mam res full full rd in da bi jo rad več vidu/slišu....ko sem jo prašal ali isto čuti do mene ni odgovorila...zto sm jo prašu če mam kej šanse pr njej(nism jo hotu prašat kok,ker se mi je zdel da ji že počas mau težim Confused ) in zdej se bowa na božič s5 vidla in nwm kj kupt :/

Vprašanje pa je: ali mislite da me ima rada?
Hwalaa vm fuul za odg....

ps:če obstaja kašna taka tema se opravičujem..
Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: SUM POTRJEN? <3 19.12.2010 23:48
podobno stvar sm jst meu.....kino, stiskanje,pisanje u noč,.....se je tud zgodil da je ni blo doug cajta na msn....pa na fb pa te stvari Confused sm mislo da me je blokirala a te ko sm jo vprašu kaj je narobe je povedala da ma prepoved na računalnik....no jst nevem kok je ta tvoja frendica stara....ni odgovarjala na smse? hmm, si pomislu d ni mela dnara na fonu? ja ok...ehm ni ti povedala ne kok maš šanse pa ne če jo maš pa to? ehm,....ja kaj pa vem...pomojem te ma rada pa ne upa priznat....dobita se na božič? ja lepo Very Happy nothing better...kdo ve kaj namerava Wink izkaž se....ne bit usiljiu.....lahko noč...
Re: SUM POTRJEN? <3 20.12.2010 19:49
Da bi te zeblo v kino dvorani, ni šans. Izgovor, da jo objameš. (mogoče pa jo je res zeblo a ne werjamem)
Mogoče ni odgovorila, ker je bila presenečena, da jo imaš rad? Sej tut js ko mi ker tip izpove čustva ne odgovorim in za par dni sm zadržana in pol pridm k seb. Dej poklič jo al neki Very Happy?
js mislm, d te ma rada sam jo je strah, ne upa povedati ali kaj nevem.

glede božiča: srček milka pa medo me to you z napisom i love u alpa friends. Pač nekaj srčkano in malenkostno pa iz srca.
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: SUM POTRJEN? <3 21.12.2010 21:15
vm se usaj dugaja to...jst sploh ne vrjamem da mi bo kdaj uspel dubit fanta (sm punca..sam tko).....mislm enkrat sm se puguvarjala z enim tipom k je str 18 let (jst sm 15)...in mi puvedu da sm mu ful ušeč pa to...pa hotu je da bi šla vn...sam jst se nekak ne morm znebit tega kakkšna sm(se prav grda...kr ena...itn.),,to mam pač še iz usnuvke.....in mi je nekak kr mau žou sam n vem no.......drgač pa stari...kokr so ti prej puvedal...pomoje si ji ušeč pa si tega ne upa povedat...možn je da je to zanjo neki novga in valda da ne more kr tko odgovort (men se je zgudil isto).....pejd počas pa lpo na izi, sam prjazno.....darilce:kokr so prej rekl, neki mejhnga pa cortkanga...pač neka malenkost.....sigurn ti bo ratal.....srečno Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.