hmm..piflarka? ..NOT!!

natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
hmm..piflarka? ..NOT!! 3.11.2010 20:35
ok..hodm u 1. letnik..in mi gre zaenkrat res fuuuuul dobr..mam pomojm 10 ucen in use so same 5-ke an..in mau je med sošolci vidna zavist pa pač tk ane..in zmer mene sprašujejo kkšni a je blo kej za nalogo pa kaj pa tko.. in men gre to full na živce.. nism piflarka, res mi pa ni useen za ocene ane..mate kkšn nasvet kuko pridobit na nek naič TUDI "spoštovanje" od sošlocev/sošolk, ker pač nism piflarka, sam za ocene se mi pa pač gre ane.. -.-"""" nočm se pa zdej z njimi skregat alpa d bi mel slabše odnose al pa pač kej tazga.. ker se zaenkrat kr u redu štekam sicr smo mau pogrupirani ane ampak useen pač..pa res pliiiiis kej napište, usaj za spodbudo..
hvala usm za nasvete!!!
neva • Od: 16.9.2010 • Prispevkov: 11
Re: hmm..piflarka? ..NOT!! 3.11.2010 21:00
jas mislim da se jim boš pač mogla dokazat da nisi piflarka .. verjemi pa da se boš ti zadnja smejala ko boš mela super poklc in dost denarja oni pa ne .. Smile Smile
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: hmm..piflarka? ..NOT!! 3.11.2010 21:27
ah, ne sekeri se =/
še 4 leta zdrž, na faks pa boš mela fest poklic,
kar pa še ne pomeni da boš imela več denarja od drugih..
odvisno kakšen karakter si.
lohk si hladna nazaj do njih, lohk si sramežljiva, to pa sam ti veš..
makotejebe • Od: 30.8.2010 • Prispevkov: 50
Re: hmm..piflarka? ..NOT!! 5.11.2010 17:28
natariana pravi:
ok..hodm u 1. letnik..in mi gre zaenkrat res fuuuuul dobr..mam pomojm 10 ucen in use so same 5-ke an..in mau je med sošolci vidna zavist pa pač tk ane..in zmer mene sprašujejo kkšni a je blo kej za nalogo pa kaj pa tko.. in men gre to full na živce.. nism piflarka, res mi pa ni useen za ocene ane..mate kkšn nasvet kuko pridobit na nek naič TUDI "spoštovanje" od sošlocev/sošolk, ker pač nism piflarka, sam za ocene se mi pa pač gre ane.. -.-"""" nočm se pa zdej z njimi skregat alpa d bi mel slabše odnose al pa pač kej tazga.. ker se zaenkrat kr u redu štekam sicr smo mau pogrupirani ane ampak useen pač..pa res pliiiiis kej napište, usaj za spodbudo..
hvala usm za nasvete!!!

cry more
natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
Re: hmm..piflarka? ..NOT!! 8.11.2010 19:54
hh..cry more? NOOOOT..pač sm dujela d je to tut znak nekega spoštovanja d me majo tut mau za zgled pa tk..ker itak če se pa skregajo z mano zrd dobrih ocen..pol so pa oni sami en veliiik problem k ga jez NE mislm rešvt sploh pa NE jokat in si "uničt" življenja zrd tega al pa karkol..in z drugo besedo povedano, če uzamem vzedvk ****-ja je to: **** če ne razumejo.. Smile)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.