Gimnazija Ptuj

bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Gimnazija Ptuj 18.1.2009 16:32
Če slučajno obiskuješ to šolo, prosim povej kaj o tem:

- zakaj si se vpisal/a na to šolo,
- kako zahtevna se ti zdi,
- kakšna znanja in možnosti ti ponuja,
- kateri predmeti se vam zdijo ok in kateri najbolj kritični,
- kako se razumeš s sošolci,
- kakšne načrte imaš za naprej,
- si zadovoljen/a tu ali ti je žal, da se nisi vpisal/a kam drugam,
- pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj te moti, kaj ti je ok, itd.
Vallchye • Od: 14.3.2010 • Prispevkov: 6
Re: Gimnazija Ptuj 16.3.2010 20:35
jaz sem trenutno prvi letnik. Vpisala sem se predvsem zato, ker še ne vem kaj bi rada počela v življenju. Okolje je super, prav tako profesorji. Učenje je veliko bolj potrebno kot v OŠ. Če delaš sproti in sodeluješ pri urah ti nebo težko. Iz svojih izkušenj ti lahko povem, da je gimnazija prav lahka, če se potrudiš. Če pa maš namen tja iti samo zaradi tega, da bi dokazala, da si pametna pa ti priporočam kako drugo šolo.
maja_A • Od: 27.9.2009 • Prispevkov: 38
Re: Gimnazija Ptuj 16.3.2010 20:43
zakaj si se vpisal/a na to šolo, ker nisem in še zdaj ne vem kaj bi rada bila v življenju, zato sem se tudi vpisala na gimnazijo
- kako zahtevna se ti zdi, srednje, če se sproti učiš in sodeluješ pri pouku ti gre brez problema
- kakšna znanja in možnosti ti ponuja, veliko vsega, najbolj pa mi je všeč učenje španščine, ki nam jo šola ponuja prezplačno
- kateri predmeti se vam zdijo ok in kateri najbolj kritični, všeč sta mi zgodovina in geografijo, sovražim pa veliko ostalih predmetov
- kako se razumeš s sošolci, superr, ne bi jih zamenjala za nič na svetu
- kakšne načrte imaš za naprej , nevem še
- si zadovoljen/a tu ali ti je žal, da se nisi vpisal/a kam drugam, nikoli mi ne bo žal, da sem se vpisala na to šolo
aha trenutno pa sem v prvem letniku.
leia • Od: 23.1.2010 • Prispevkov: 72
Re: Gimnazija Ptuj 19.3.2010 18:09
no ku smo glih pr gimnazijah pa da nbom odpirala nove teme.
CELJE CENTER: no če kdo obiskuje to gimnazijo mi nej na ista uprašanja odgovori torej: - zakaj si se vpisal/a na to šolo,
- kako zahtevna se ti zdi,
- kakšna znanja in možnosti ti ponuja,
- kateri predmeti se vam zdijo ok in kateri najbolj kritični,
- kako se razumeš s sošolci,
- kakšne načrte imaš za naprej,
- si zadovoljen/a tu ali ti je žal, da se nisi vpisal/a kam drugam,
- pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj te moti, kaj ti je ok, itd.

pa še sam lahk kej dodaš.
tnx Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.