"alkoholne igre" :P

omeqa • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 79
"alkoholne igre" :P 18.11.2010 22:20
Zanima me ,če poznate kake "alkoholne igre" (nevem kk bi drgač rekla..)..
npr.. ruleta (tako kot v kazinoju, samo da so črni/rdeči kozarčki in pol je v vsakem kozarčku različna pijača in kar dobiš moraš popit ..)--- a ve kdo kje se to kupi?? Smile

hvala..
Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: "alkoholne igre" :P 18.11.2010 22:32
za to še nism čul...sem pa čul pa vido eno igro podobno samo da se gre podobno kot človek ne jezi se Smile mam nekje....pa če prideš na določena mesta....ti piše koliko moraš popit Smile
no bom poisko Smile
Zanimiva igra sam če se maš namen še kam peljati ti priporočam da greš peš Wink
Re: "alkoholne igre" :P 18.11.2010 22:38
Tole je, tak smo se mi šli Very Happy na frendovem RD:
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: "alkoholne igre" :P 18.11.2010 22:41
beer pong.. hehh sej maš tut muwi z takim naslowom.. igra se p tkole: [link]
Re: "alkoholne igre" :P 18.11.2010 22:55
Timi pravi:

uu.. fajn zadeva Smile
omeqa • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 79
Re: "alkoholne igre" :P 18.11.2010 22:55
Timi pravi:
za to še nism čul...sem pa čul pa vido eno igro podobno samo da se gre podobno kot človek ne jezi se Smile mam nekje....pa če prideš na določena mesta....ti piše koliko moraš popit Smile
no bom poisko Smile
Zanimiva igra sam če se maš namen še kam peljati ti priporočam da greš peš Wink

brez skrbi, še ne vozim.. Very Happy
Re: "alkoholne igre" :P 18.11.2010 22:56
omeqa pravi:
Timi pravi:

uu.. fajn zadeva Smile

ma ja....ko je use pijače zmanjkal smo začel malinovec mešat xD
GoBiCa • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 141
Re: "alkoholne igre" :P 19.11.2010 16:48
jaz se najrajši grem kocko
pravila kocke pa so:
rabiš najmanj 4 prijatelje
maš uno kocko od človek ne jezi se, in potem mečete v smeri urinega kazalca
če vržeš 1 piješ ti,
če 2 pije oseba na levi,
če 3 pije oseba na desni,
če 4 pijete vsi,
če 5 izbereš osebo, ki pije
če 6 pa si zaklet in zmeraj piješ, ko nekdo vrže 6, vse dokler ti spet ne vržeš 6

Nazadnje urejal/a GoBiCa 18.12.2010 23:01; skupaj popravljeno 1 krat
Jasnaa • Od: 8.10.2010 • Prispevkov: 62
Re: "alkoholne igre" :P 21.11.2010 15:36
1 2 boom.
Poznaš to igro!. Upam. Igra se ful hitro brez razmišlanja!. pa vsaka št ko je deljiva s 3 al pa večkratnik 3 al pa ko je 3 v št se reče boom. drugače piješ!. Js sn se šla 1x pa nikol več!. Smile
Re: "alkoholne igre" :P 21.11.2010 22:31
haha kera legenda, toto slikico si bom jas skopirala ;d (y)

drugač se pa mi s kartami ponavadi gremo ;d pač vlečeš karte, pa zaj neem točno kak je, pač če eno karto potegneš moreš to 1 2 bum, pol drugo je ono ena limona pol limone dve limoni pol limone tri limone pol limone, pol enkrat je ko moreš štet pa če hitro rečeš npr. 3, 4 se krok spremeni pa moreš it v drugo smer.. pa take finte, pač če kaj sfališ piješ ;d to je ful vrei meni ;d

uu al pa ona je tui vrei, ko rečeš nekaj še nikoli nisem mela nevem kaj, pa tisti ko so meli pijejo x) to se hitro napiješ ja ;d

al pa ona, mi se vedno gremo da ne smeš pi rečt, tak da če rečeš pi*da piješ, al pa bilokaj ko ma pi not ;d

al pa šulc haha, toto tak vsi poznate x) ko me je bratranec prevec pokno ker je bil vsekan pa sem še neem kak dugo mela buško, šulc hahaha

al pa tisto ko morš neki grad sestavit iz kozarcov ko morš vse zeksat hahahah, to je mene takoj vsekalo ;d tota je svinjska, ne tota ni vrei hahaaha o faak ko sem pozabla aaaaaa hahaha hjuj ;$

al pa tota kaj se vedno vsi grete, do malega prsta hahah Razz kaj ni lepo vzdušje hahah ;d še dež gre ;$$

alkohol alkohol pucaš penal fališ gol.
Re: "alkoholne igre" :P 22.11.2010 20:59
PorceLan pravi:
haha kera legenda, toto slikico si bom jas skopirala ;d (y)

drugač se pa mi s kartami ponavadi gremo ;d pač vlečeš karte, pa zaj neem točno kak je, pač če eno karto potegneš moreš to 1 2 bum, pol drugo je ono ena limona pol limone dve limoni pol limone tri limone pol limone, pol enkrat je ko moreš štet pa če hitro rečeš npr. 3, 4 se krok spremeni pa moreš it v drugo smer.. pa take finte, pač če kaj sfališ piješ ;d to je ful vrei meni ;d

uu al pa ona je tui vrei, ko rečeš nekaj še nikoli nisem mela nevem kaj, pa tisti ko so meli pijejo x) to se hitro napiješ ja ;d

al pa ona, mi se vedno gremo da ne smeš pi rečt, tak da če rečeš pi*da piješ, al pa bilokaj ko ma pi not ;d

al pa šulc haha, toto tak vsi poznate x) ko me je bratranec prevec pokno ker je bil vsekan pa sem še neem kak dugo mela buško, šulc hahaha

al pa tisto ko morš neki grad sestavit iz kozarcov ko morš vse zeksat hahahah, to je mene takoj vsekalo ;d tota je svinjska, ne tota ni vrei hahaaha o faak ko sem pozabla aaaaaa hahaha hjuj ;$

al pa tota kaj se vedno vsi grete, do malega prsta hahah Razz kaj ni lepo vzdušje hahah ;d še dež gre ;$$

alkohol alkohol pucaš penal fališ gol.

hehe.. ti pa kr obvladaš situacijo Very Happy
ka pa je to šulc??
TheGodSon • Od: 26.2.2010 • Prispevkov: 36
ok 11.12.2010 21:09
kje pa kda se pa pol to špilate?
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: "alkoholne igre" :P 11.12.2010 21:43
ma to kr neki iger ja... tk u izi mal bom razlož kk pa kej, na dougo se mi pa ne lubi... mogoč na kako osebno željo Razz
drgač pa:
- kocke (niso tk ko one ko je en gor ži napisu... pač tuki rabiš 2 kock.. prveč za razalgat )
- bum (večkratniki števila...zbereš si cifro in tist ko pride na večkratnik al pa številko ko vsebuje tisto cifro more rečt bum če ne pa pije)
- tačke (ta je tut prevč za tuki razložit... drgač pa fajn igrca... tu se najbol pije Very Happy)
- države, rastline, živali... na črko... (to vrjetn usi poznate)
- reševanje križanke (tist ko ne ve al pa narobe napiše pije... pa še dost malega tiska zram)
pa še bi se kaj najdl...
drgač pa pr use igrah ne smeš govrit besed pij, piješ... imena + vzdevko tisti ko špilajo pa klet ne smeš... če ne piješ Very Happy
men najbolš so tačke pa bum Smile
kock se pa ne špilam rad ker nimam dobrih izkušn... Very Happy
Re: "alkoholne igre" :P 16.12.2010 20:35
@omeqa: niti ne, enkrat greš ven s pravo družbo pa zveš vse, zapomnit si je bol teško haha ;d šulc je pa pač tisto hh, en dva tri šulc pa tisti ko je zadnji more pit.. pač po čelu se moreš bincnit, sao smo se mi takrat šli da moreš ti onega ko polek tebe sedi tak da ja.. Very Happy

@TheGodSon: vrjetno takrat ko se gre ven al kaj Razz
Re: "alkoholne igre" :P 26.12.2010 16:50
Timi pravi:

Sj to na koncu crkneš k morš tokrat pit Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.