Ljubosumje

LaIciee • Od: 7.8.2010 • Prispevkov: 32
Ljubosumje 20.11.2010 0:42
Hejhej.Smile
Vprašanje za fante( in za punce lahko )
Kako nej nardim, da bo en tip ljubosumen? Kaj vas najbolj naredi ljubosumne?
Hvala za odgovore.Smile
Ciao.Smile
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Ljubosumje 20.11.2010 2:29
powej mal ozdaja.. pol če bo utemeljeno ti bom pa odgoworu.. zkj ga hočš nrest lubosumnga?
Re: Ljubosumje 20.11.2010 9:33
ljubosumn, bi js biu recimo če mi ena reče: nimam časa te sory z enim frendom se dobim.....al pa ja jst še tud mal ozadja rabim Wink
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Ljubosumje 20.11.2010 9:43
dei ozadje. drugač pa če ga widš tko pogosto al sta pa skupej nonstop (sošolca al p na isti šoli), pol pa nonstop okol enga čist x modela skač, druž se z drugim, objemaj ga čim bolj čutno, rahlo zanemarjaj tarčo... sam če je ta osebca k jo hočš nardit ljubosumno tvoj fant, pol pazi d ne pretiravaš, kr eni ne prenesejo tega pa lahko pol tud orng pi*darijo nardijo zarad tega pa kašn orrrng pogovor s teboj užgejo al p tud zlo pretiravajo...
uglaunem: use with precaution Wink. užiwei ^^
Re: Ljubosumje 20.11.2010 11:48
Ne ni moj fant, je pa zlo bliz temu... Pač sva si ful ušeč, sam problem je da je pač mal bl stran od mene... Pa ušeč sem mu, on je tut men, sam učasih je use ful prjazn pa to učasih pa tko hladen... rabm neki da ga mal nwm spodbodm al kko se reče...Smile
Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: Ljubosumje 20.11.2010 11:55
LaIciee pravi:
Ne ni moj fant, je pa zlo bliz temu... Pač sva si ful ušeč, sam problem je da je pač mal bl stran od mene... Pa ušeč sem mu, on je tut men, sam učasih je use ful prjazn pa to učasih pa tko hladen... rabm neki da ga mal nwm spodbodm al kko se reče...Smile

aha a to ti češ...Smile
če sta si oba ušeč pa to nima smisla vsaj pomoje d bi ga delala ljubosumnega....ja da ga spodbudiš.....nvm ita kam ven, se pogovarjita, če se rad smeje ga pa dost nasmehni Wink
boš vidla d bo šlo Wink
btw. zakaj pa je hladen? mal opiš...Wink
Re: Ljubosumje 20.11.2010 12:34
Timi pravi:
LaIciee pravi:

aha a to ti češ...Smile
če sta si oba ušeč pa to nima smisla vsaj pomoje d bi ga delala ljubosumnega....ja da ga spodbudiš.....nvm ita kam ven, se pogovarjita, če se rad smeje ga pa dost nasmehni Wink
boš vidla d bo šlo Wink
btw. zakaj pa je hladen? mal opiš...Wink

pa pr njem me tak moti da je fčasih fuul prijazen pa to pol pa kr naenkrat pa čisto tak hladen... pa drugače mava stike samo preko telefona in pa facebooka... če se vidva si sam pokimava pa nasmehneva...
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Ljubosumje 20.11.2010 13:23
LaIciee pravi:

ahhha.. ok.. to p je mal durgač ja.. heh .. pa tko k so ti rekl.. raj se probi spoznt z nim.. če ga boš delala lubosumnga n tak nčin d se boš družla z drugimi se bo mogoče rajši umaknu.. no alpa lih obratn.. nemorš predwidt učinka.. zto jz n twojem mestu tega nebi delu.. sam sej .. mgoče pa zadaneš.. odloč se sama..
Re: Ljubosumje 20.11.2010 18:19
in potem se ljudje čudijo zakaj so mamila edino svetlo upanje v tem izdajalskem,umazanem svetu..=/
Re: Ljubosumje 20.11.2010 21:31
Jok3r pravi:
in potem se ljudje čudijo zakaj so mamila edino svetlo upanje v tem izdajalskem,umazanem svetu..=/

??

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.