Nevem al sm mu ušeč al ne.

mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Nevem al sm mu ušeč al ne. 9.11.2010 22:16
En tip is naše šule mi je ušeč an.
Sprva sm nanj gledala kot "pač en tip ki na našo šolo hodi" an..
In ja, počas mi je vse bol postajal ušeč.. nevem zakaj.
Še nikol se nisva pogovarjala, nikomur nism povedla da mi je ušeč.
Je pa rs da ga ful gledam in on večkrat ujame moj pogled in js pa pol umaknm pogled.
A zadne čase vse bolj čudn obnaša.. Ko grem mimo, neha pogovarjat in pogleda u tleh (kot da so mu baterije zmankale)
Grem mimo, on pa obrne pa spet obrne in pogleda u tleh.. Sam ko sm js tm on u tleh gleda..
A ni to mal smešn? o.O
Enx zjutr ko sm šla mimo njega, on je biu sam tm pa je sam kadiu.. In on ni vedu kj.. Neki u smislu "ofak, kva naj naredm, nej se obrnm.. nee bom rajš u tleh gledu" .. Lol no xD... Js ga sam gledm, on pa wohoo "vrti" in kuj u tleh..
Js sm pač take vrste da fantje ki so mi ušeč brez sramu gledam.
In njegovga pogleda nism še nikol ujela. On pa je mojo že 100000000000000x ...
Pol pa misli da sm kao fuuuul v njega.. sam ušeč mi je.. nism pa u njega.
Sploh nea zastopm zakaj se tako obnaša -.-"
Da bi js gledala v tleh ko pride mimo en tip o.O
A noće da ga gledm al kak?
Aja, če sm take da fante ful gledm še ne pomen da bii fantje kr brez sramu ogovorila :O xD.
Mal čudn sm kle opisovala, sam **** ga.
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Nevem al sm mu ušeč al ne. 9.11.2010 22:46
dober spis xD
no pač neda se mi nevem kak na dugo pravit: je mošno da niti ni v tebe zainteresirab pa pač bek pogleja, lahko pa da je pa pč se noče z tvojimi okami srečat xD pa niti nebi vedo zakaj to dela xD odvisno od tipa človeka =p
Re: Nevem al sm mu ušeč al ne. 10.11.2010 0:03
mogoče je pa pč mal sramežliw.. pa tut kripi more bit če te skos nekdo gleda.. haha sploh si ne predstawlam..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.