Love *-* Help!1 | 2 | >>
• KatiaCrime
• Od: 11.11.2010
Love *-* Help!
11.11.2010 19:04
Haj ;3
Mam en problem. Neki časa nazaj, js nism podpirala tega, da je punca lahko od fanta starejša... In ja... Zdej se je zgodil.. Za tega fanta sploh nism vedla... Mislm.. Sm vedla, poznala sm ga bežno sam sm misnla da je otročji in te fore. In pol smo se zdej pred ene tremi meseci začeli družt in tak se dobimo zunaj na igrišču.. Pa skupaj se u šolo vozimo. Men napru ni pomenu NIČ! Ampak pol sm ugutuvila d je ubistvu dobr člouk pa da ni otročji... In zdej je iz tega da mi je bil ušeč preraslo že u to, da sm se zalubla vanga... Od mene je mlaj 2 leti. Mene to ne moti... pač tak se zafrkavamo da sm js njegova sestra on pa moj bratranc! Heheh.. ;D No... In je blo en dan v šoli da gre tak mimo mene z njegovim frendom in njegov frend reče: o lejo moja sestra. Pa pol on reče: ne to je MOJA sestra. No.. takrt sm bla čist happy. xD in ja ful dobro zastopma, **** se skos, velikrat sedima skupaj na autobusu... Pol se za roke učasih primema pa tepema se xD Js bi hodila z njemu sam nevem kaj nej nrdim??? A sm prestara zanga?? A mislte da tut on čut enako? Kakšno mnenje mate? POMAGITE PROSIM! • D3NiiS
• Od: 30.9.2010
• Kraj: Koper
Re: Love *-* Help!
11.11.2010 19:12
Ohh. ko bi blo usaj več takih.
Ne prenesem tistih, ko razmišljajo v smislu da tip more bit starejši in punce iščejo starejše. Ni nujno da je vsak starejši bolj zrel, bolj "izkušen". Lahko je en 15letni tip dosti bolj resen, ve za kaj se gre, kot pa en npr. 22 letnik, ko se je čisto otročji. Tako da ne obračaj se na to kar si ljudje mislijo o tem, ampak naredi kar sama misliš da je prau in kako bo tebi najboljše. Moj nasvet je le, da se zdej ne preveč obremenjuješ s tem kako mu poveš, kako se mu še bolj približaš itd. ker bo slabše. Raje uživaj v temu kar imata in bo prišlo samo kar pač vama je namenjeno uživaj* • KatiaCrime
11.11.2010 19:58
heheh:D
ponovad so takšne zveze tut bl uspešne ;D moja sošolka hodi z 2 let mlajšim in bota že 2 leti skupi in pomoje bota tut ostala še dolg;D hvala za nasvet • Arya09
• Od: 18.8.2010
11.11.2010 20:09
ja dn't worry, nii prestara zanga. to je čist glupo. mislm če se štekaš z nim to pomen d je dovolj zreu zate tko d to ni problem. pol pa ne vem več kaj bi lahko sploh biu problem. mslm sej bi uprašala kok sta stara...sam ubistvu ni tok pomembn. no čeprou če je on 12 ti pa 14, je to lih tist čs k je najbl razlike u letih... mislm pr 12 si ponavad še čisti froc, pr 14 pa ne več... sam tud če je tko, nima veze, če ga maš rada kr NA JURIŠ!_________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • KatiaCrime
11.11.2010 20:15
sj glih pravim d ni glih otročji. ampak.. mal more bit.. mal more bit usak kr če je neki narobe s tabi.. tako je moje mnenje xD
drgač pa hvala :3 • Arya09
11.11.2010 20:24
ej to se pa čist strinjam!!! usak more bit kdaj otročji... sej usak JE (sak normlan) pa naj to prizna al p ne.
pahhaha jst obožujm moje childe-like trenutke!!! _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • KatiaCrime
11.11.2010 20:32
Arya09 pravi:ej to se pa čist strinjam!!! usak more bit kdaj otročji... sej usak JE (sak normlan) pa naj to prizna al p ne.
pahhaha jst obožujm moje childe-like trenutke!!! heheh:D moj brat je star 23 let pa se še vedno učas obnaša kot kak otrok tak da ja... morš bit otročji;D (ne preveč • Arya09
11.11.2010 20:47
KatiaCrime pravi:
Arya09 pravi:
ej to se pa čist strinjam!!! usak more bit kdaj otročji... sej usak JE (sak normlan) pa naj to prizna al p ne.
pahhaha jst obožujm moje childe-like trenutke!!! heheh:D moj brat je star 23 let pa se še vedno učas obnaša kot kak otrok tak da ja... morš bit otročji;D (ne preveč točn tko _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • KatiaCrime
11.11.2010 20:54
samo na živce mi gre, kr nekateri tipi k so recimo 17 stari mislijo da smo me 14 let stare neki froci in zato nočjo hodit z nami-.- ubistvu leta sploh niso pomembna.. pomembna je ljubezen... nekaterim pa na žalost to ni jasno
• Arya09
11.11.2010 20:59
vem kva mislš. sam ponavad nimajo tipi tok problemou če hodjo z par let mlajšo, ponavad so lih ženske une k komplicirajo zrd mlajših tipou. ampk lubezn je uno kr šteje v ush primerih._________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • KatiaCrime
11.11.2010 21:00
Arya09 pravi:vem kva mislš. sam ponavad nimajo tipi tok problemou če hodjo z par let mlajšo, ponavad so lih ženske une k komplicirajo zrd mlajših tipou. ampk lubezn je uno kr šteje v ush primerih.
no pr nas vedno komplicirajo naši fantje ;D pr men leta sploh niso važna • Arya09
11.11.2010 21:04
aja? no budale. ne sej ne rečm, kšne so še doug otročje (mhm pozam take primere) ampk večina jih je pa pr 14 že čist tok če ne še bl zrelih kt tipi pr 17. (pa ne rečm d niso zreli tkrt al pa kšni še prej...)sam to je pa ja splošno znano d ženske prej ''odrastemo''. sj zato pa ponavad ženske hodjo s starejšimi._________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • KatiaCrime
11.11.2010 21:21
se globoko strinjam!
haha;D • pk4life
• Od: 20.7.2010
11.11.2010 23:36
lej 2 leti sploh ni tok wlik.. če lahk kšne člowekinje k nimajo niti 15 let hodjo z pounoletnimi modeli.. bo tut to uredu če je tip mlajši 2 leti.. p še posebi pol k bosa starejš razlika zlo zgine.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • KatiaCrime
12.11.2010 18:33
pk4life pravi:lej 2 leti sploh ni tok wlik.. če lahk kšne člowekinje k nimajo niti 15 let hodjo z pounoletnimi modeli.. bo tut to uredu če je tip mlajši 2 leti.. p še posebi pol k bosa starejš razlika zlo zgine..
hh. tenx za mnenje.. • kateeek
• Od: 22.10.2010
12.11.2010 18:46
Sma na istem; vredu tip je pr men sam en let mlajši od mene ampk usjn full ql osebca.
am lej. če se fajn štekata pto začni napeljevat na temo da si full zalublena pto. pol pa počak da ga bo firbc matru pa uno ti njega praši če je zalublen + če poznaš punco itd. ; nč ne skrb. če si dovol samozavestna pa kr praši direkt oz. mu namiguj ;D • KatiaCrime
12.11.2010 19:05
hh. problem je d sm js ZLO NESAMOZAVESTNA ;D
• kateeek
• Od: 22.10.2010
12.11.2010 19:58
KatiaCrime pravi:hh. problem je d sm js ZLO NESAMOZAVESTNA ;D
pol maš pa tak problem k jz. Lej dans sm zbrala pogum in šla do njega. ;D sam je prejzvonil začetek pouka -.- ubitsvo najbolš bo če mu powš prek sms-a al pa prek fejsa. usak dan se vidta tk da bo neki že. Ne obui ampk zber pogum ter mu powj. al pa mu kr lupčka prtisn na ličke lah pa tut kr na usta :$ • pk4life
• Od: 20.7.2010
12.11.2010 20:30
kateeek pravi:
KatiaCrime pravi:
hh. problem je d sm js ZLO NESAMOZAVESTNA ;D
pol maš pa tak problem k jz. Lej dans sm zbrala pogum in šla do njega. ;D sam je prejzvonil začetek pouka -.- ubitsvo najbolš bo če mu powš prek sms-a al pa prek fejsa. usak dan se vidta tk da bo neki že. Ne obui ampk zber pogum ter mu powj. al pa mu kr lupčka prtisn na ličke lah pa tut kr na usta :$ sry sam to je pa najbl bedn način no.. sms alpa net.. še prek frendow je bolš.. mogoče je laži prek neta sam jz tko nebi nikol preweč resno uzeu.. če že ne druzga weš kokrat se zaje.bawamo če se kdo ne izpiše iz fbja pa pišemo folku po steni use mgoče ipd ipd.. rajš u žiwo.. bo dost bl zares uzeu.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? Nazadnje urejal/a pk4life 13.11.2010 18:15; skupaj popravljeno 1 krat • to.sem.jaz
• Od: 21.5.2010
12.11.2010 20:43
D3NiiS pravi:Ohh. ko bi blo usaj več takih.
Ne prenesem tistih, ko razmišljajo v smislu da tip more bit starejši in punce iščejo starejše. Ni nujno da je vsak starejši bolj zrel, bolj "izkušen". Lahko je en 15letni tip dosti bolj resen, ve za kaj se gre, kot pa en npr. 22 letnik, ko se je čisto otročji. Tako da ne obračaj se na to kar si ljudje mislijo o tem, ampak naredi kar sama misliš da je prau in kako bo tebi najboljše. Moj nasvet je le, da se zdej ne preveč obremenjuješ s tem kako mu poveš, kako se mu še bolj približaš itd. ker bo slabše. Raje uživaj v temu kar imata in bo prišlo samo kar pač vama je namenjeno uživaj* totaly agree. moj tip je tud skor en let mlajši od mene. pa se ne sekiram. važn da je lubezn in to je to. _________________ live for the moment. • KatiaCrime
12.11.2010 21:21
sam en problem je...
on se men zdi tko, kukr d še nebi hotu met punce zto mu pa ne upam povedat. • Arya09
13.11.2010 14:56
ja ampk se ti sam zdi... tko d uibstvu ne veš če je to res. upraši ga, d boš brez dileme vedla kaj se dogaja!_________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • KatiaCrime
13.11.2010 20:14
hejhej:D
mam novice... pač dons je bla sošolka pr men in smo se odločle da gremo na igrišče. in pol tak sošolka oziroma moja bff je.. pokliče sošolca naj pride gor h igrišču un on reče da gre ta moja ljubezen na igrišče, da se glih odpraula. in sm bla čist žiučna in je pol pršu in mu je moja bff na telefon sms poslalaxD d sm u njega in sta se pol pogovarjala po sms-ih čeprou smo bli na igriši skupej(d js neb vidla sms-u) in zdj je reku moji bff d me bo u pondelk vretno uprašu za hodit!!!!!!! MNENJE? • Arya09
13.11.2010 20:42
ja zakon ane!!! mislm če te bo uprašu... kul_________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.