IZBRIS!1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>
• Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
IZBRIS!
17.11.2010 20:50
No v naš kraj se je preselila ena punca. Mislim da sem se naredo preveč muckastega tist dan.... te pa sma zaj že kr neke cajta frenda no sicer ene slušalke si že ful dolgo želi...ker je svoje zgubila na najinem "zmenku".....pa me je prosila če bi ji lahko pomagu ene dobit....pa sem jih dobo....vendar me je strah da se z mano druži sam zarad teh slušalk....ampak po enem prijetnem pogovoru zvečer me je povabila na večerjo. In ok...boma zaj enkrat šla Sicer sem zvedo da je z bivšim isto blo...najprej ne,ne,ne....te pa sta bla kr naenkrat skupaj kaj vi mislite? Pa še ene par nasvetov kako se obnašati do punc.....ko si na zmenku seveda Hvala že vnaprej P.S. Jaz jo mam ful rad, pa tudi mojga okusa(tipa je) pa tud ful velik me **** že od začetka Nazadnje urejal/a Timi 14.12.2010 23:02; skupaj popravljeno 4 krat • Zelodko
• Od: 13.11.2010
Re: IZBRIS!
18.11.2010 18:54
Ja lej, ne pričakuj, da ti bodo punce tkoj rekle JA. joj no Ene punce rečejo tkoj Ja, ene pa ne. Kar si tle pisu, je men čudovito. Enak je bil moj bivši.. Rabil je pol leta, me 10094394x vprašal.. In po 10102398x sem mu rekla JA. Le tako, sm lahko bla prepričana če me ma rs rd.. Ta punca te je povabla u kino, ne misl kej druzga.. Lah je prijateljistvo al kj druzga. Js učash povabm kakega tipa u kino, pa nč ne mislm kj an.. • Timi
18.11.2010 18:58
Zelodko pravi:Ja lej, ne pričakuj, da ti bodo punce tkoj rekle JA. joj no
Ene punce rečejo tkoj Ja, ene pa ne. Kar si tle pisu, je men čudovito. Enak je bil moj bivši.. Rabil je pol leta, me 10094394x vprašal.. In po 10102398x sem mu rekla JA. Le tako, sm lahko bla prepričana če me ma rs rd.. Ta punca te je povabla u kino, ne misl kej druzga.. Lah je prijateljistvo al kj druzga. Js učash povabm kakega tipa u kino, pa nč ne mislm kj an.. hvala sam učeri sma si tak dolgo pisala smse da sm dobo kr na koncu napisan RTMFull :****** ma men je prečudovita pa bom vztraju ko konca!!!!!!!! ma loh je 9999999999999999999x odgovor ne bo enkrat ja zihr nastopu • KatiaCrime
• Od: 11.11.2010
18.11.2010 20:41
punce smo take, d nočmo takoj povedat, ka čutmo do enga tipa!
halo, če te je povabla u kino, na večerjo. BE HAPPY No moje mnenje je da je tipica čis nora nate uztrajiii do konca, da bo res ugotovila d si čis nor nanjo vlik sreče • Timi
18.11.2010 20:53
KatiaCrime pravi:punce smo take, d nočmo takoj povedat, ka čutmo do enga tipa!
halo, če te je povabla u kino, na večerjo. BE HAPPY No moje mnenje je da je tipica čis nora nate uztrajiii do konca, da bo res ugotovila d si čis nor nanjo vlik sreče ja hvalaa hvalaa bom tud jst kej pomagu če bi kej rabla loh direkt na zs al kak koli pač aja pa še to...sicr še nism tak z punco biu pa me zanima ka mate kej punce rade? jst bi ji kupo sicr kako bonbonjero, pir(hecam se), rožco mogoče • pk4life
• Od: 20.7.2010
18.11.2010 22:46
hahh.. zelodko zkj te je p mogu tokrat prašat?.. mela si srečo.. če bi biu bl sramežliw alpa ne tok uztrajn bi lepo po eni zawrnitwi šu naprej.. mm ne razumem ke je kle fora no.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Timi
18.11.2010 22:55
pk4life pravi:hahh.. zelodko zkj te je p mogu tokrat prašat?.. mela si srečo.. če bi biu bl sramežliw alpa ne tok uztrajn bi lepo po eni zawrnitwi šu naprej.. mm ne razumem ke je kle fora no..
ma fora je da jo je ful meu rad pa si jo je želel • maliislatkii
• Od: 10.11.2010
• Kraj: Łublanaa*
19.11.2010 17:40
prnes ji pliastega srčka al pa bonbonjero** to mamo punce radee.......aja pa bod ''kavalir'' odpiraj ji vrata itd. itd. no pa veliik sreče, sam spročen bod pa pohval jo da je lepaa <3<3<3<3<3_________________ I'm sweet, I'm hot, I'm everything you're not* Beauty+ Danger= ME* • Timi
19.11.2010 20:22
maliislatkii pravi:prnes ji pli�astega srčka al pa bonbonjero** to mamo punce radee.......aja pa bod ''kavalir'' odpiraj ji vrata itd. itd. no pa veliik sreče, sam spro�čen bod pa pohval jo da je lepaa <3<3<3<3<3
hvala za nasvete! res sm vam ful hvaležn, če bi se kdaj kje dobli al kaj, bi vam takoj plačo pijačo, karkol! presrečn sm da vas mam! sam neboste mi verjeli kaj se mi je lih zaj zgodil(15-20 min nazaj) pr njenem bratu sm biu(sam kamuflaža)...pa smo se kej **** pa skrivalnice smo se šli....te smo pa šli notr gledat TV....pa je biu MR.Bean na sporedu....pa jst rečem: dej pust to to je fintaa glejat! hh te se pa smeje ona kuj z mene pa smo šli....te pa smo risali pa ko sm šou domu mi da njeno risbico....pa je gor napisala da me ma rada, i am crazy to you!, I+U=Love :* ma kr presenetla me je! te ko sm šou pa domu me je še pa objela! :$$$ hvaala vam!!! • maliislatkii
19.11.2010 20:29
noooooo vid** ona je vate, sam pomoje ti ni upala rečt al pa ni bla prpravlena na resno zvezo al pa jo je kak tip prej razočaru pa jo je blo strah nove zveze* bodta bf pa bosta kmal skup <3<3<3 sam ne rin prveč u njo pa ne sprauj je več če bi hodila s tabo, sej se bo use samo odvijal (sploh pa ji ne omenjaj sexa ker to punce ne maramo......nekatere) pol bo misnla da te samo to zanima*_________________ I'm sweet, I'm hot, I'm everything you're not* Beauty+ Danger= ME* • Timi
19.11.2010 20:35
maliislatkii pravi:noooooo vid��** ona je vate, sam pomoje ti ni upala rečt al pa ni bla prpravlena na resno zvezo al pa jo je kak tip prej razočaru pa jo je blo strah nove zveze* bodta bf pa bosta kmal skup <3<3<3 sam ne rin prveč u njo pa ne spra�uj je več če bi hodila s tabo, sej se bo use samo odvijal (sploh pa ji ne omenjaj sexa ker to punce ne maramo......nekatere) pol bo misnla da te samo to zanima*
ja.... ma sej mi sex še u glavo ni padu nismo usi tak da bi se nam šlo sam za sex.... jst jo mam pač rad...bom upoštevo tvoje nasvete • maliislatkii
19.11.2010 20:39
tenkjuu*_________________ I'm sweet, I'm hot, I'm everything you're not* Beauty+ Danger= ME* • Timi
19.11.2010 20:41
maliislatkii pravi:tenkjuu*
hvala hvala a ti maš fb al kej? am ti tud voziš motokros al te sam zanima? • maliislatkii
19.11.2010 20:46
aha mam ja......Łokii Łoliitkaa teko me bo najdu* ti mi povej svojga =P am ja zanima me motokross pa nwm kje bi ga začela trenirat al pa kej tazga (najprej si morm enga kupt da se mal navadm usaj 80 kubikov) *_________________ I'm sweet, I'm hot, I'm everything you're not* Beauty+ Danger= ME* • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
19.11.2010 20:57
she loves u maaan ;D
• Timi
19.11.2010 21:09
maliislatkii pravi:aha mam ja......Łokii Łoliitkaa te�ko me bo� najdu* ti mi povej svojga =P am ja zanima me motokross pa nwm kje bi ga začela trenirat al pa kej tazga (najprej si morm enga kupt da se mal navadm usaj 80 kubikov) *
moj fb: Timi Vent Le Feu 80ccm? ja dobr za začetk evica5 pravi: she loves u maaan ;D
a misliš? =) • Timi
19.11.2010 21:31
ma zaj sm jo pa prašo če bi hodla pa je rekla:
heheh <3 am...nej. :/ ampak ostanva fredna ok? <3 _____________________________________ ka p naj zaj? obup? pa še zaj sm zvedo d ju3 gre z drugim frendom u kino :@@@@@ • Timi
19.11.2010 22:02
ma zakaj klikate na anketi d boma z klavdy skp?! ma ne! konc je če že....nočem bit sam frend pa še rekla je da..se brezveze bom trudo...ker nebo nč...:/ • KatiaCrime
• Od: 11.11.2010
19.11.2010 23:08
Timi pravi:
KatiaCrime pravi:
halo, če te je povabla u kino, na večerjo. BE HAPPY No moje mnenje je da je tipica čis nora nate uztrajiii do konca, da bo res ugotovila d si čis nor nanjo vlik sreče ja hvalaa hvalaa bom tud jst kej pomagu če bi kej rabla loh direkt na zs al kak koli pač aja pa še to...sicr še nism tak z punco biu pa me zanima ka mate kej punce rade? jst bi ji kupo sicr kako bonbonjero, pir(hecam se), rožco mogoče punce mamo rade.. hm.. zabaune tipe, iskrene,... lepe • Timi
19.11.2010 23:16
KatiaCrime pravi:
Timi pravi:
KatiaCrime pravi:
halo, če te je povabla u kino, na večerjo. BE HAPPY No moje mnenje je da je tipica čis nora nate uztrajiii do konca, da bo res ugotovila d si čis nor nanjo vlik sreče ja hvalaa hvalaa bom tud jst kej pomagu če bi kej rabla loh direkt na zs al kak koli pač aja pa še to...sicr še nism tak z punco biu pa me zanima ka mate kej punce rade? jst bi ji kupo sicr kako bonbonjero, pir(hecam se), rožco mogoče punce mamo rade.. hm.. zabaune tipe, iskrene,... lepe ma mislim da nima smisla sicr mi je zlagala da gre ju3 z frendom u kino...ker je kao hotla vedet kaj bom reko na to... • Arya09
• Od: 18.8.2010
19.11.2010 23:51
čak kaaj?? čist sm zmedena.. najprj te upraša vn. okj to še ne pomen lih d je vate. ampk pol ti je na uno risbo napisala d te ma rada... zdj si je pa kr premislla??? bitch!!_________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • Timi
19.11.2010 23:59
Arya09 pravi:čak kaaj?? čist sm zmedena.. najprj te upraša vn. okj to še ne pomen lih d je vate. ampk pol ti je na uno risbo napisala d te ma rada... zdj si je pa kr premislla??? bitch!!
ja...najprej me je povabla.....te mi je pr njej risbo narisala...sej lohk skeniram....te pa mi reče da neb hodla :/ ju3 se vidmo...papa grem zaj :** • pk4life
• Od: 20.7.2010
20.11.2010 2:17
sam reč ji.. zlo užalen p jezn bod.. reč ji d jo maš rd in da nej te neha **** u glawo s tem.. najprej neki ja .. pol te wn powab .. pol ti piše d te ma rada te objema.. pol k jo pa prašaš te pa **** pa reče da gre že z drugim wn.. dej.. sry no sam a je to prjatlca??.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Timi
20.11.2010 9:30
pk4life pravi:sam reč ji.. zlo užalen p jezn bod.. reč ji d jo maš rd in da nej te neha **** u glawo s tem.. najprej neki ja .. pol te wn powab .. pol ti piše d te ma rada te objema.. pol k jo pa prašaš te pa **** pa reče da gre že z drugim wn.. dej.. sry no sam a je to prjatlca??..
ja bom reko.....ma nvm no....te mi na risbici napiše: honey, Timy <3, moj piščanac, I Am Crazy about you!, I'll be >>only<< your girl, meet me halfway, pe sta 2 člouečka(M in Ž) pa se držita za rokce...ma te če jo pa prašam če bi hodla pa ne.....razn če neb smeu prek fejsa o tem z njo pogovarjat I Hope I die soon... • Arya09
• Od: 18.8.2010
20.11.2010 10:30
jao tega pa nis povedu... d si jo prek fejsa uprašu
nep to pa ni uredu... mislm usaj men se to zdi ful neumn... halo, zakaj si jo pa prek fejsa uprašu? asi u živo nisi upu alkaj?? nvm rajš se uživo pomenta.... nvm jst če bi mi mi en prek fbja reku če bi hodla z nim... jah no, razn če bi bla ful vanga bi rekla ne! _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.