Kam za NY?

Batman1 • Od: 27.8.2009 • Prispevkov: 107 • Kraj: gorenska
Kam za NY? 4.12.2010 19:30
kak predlog kam it za novo leto? Mr. Green dolgcajt mi je pač.. Razz
valentine666 • Od: 13.7.2010 • Prispevkov: 32
Re: Kam za NY? 4.12.2010 23:13
domaaaa z mojim ;$ xD

Batman1 • Od: 27.8.2009 • Prispevkov: 107 • Kraj: gorenska
Re: Kam za NY? 5.12.2010 0:40
valentine666 pravi:
domaaaa z mojim ;$ xD

pff to ti pa zavidam da boš z neko osebo s kero se mata rada Wink hehe
TMCFE • Od: 18.9.2009 • Prispevkov: 38
Re: Kam za NY? 5.12.2010 9:26
ma js bom zih z fotram pa mtko...na krvavc na vikendu... k smo ga lih postavl Smile
sam drgač.... bo pa pajda čist sama Razz... more jo en pazt... to rab kr eno ornk stražo... tko 10 folka Very Happy
Zelodko • Od: 13.11.2010 • Prispevkov: 117
Re: Kam za NY? 5.12.2010 17:52
js bom šla k enmu frendu doma pa okol 100folkou bo prišlo, ma falabogu da jih poznam pa nekateri nism vidla že 100let. Tak, da bo kul zihr Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.