RaBiM VaŠo PoMoČ !!! pRoSiM =)• thedevil
• Od: 28.6.2010
RaBiM VaŠo PoMoČ !!! pRoSiM =)
6.11.2010 13:06
najprej en lep novemberski pozdrav!
imam majhno težavico..... s fantom, s katerim sva skupaj 4 mesece se imava super.imava se res rada in si to tudi velikokrat poveva. problem pa nastane, ko greva skupaj ven (na sprehod, v kino...).pogovor se ponavadi začne s pozdravom in vprašanjem 'kako si kaj danes?'.nadaljuje pa se seveda z odgovorom.temu pa sledijo še kakšne stvari, ki so se zgodile med tem, ko se nisva videla.nato pa nastane problem:ZMANJKA NAMA TEM ZA POGOVOR! zato se naslednjo uro ponavadi zaljubljeno gledava in opazujeva okolico.vsake toliko časa kdo kaj pripomni, to je pa tudi vse. in sploh ne veva zakaj je tako! imava se res zelo rada in ne veva kaj bi bil lahko vzrok za to. oba sva malce sramežljiva in ne želiva biti v središču pozornosti (to mislim na splošno, ne takrat ko sva skupaj.takrat sva 100% sproščena). zato vas pa lepo lepo prosim, da mi poveste, o čem naj govoriva.dajte mi nekaj predlogov...kakršnih koli...čisto vsi mi bodo prišli prav P.S:pa da vam še povem s čim se ukvarjava in kaj naju zanima (da mi boste mogoče lažje pomagali): mene zanima narava in živali,ter zgodovina.njega pa glasba in ples... vesela bom čisto vseh vaših predlogov.....=) LP, thedevil =) • Jok3r
• Od: 22.7.2009
Re: RaBiM VaŠo PoMoČ !!! pRoSiM =)
6.11.2010 13:42
a si boš na list napisala, kar smo ti mi, pa mu pol prebrala dol? =P
hec,hec. 'k se pojavi neprijetna tišina, takrat veš da si spoznal nekaj posebnega.' kok pa živita narazen? kok je on star? kera šola? • thedevil
• Od: 28.6.2010
6.11.2010 13:45
Jok3r pravi:a si boš na list napisala, kar smo ti mi, pa mu pol prebrala dol? =P
hec,hec. 'k se pojavi neprijetna tišina, takrat veš da si spoznal nekaj posebnega.' kok pa živita narazen? kok je on star? kera šola? oba sva isto stara (15) hodiva na isto šolo pa živiva v istem kraju .....prosim vas čim več predlogov.... =) • ClairDeLune
• Od: 4.11.2010
6.11.2010 16:45
Kak sta pa potem prišla skupaj če ne govorita? :s
Saj ne da bi se zdaj spravljala na vaju al pa neki in sem sama tot že to doživela (le se s fantom pač pa z random ljudmi). Pogovor naj bi potekal sproščeno ne pa da bi skos morau razmišlat kaj boš povedal v naslednjem stavku. Ni prijetno vem, sam po navadi si najdeš pol drugega sogovornika. Kaj pa če se sploh ne poznata tako dobro? Ker po navadi so ljude toliko bolj sramežljivi če govorijo z nekom, ki so ga pred kratkim spoznali oz. ne vedo kaj naj rečejo da bo to zanimo sogovornika in da ne bojo "usekal mim" s temo. Sam to po moje ni nič narobe. Ne glede na to kaj vaju zanima se lahko med sabo pogovarjata o vsem. Lahko nastane že obširna debata o tem, kak film je kdo pogledu prejšni dan na tv, pa se drugi spomne enega podobnega filma k gaje že kdaj prej pogledu, spet drugi se spomne na igralca v tem filmu in kaj je slišu da se je zgodilo z njim, itd. Enostavno ne smeš preveč razmišljat o tem kaj boš rekla. Pa tut če mu to kar boš povedala ne bo ušeč oz. se ne bo strinjau s tabo, ker je pač tako da mamo različna mnenja. Pa glih iz različnih mnenj pol nastanejo debate. Če pa vama sploh ne bo šlo, se pa zamisli nad tem da si do konca življenja z nekom s katerim se samo gledaš ter voščiš dobro jutro in lahko noč. • pk4life
• Od: 20.7.2010
6.11.2010 18:08
zapown jo z nečem ne.. sej znaš hehe.. če se pa že hočta pogowarjat.. lahk čiz o običajnih stwareh.. kko je šola .. prjatli .. šport.. k si rekla d te zgodowina.. praši ga če nega kej znima to.. jz sm se z nekom tut po celo uro pogowarju sam o rimu pa grčiji XD .. miljon stwari maš.. pa sej a je sploh nujn d se skos pogowarjata?.. počnita rajš kej skupi.. pol se pa pč umes pogowarjata.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.