Pliis pumagite!!!• Katty96
• Od: 1.11.2010
Pliis pumagite!!!
1.11.2010 0:29
Kr tko mal trollam
Nazadnje urejal/a Katty96 17.2.2018 4:14; skupaj popravljeno 1 krat • pk4life
• Od: 20.7.2010
Re: Pliis pumagite!!!
1.11.2010 1:29
če je reku twojim prjatlcam d si mu ušeč (jz sm rzumeu to kot množino pč d je wečkrat reku) nwm zkj bi se zaje.bawu.. ni fore.. lej praši ga pa boš zwedla.. mi ti nemormo prerokwt pa ti powedat če kej čud do tebe al ne.. upraši.. boš tko zwedla.. drugač to d se pogowarjata wlik prek neta pa u žiwo skor nč.. mja to se čas zgodi.. nekak se ne znata pogowarjat u žiwo al kko nej rečem.. probi zčet pogowor.. mgoče z zčetk n msnju kšno razprawo o nečem k mata deljena stališča p d ne zaklučta pogowora pa ga nsledn dan nadaljujš u šoli.. good luck.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? Nazadnje urejal/a pk4life 2.11.2010 19:23; skupaj popravljeno 1 krat • MissDanza7
• Od: 19.5.2010
1.11.2010 1:30
No ja. Otroška zatreskanost, ali kako naj to drugače poimenujem xD Fanti tvojih let običajno pokažejo, da jim je punca všeč, predvsem, da jo izzivajo. Jo cukajo za lase, jemljejo stvari itd. Ampak glede na to kar si ti napisala, npr. ena od stvari, da ima več tvojih slik na telefonu, plus vse ostalo je lahko že očiten znak da si mu všeč, ali ne? • pk4life
1.11.2010 1:34
čaki zej sploh ni nujn.. časih tipi tut ne oswajamo n tak primitiwn način.. čiz odwisn od čloweka.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Jok3r
• Od: 22.7.2009
1.11.2010 15:41
zakaj morte punce zmeram met ena združenja pa ubogega tipa spraševat če je u eno?
sej že sam ve.. če boš tkole prek frendov je brezveze.. pejt do njega, in boš vidla kako zadeve stojijo, ampak nikoli rečt frendici naj tipa upraša če je vate..to je poguba =/ • Pačupa
• Od: 7.5.2010
1.11.2010 17:22
Jok3r pravi:ampak nikoli rečt frendici naj tipa upraša če je vate..to je poguba =/
se strinjam z mojim pičipokijem <3 xD ne res ful ni vreji rečt frendicam da vprašajo. bo bolš da greš ti do njega. Seveda pa lahko meni rečeš pa jaz vprašam =P bo takoj povedo xD _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • pk4life
1.11.2010 18:23
ja laži je če ni zihr ne.. da če se zmot ne dbi unga.. ne nism wate zj pa fuckoff filinga.. pa sej.. a je tok grozn rečt njenim prjatlcam?.. če ti ni ušeč jo je tut laži tko zawrnt.. ji ne rečš u faco pa se lahk dela da se to ni zgodil.. pa d nboste nrobe rzumel je tut men bl ušeč če nrawnost poweste.. sam nekaterim je pč laži in me niti ne mot tok zlo.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Pačupa
1.11.2010 18:33
mislim ni štos da bi bil problem da one ne pove ampak rečmo da kake prijatelce še komu drugemu ven izblebletajo ali pa da malo drugač tipa vprašajo če je v njo xD_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Pačupa
1.11.2010 18:39
no sem se glih spomno to no pač štos je bil da je bla ena v mene in je pač frendom rekla naj vprašajo če mi je všeč in pol so me tak vprašali: ej kaj bi ti šo z njo ven pa daj povabi jo v kino.
Pač o tem govorim ne pa o tem da ni vredu ampak v smislu da ni vreji kak nekateri rečejo. No saj veš kaj mislim xD _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Arya09
• Od: 18.8.2010
2.11.2010 19:05
ej fak mislm d ti pa kle sploh ne morm nč pomagat... kr jst tipou res ne štekam... p s tem ne mislm nč slbga, simpley ne štekam kva se dugaja u njihovih glavah! tko d se ne morm delat pametne p delit nasvetou kko naj si ženske razlagamo njihovo vedenje...
sorry.... oooooooops sej upam d mi bo kmal kej bl jasn... no sej mogoče je pa bolš d nimam pojma kva razmišlajo... je pa res d si punce hočmo use k tip nardi razlagat... nvm npr uuuuu pogledu me je zihr sm mu ušeč (p je tko 3 sekunde gledu u mojo smer)... phahahah stari kere mam!! • pk4life
2.11.2010 19:08
a miš d ni enak za ns?.. mi tut welikrat preweč razmišlamo.. pa tut mi ws ne razumemo čiz dobr ne.. heh pa sej mgoče je najbolš tko.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
2.11.2010 19:25
ja čist prou maš... sej bi blo bedno če bi totalno use vedl kva se dugaja u vaših glavah...
• pk4life
2.11.2010 19:31
zato ste nm pa punce zanimiwe in obratn ne?.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
2.11.2010 19:35
pk4life pravi:zato ste nm pa punce zanimiwe in obratn ne?..
ej you read my mind!!! • pk4life
2.11.2010 19:42
hehe sam da.. pa sam da se pogowarjawa n recimo 2-4 temah XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
2.11.2010 19:44
jap jap.... se že poznava p te fore a? phahahaha ja sej res... zdele sm čist zmedena.. tko na 5ih temah ti pišm odgovore... sorry če bom kej pomešala XD
• pk4life
2.11.2010 19:52
a se?.. (poznawa) haha sejql.. sej jz sm tut mal mim zle.. lepo počas pa bo_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.