Starejši• justS
• Od: 19.10.2010
Starejši
10.11.2010 8:38
Živjo, prosila bi za nasvete, sej nwm kva nj še nardima, nekak... pred kšim mescom sm spoznala enga tipa k je 8 let starejši od mene... tko dost mi je biu ušeč že takrt. in zdej k sva se pred kratkim ponovno vidla sm do učerej nekak skos mislla nanga... prjatlce, k ga poznajo že dl časa pravjo, da drgač fuul za puncam leta, zdej pa nwm kok je na tem res.
Učeri me je prek sms-a uprašou če bi šla kdaj na kšn drink... bla sm fuuuuul šokirana, po eni strani sm tko oo fak, kr tolk starejši, pa kr strah me je blo... po drugi strani pa yees, najbol... sam se bojim da tist nekakšen strah prevladuje.. pol je pa reku nekej, da je posebnga na men pa sploh ne ve kaj, pa kuko se počutm glede na to da je tolk starejši od mene, pa sm mu pač to povedala kr sm prejle napisala, strah, navdušenje.... je pa res, da nekak ne vem nč o njemu...tko da al nj grem na pjačo z njemu al ne??? rabm pomoč, ker nimam pojma kaj narest Hvala, S • bleedingstar
• Od: 14.8.2009
Re: Starejši
10.11.2010 22:35
Yo 8 let ... to je pa še kr dosti pa probaj ne sm od kolegic ampak tuii od drugega folka ki so vajini skupni frendi zvedet čim več o njem, kr včasih majo drugi prau tuii če on trdi nasprotno... good luck ;D • pk4life
• Od: 20.7.2010
11.11.2010 0:12
dobr 8 let.. odwisn kok si ti stara ne.. hahh poznam tut folk k ma 10let rzlike.. sam sta dost starejša.. mja.. kukr sama weš no.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
• Od: 18.8.2010
11.11.2010 0:49
ja to je ful odvisn kok si stara... k če si 12 on pa 20 je tok kr wooooow... sam dvomm d si tok mal kr to bi bla pa pedofilija no!!!
nvm kokr se teb zdi... če ti je on ušeč, pejt na pijačo, sj kaj je pa najhujš k se lohka zgodi... mislm če ti ne bo pasal d bi ratal kej več, pač nouš nardila naslednga koraka. _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • justS
11.11.2010 14:27
stara sm 14.... Arya09- jah vem ja, tut jz sm pomisla da je kšn pedofil, sam ne vrjamem k se ful normalno obnaša u družbi pa napsloh.... pa še glede na to kaj je po poklicu...je skor ne vrjetno • Arya09
11.11.2010 16:03
14 p 22... hja ej kokr se počutš. mislm razlika je, sam če se ujameta pol nimaveze. sam useen no premisl, k je le 22 tip, ti pa šele 14!_________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • pk4life
11.11.2010 20:33
če ti en dan nč ni napisu to še nč ne pomen.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • justS
11.11.2010 20:59
pk4life ja vem ja... sam ne vem al nej mu kj napišem (sms), k npr. na fb ju sm mu napisala oj pa ni nč odbisou....hočm sam razčistt kva on hoče od mene, pa kaj čust pa mu povedat, da jz ne bi mela nč, ker je pač tok starejši pa ne čutm zaenkrat nč, sam prijatelstvo...
• Arya09
11.11.2010 21:01
men se pa zdi prou d hočš razčistt kva on zdj misl!!! pa tud d mu ti poveš kaj mislš. nvm men se pa to zdi uredu!_________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • pk4life
12.11.2010 0:17
justS pravi:pk4life ja vem ja... sam ne vem al nej mu kj napišem (sms), k npr. na fb ju sm mu napisala oj pa ni nč odbisou....hočm sam razčistt kva on hoče od mene, pa kaj čust pa mu povedat, da jz ne bi mela nč, ker je pač tok starejši pa ne čutm zaenkrat nč, sam prijatelstvo...
sej se ti ne mudi.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • MaŁaa*
• Od: 17.11.2009
12.11.2010 23:01
Jz sm na istem! -.- On je od sestringa fanta braat. In jaa; fakin 8 let razlike! :'(
K se unu res fuuuuuul štekama. Pa k smo kje skupeej vidm d me gleda, pa ga pogledam pa stran pogleda pa se zasmeje. Pa k kej rečem [bol tiha sm =D] pa se začne z mano ful ment o tej stvari! Tkoo, ni unu *kwa boš, ti tamaala!* ! Pa ful mau punc je meu! saam je fuuuuuul kjutkaan, in use! Zdej hmal grem za vikend k njim prespaat. Uf,ufff! Bomo vidl ;D Čeprou neueem! </3 Držim pesti zate! ;D • justS
14.11.2010 22:47
MaŁaa* pol veš kuko je :/ čist nora sm ratala nanga...sam to ni uredu pa ne vem kaj nj nardim...sj veš kuko pravjo, lah poslušaš razum, sam kva pa srce? :/
• justS
22.11.2010 22:09
še nekej rabm od vas... šla sm predeleč, saj tko se mi zdi...zaljubila sm se vanga, skos mislm nanga! Skor vsak dan se vidva, sam sm pa začela dvomt v to da me ma rad tko pač "zares", ker pač piše drugi punci na fb-ju, pa prav da ma ful seksi postavco pa tko.. kva to pomen? a to pomen da še vedno rad za drugimi gleda, je pa možnost da je vame? al splooh ni možnosti da je vame?.... k je feeling ful bedn kukr bereš te komentarje...čeprou prav da sva sam prjatla, tko v hecu..sam a prjatli se tolk velik poljubljajo kukr se midva?...:/
• Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
22.11.2010 22:13
justS pravi:še nekej rabm od vas... šla sm predeleč, saj tko se mi zdi...zaljubila sm se vanga, skos mislm nanga! Skor vsak dan se vidva, sam sm pa začela dvomt v to da me ma rad tko pač "zares", ker pač piše drugi punci na fb-ju, pa prav da ma ful seksi postavco pa tko.. kva to pomen? a to pomen da še vedno rad za drugimi gleda, je pa možnost da je vame? al splooh ni možnosti da je vame?.... k je feeling ful bedn kukr bereš te komentarje...čeprou prav da sva sam prjatla, tko v hecu..sam a prjatli se tolk velik poljubljajo kukr se midva?...:/
ne se bat sam mam pa zmeri rezervo.... ja verjamem da ti ni lih prijetno ker biuša je enmu tak pisala....v bistvu je usem srčke pošilala taqk da je men ratal use bedno in sm ji reko da je konc med nama _________________ Peace!
• justS
22.11.2010 22:19
hvala Timi... vem, da gledate za drugimi, sam še zmer ni fino to vedt • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
22.11.2010 22:29
justS pravi:hvala Timi... vem, da gledate za drugimi, sam še zmer ni fino to vedt
nb...ma vem ta filing....ja kak to misliš? da sta po razdalji ful dalč narazn? al pač nista zbližana? _________________ Peace!
• Mrs.Sunshine
• Od: 1.3.2010
22.11.2010 22:57
Ja moraš razmislit.. 14 in 22.. Hmmm... Ok rada ga imaš, ušeč ti je.. Ampak razlika v letih je pa kr.. No newem jaz se ne bi spuščala v to tudi če bi mu bila všeč..
• Zelodko
• Od: 13.11.2010
22.11.2010 23:17
MaiSinLimites pravi:Ja moraš razmislit.. 14 in 22.. Hmmm... Ok rada ga imaš, ušeč ti je.. Ampak razlika v letih je pa kr.. No newem jaz se ne bi spuščala v to tudi če bi mu bila všeč..
ljubezen ne pozna meja • justS
23.11.2010 14:29
Timi pravi:
justS pravi:
hvala Timi... vem, da gledate za drugimi, sam še zmer ni fino to vedt
nb...ma vem ta filing....ja kak to misliš? da sta po razdalji ful dalč narazn? al pač nista zbližana? razlika v starosti... • Mrs.Sunshine
• Od: 1.3.2010
23.11.2010 23:37
Ja ljubezen ne pozna meja.. Ali pač.? Kaj pa sploh lahko ima 14-letnica skupnega z 20-letnikom.. No newem ne bom pridigala.. Poskusit ni greh..
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.