Plis HeLp.! :))• MiniCute97
• Od: 16.11.2010
Plis HeLp.! :))
27.11.2010 19:25
Mene zanimajo dve stvari :
Prva je kako do ženske punk frizure.? Če jo ma kdo , a lhka opiše postopek kako jo nardit.? Druga pa je , da bom kmal imela b-day party , pa bojo š fantje zraven , pa nimam pojma kua pučet.! A mi date kak predlog.? Puvabla pa bom tut enga ku sm zalublena u nega , čeprou nevem če bo pršu. Mam pa še dva tedna časa , pa jih še nism puvabla. Prosm lhka puvete kak nasvet.. b-day pa bo duma. HuaŁŁa!!!! • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
Re: Plis HeLp.! :))
27.11.2010 19:55
Oii prizurca....hmm jst nevem kej druzga povedat kt sliko pokazat bi se pa dalo naredit z lakom za lase pa pač krtačka da si lase popraulaš kok te je volja....slika men najlepša punk frizura za punce
bd party: ja idite se kako igro(resnica/izziv, človek ne jezi se, ruleto xD,...) loh grete tud kam vn....pa kej jeste an? pa jst sm meu zadost ljudi d smo se šli odbojko, med dvema ognjema, nogomet tega pa ne upoštevat: kupi gajbo bandidosa kt jst xP _________________ Peace!
• MiniCute97
27.11.2010 20:08
hh , huaŁŁa , huaŁŁa! • MiniCute97
27.11.2010 20:14
mene zanima kako do te frizure , kr jst bi se rada čist na blond pubarvala.. kako se pustrižeš?? • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
27.11.2010 20:31
MiniCute97 pravi:hh , huaŁŁa , huaŁŁa!
ni za kaj! MiniCute97 pravi:
mene zanima kako do te frizure , kr jst bi se rada čist na blond pubarvala.. kako se pustrižeš?? lmja tega pa nebi lih vedu....bom probu kej pogledat pa če nebo druzga bom mtko prašu ke je frizerka xD _________________ Peace!
• MiniCute97
27.11.2010 20:32
Timi pravi:
MiniCute97 pravi:
hh , huaŁŁa , huaŁŁa!
ni za kaj! MiniCute97 pravi:
mene zanima kako do te frizure , kr jst bi se rada čist na blond pubarvala.. kako se pustrižeš?? lmja tega pa nebi lih vedu....bom probu kej pogledat pa če nebo druzga bom mtko prašu ke je frizerka xD Hahah,,, jaoo , sei ni treba no xD • Mrs.Sunshine
• Od: 1.3.2010
27.11.2010 22:01
Hmmm.. Ja a ni najboljše, da neseš tto sliko frizerki pa te tk ostriže..?
• MiniCute97
27.11.2010 22:03
MaiSinLimites pravi:Hmmm.. Ja a ni najboljše, da neseš tto sliko frizerki pa te tk ostriže..?
Hm... ja .. sam bom mogla š mal pučakat de mi še mal lasi zrastejo • Zelodko
• Od: 13.11.2010
29.11.2010 18:31
Kej počet na b-day?.. Zdej ko je sneg, se pejte kepat Glede čupo pa res nebi znala • Zelodko
• Od: 13.11.2010
29.11.2010 18:33
MiniCute97 pravi:
mene zanima kako do te frizure , kr jst bi se rada čist na blond pubarvala.. kako se pustrižeš?? Ma to je če maš douge laski pa pač postrižeš razcepljene konice in to je to? Mam neki podobno čupo. • Just Mee
• Od: 5.10.2009
29.11.2010 21:03
Timi pravi:Oii
prizurca....hmm jst nevem kej druzga povedat kt sliko pokazat bi se pa dalo naredit z lakom za lase pa pač krtačka da si lase popraulaš kok te je volja....slika men najlepša punk frizura za punce
bd party: ja idite se kako igro(resnica/izziv, človek ne jezi se, ruleto xD,...) loh grete tud kam vn....pa kej jeste an? pa jst sm meu zadost ljudi d smo se šli odbojko, med dvema ognjema, nogomet tega pa ne upoštevat: kupi gajbo bandidosa kt jst xP timi: to NI punca ampak je moški in sicer japonski pevec in gitarist MIYAVI samo za info. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.