Uhani.keri?! -.-

Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Uhani.keri?! -.- 4.12.2010 13:10
Jst si nameravam kupit nove uhane, ker mam pač zaj bolj rasta stil pto....pa me zanima kere bi si vi zbrali poleg tistih okroglih z rasta barvo and ganjo?
KLIKNI TUKAJ!
Re: Uhani.keri?! -.- 4.12.2010 13:11
Timi pravi:
Jst si nameravam kupit nove uhane, ker mam pač zaj bolj rasta stil pto....pa me zanima kere bi si vi zbrali poleg tistih okroglih z rasta barvo and ganjo?
KLIKNI TUKAJ!

pa še to: kaj bi si kupili poleg teh uhanov? iz style rasta Smile pa iz te trgovine? še zapestnico si čem, pa majico....sam help!!!! Smile
Re: Uhani.keri?! -.- 5.12.2010 2:12
najprej da ti povem, je rumena barva na sredini Wink
Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: Uhani.keri?! -.- 5.12.2010 10:41
miaTHEshoe pravi:
najprej da ti povem, je rumena barva na sredini Wink

o faq sam res.....hvalaaa
Re: Uhani.keri?! -.- 25.12.2010 23:57
no..k maš glih probleme:P..noo..glede uhanou..a nebi mogoč rajš tele kr so cenejši >.< [link] pa men osebnu bl ušečSmile..pa pol kupš ene k so pač sam barve..pa ene k je tista ganđa gor al kaj je tistu >.<..pa ene k je bob marley..aal kaj je žeVery Happy..pa une k je smejko:D..noo pol si pa reku zapestnco: mogoč kšno pač rasta varjanto od tuki [link] al pa to k je tle rasta [link] glede majce maš pa tlele jih pouno..pa si jih sam zber..jst nevem kaj ti je ušeč Smile..http://www.tingtong.si/trgovina/index.php?cPath=26_186

upam d sm ti kej pomagala:)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.