KAKO NEJ SE ODLOČM????????

kterga od naštetih v besedilu bi zbrali?
1.
37%
 37%  [ 6 ]
2.
25%
 25%  [ 4 ]
3.
37%
 37%  [ 6 ]
Skupaj glasov : 16

beiiiiiba • Od: 13.12.2010 • Prispevkov: 3
KAKO NEJ SE ODLOČM???????? 13.12.2010 19:30
TKOLE JE:
1.fant ki mi je ušeč že 5 let in me ma loh sam za frendico k swa soseda pa starejš je 6 let
2.fant v katerega sem se zagledala med počitnicami k me niti pozdraut noče nwm zkj...
3.fant ki mi je malce ušeč in je vame totalno in swa kao skupi sam men ni glih to kul no...
kterga nej zberem?????!!!!!! HELP Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Arrow Sad haffan<3
Zelodko • Od: 13.11.2010 • Prispevkov: 117
Re: KAKO NEJ SE ODLOČM???????? 13.12.2010 20:24
nwm.
Z 3. se pogovarjaj kej. Nej se na veliko pogovarjata, spoznata.. Pa boš vidla kko naprej.
Glede 1,2 ti je že jasno, prvi je starejši od teb, drugega ne zanimaš. (lahko pa, da je sramželjiv a teško verjamem Very Happy).. Z 3. maš možnosti.
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: KAKO NEJ SE ODLOČM???????? 13.12.2010 20:57
Zelodko pravi:
nwm.
Z 3. se pogovarjaj kej. Nej se na veliko pogovarjata, spoznata.. Pa boš vidla kko naprej.
Glede 1,2 ti je že jasno, prvi je starejši od teb, drugega ne zanimaš. (lahko pa, da je sramželjiv a teško verjamem Very Happy).. Z 3. maš možnosti.

Tak kot Zelodko pravi ne no če pa ti z 3. ni kul te pač nerabiš tak da mi je škoda da nisi dala možnosti 4. nekdo drug xD
Re: KAKO NEJ SE ODLOČM???????? 13.12.2010 21:57
**** ja.. sam za pruga res nwm če bo kej.. hah kko ti je pa ratal tok naenkrt ih dobit?
Re: KAKO NEJ SE ODLOČM???????? 14.12.2010 21:30
pk4life pravi:
**** ja.. sam za pruga res nwm če bo kej.. hah kko ti je pa ratal tok naenkrt ih dobit?
NWM KOK MI JE RATAL SM PAČ CRAIZY XD amm... tko je z 3. swa bla do dons kao skupi pa nisva weč.... ammm... sej mi itq ni biu tko ful ušeč ... aia nwm una dva ja bomo vidl kok bo ... =)))

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.