kaj naj nardim

limonica1995 • Od: 12.2.2010 • Prispevkov: 89
kaj naj nardim 11.11.2010 19:39
no mam problemm
smo bli na helowen partiyi pa sma pač z bratom šla skup in tam sm bla neke cajta z njim pol pa sem šla k svojim kolegom in moji kolegi pa so šli pač prej domu in sn jaz šla spet k brati in njegovi družbi tam pa je bil en fant ki ga pač poznam že od malih nog pa smo se pogovarjali plesali pili in kliče mene mama da morema priti domu pa jaz to brati povem pa reko da boma že šla ko bo cajt pa mi toti fant začne zake morema iti pa da bi še lahko bla pa me za roko prime pa se midva držima lepo za roko pa pol čez en čas me že začne objemat na koncu pa še poljubljat pa mi ful govoro da bi mi rad neke reko da grema na samo samo jaz sn pač trmasta pa nisem hotla iti pol pa je že bil čas da rema z bruderom domu pa on reče nič rem jaz z vama in on mene celo pot okoli pasa drži in pač vsake tolko cajta me začel objemat pa poljubljat sam pač jaz nisem tega vračala ker je bil polek brat in se mi poslovimo pa mi reče če se na avtobusni postaji še kej vidima pa jaz rečem da več ne in no od takrat pa se midva več nisma vidla.... vidla pa sma se prei dostikrat na avtobusni postaji pa on meni enkrat na avtobusi reče če bi bla njegova pa ga jaz nisem resno jemala enkrat je celo prišo k meni sedet no od takrat pa več nimama stikov iskala sem ga na fb pa ga žal nima njegove telefonske tui nimam pa nwm ki jo naj dobim skratka problem je v tem kaj si naj jaz mislim kaj je on s tem hoto naret oz mi povedat pa kak naj pridem do njega pa mislite me ma res rad ali sem bla samo avantura za eno noč vem malo je dugo za prebrat
ampak prosim razpište se tui vii
Arya09 • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 455
Re: kaj naj nardim 11.11.2010 20:06
em sorry morm uprašat, a je biu mogoče pijan? mislm sej je bla zabava ane? p stem nočm nč tazga d te je poljublu sam zrd tega k je biu pijan... sam tko, k če je biu to velik pojasn. tud to d se mogoče ne spomne kva je delu (ok zato bi mogu bit kr nalit ampk dobr) in d te zrd tega ni pokliu pto.
ne vem... kr nvm kašn je ta tip, lahko d si mu ušeč, lohka p d se je sam pozabavu. res ne vem...
a on je od tvojga brata frend? če je pol brata pros za njegou mobi pa ga to upraši ane!
sorry če sm tko mal glupo odgovorila... nvm kaj bi ti lahko pe rekla
Re: kaj naj nardim 11.11.2010 20:15
je feren od mmojega brata sam njemu ne morem rečti za številko
pijan a ni bil ker je mel avto pa ni pil hvala za odgovor
Re: kaj naj nardim 11.11.2010 20:26
zakaj pa ne morš rečt za številko??? mislm a tvoj brt ni vidu d sta se objemala and stuff?
no to je dobr d ni biu nalit. (ne sej nism rekla d je biu, sam tko pomislla sm d je možno)
Re: kaj naj nardim 11.11.2010 20:35
nekej je vido sam ne ve za kaj se re če pa mu rečem za številko pa bo
takoj vedo
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: kaj naj nardim 11.11.2010 20:44
hah če te ni sam poisku.. nwm no.. on bi tut lahk koga prašu pa tko pršu do tebe.. ehh nebom nč reku ..
Re: kaj naj nardim 11.11.2010 20:48
ja ma prou... mislm če bi res hotu bi te lohka poisku. uprašu tvojga brata al pa kej...
Re: kaj naj nardim 11.11.2010 20:48
lahko bi res ja tudi sama sem pomislila na to
Re: kaj naj nardim 11.11.2010 20:50
limonica1995 pravi:
lahko bi res ja tudi sama sem pomislila na to

kok časa pa je od te zabave minil??
Re: kaj naj nardim 11.11.2010 21:02
ja od zadnega oktobra oz prvega novembra
Re: kaj naj nardim 11.11.2010 21:07
že skor dva tedna.. okj mal mn. ja pol je pa meu cjt d bi te nekak poisku.
em pa a ti je on tko ušeč? k če ti je mu dej še mal časa, pol pa ti stop u akcijo. kr mogoče nvm si sam ne upa al p kej.
Re: kaj naj nardim 11.11.2010 21:14
pa dobro sei človek ni tak napačen pa lušen je tui samo on je čez teden v maribori jaz pa na ptuji sicer če pa še se ta teden me nebo poisko boma pa se tak al tak vidla dvajsetega na enem partiji pa mi bo pač takrat povedo kak pa kaj menla pa sn se tui z bestiko da mi bo zrihtala številko sam pol je spet tu problem kr ne vem kaj mu naj napišem
Re: kaj naj nardim 11.11.2010 21:17
cja pol pa najbolš d počakaš ko ga boš vidla,... pomoje se je najlaži zment u živo!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.