Škrtanje z zobmi• Larja
• Od: 31.10.2010
Škrtanje z zobmi
21.11.2010 22:38
Zanima me če mogoče gdo pozna kkšno vajo za spoščanje pred spnanjem namreč jst ponoč škrrtam z zobmi sicer mam ščitnik ampak to delam že skor 7 let in ne vejo al izhaja iz podzavesti al kaj no opažam pa da mam čist zategnjene mišice v čeljusti in kr ne morjo se sprostit no pa če gdo pozna kkšne vaje za sproščanje tko fizično kt psihično? Hvala
• Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
Re: Škrtanje z zobmi
21.11.2010 22:47
Larja pravi:Zanima me če mogoče gdo pozna kkšno vajo za spoščanje pred spnanjem namreč jst ponoč škrrtam z zobmi sicer mam ščitnik ampak to delam že skor 7 let in ne vejo al izhaja iz podzavesti al kaj no opažam pa da mam čist zategnjene mišice v čeljusti in kr ne morjo se sprostit no pa če gdo pozna kkšne vaje za sproščanje tko fizično kt psihično? Hvala
am jst mam idejo: ne zaspi! • pridna
• Od: 26.6.2010
22.11.2010 15:51
Timi pravi:
Larja pravi:
Zanima me če mogoče gdo pozna kkšno vajo za spoščanje pred spnanjem namreč jst ponoč škrrtam z zobmi sicer mam ščitnik ampak to delam že skor 7 let in ne vejo al izhaja iz podzavesti al kaj no opažam pa da mam čist zategnjene mišice v čeljusti in kr ne morjo se sprostit no pa če gdo pozna kkšne vaje za sproščanje tko fizično kt psihično? Hvala
am jst mam idejo: ne zaspi! hahha timi kruto drgač pa ti nevem pomagat • Timi
22.11.2010 15:56
pridna pravi:
Timi pravi:
Larja pravi:
am jst mam idejo: ne zaspi! hahha timi kruto drgač pa ti nevem pomagat heh no ej pridna? maš ZS • Natii93
• Od: 8.8.2010
22.11.2010 22:49
Timi pravi:
Larja pravi:
am jst mam idejo: ne zaspi! legenda • pk4life
• Od: 20.7.2010
22.11.2010 22:54
pejt n kšno jogo meditacijo alpa kej.. mi smo enkrt n treningu mel mal posebn trening p smo se sproščal.. mmm alfa stanje.. poznaš?.. to je predn zspiš uno k si npou u sanjah že.. res fino no hehe_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Timi
22.11.2010 22:56
Natii93 pravi:
Timi pravi:
Larja pravi:
am jst mam idejo: ne zaspi! legenda hvaalaa hvala vi usi tuki ste legende! kje sm že ostal? ahhh...eh nvm _________________ Peace!
• Timi
22.11.2010 23:15
zdej sm se spomno no tale ki to sprašuje ko škrta z zobmi.....ma lej ne se nč bat....tak hudo kt pr meni pa že ni jst recimo nekam u prazno kt d bi u ustih meu dudo _________________ Peace!
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.