tipi prek interneta1 | 2 | >>• masaerror
• Od: 1.6.2010
tipi prek interneta
31.10.2010 18:41
Hej (:
em pač mene zanima če ste punce spoznale kakšnega tipa prek interneta in potem sta bila oba2 zaljubljena in sta se poznala že več let al pa mesecev sam se nista videla... potem pa sta se pač zmenila da se dobita in sta se (: sepravi zanima me: ~ kk ste prepričali starše v to, da so vam dovolili da se dobite z njim?. ~ pr kolkih letih? ~ kok časa sta se z tipom poznala? ~ kakšna je bla reakcija k sta se prvič vidla? ~ a sta bila pol skupej? ^-^ thanx (: • pk4life
• Od: 20.7.2010
Re: tipi prek interneta
31.10.2010 18:44
sam tole prašam.. a pol tipa poznaš že od prej pa u žwio al ne?.. ga še nisi widla?_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • meow.
• Od: 26.9.2010
31.10.2010 21:29
masaerror pravi:Hej (:
em pač mene zanima če ste punce spoznale kakšnega tipa prek interneta in potem sta bila oba2 zaljubljena in sta se poznala že več let al pa mesecev sam se nista videla... potem pa sta se pač zmenila da se dobita in sta se (: sepravi zanima me: ~ kk ste prepričali starše v to, da so vam dovolili da se dobite z njim?. ~ pr kolkih letih? ~ kok časa sta se z tipom poznala? ~ kakšna je bla reakcija k sta se prvič vidla? ~ a sta bila pol skupej? ^-^ thanx (: jz sm enga spoznala na netlogu.. • eetaqNIIKA
• Od: 18.7.2010
1.11.2010 13:41
js sm pa lani spoznala enga tipa po fbju in sva se par mescou pogovarjala samo prek fbja, msnja, mobia in teh stvari .. pol sva se pa zmenla da se dobiva
eemmm.. ja prvič k sva se vidla sva se samo pozdraula pa nč tacga pol sva začela hoit vn (samo prjateljsko!!) pa mi je čez neki cajta povedu da se mu zdim lušna in d sm mu ušeč .. ampak sva ostala samo prjatla, še vedno • eetaqEVA
• Od: 29.10.2010
1.11.2010 14:01
Jas se z veliko tipi po fejsu pišem pa se tudi polnokrat dobimo. Povem ti da mi še niti enkrat do zdej ni blo žau. Glede staršev.. tega jim je govorim ker se verjetno s tem nebi strinjali, poven rajš da grem ven z prijateljico. Prvič sm se sicer dobila z nekim ko sm bla stara nekje 12 let, poznala sem ga kak mesec, pač sem presodila da je tolko tolko vredi in mu lahko zaupam. Ko sem ga vidla mogoče ni bil ravno tisto kar sem pričakovala ampak v redu, vsakič se je vse končalo brez kakih zapletov. Hodila nisem z nobenim od tistih, z nekaterimi sem le dobro prijateljica.
PS: Ne zaupaj jim takoj, eni imajo le željo da te položijo Eva • pk4life
1.11.2010 21:54
jz sm se tko sreču z eno.. bje da starcem ni powedala .. sej če si res zihr pa če se ga dobr poznaš.. nwm no.. sam fino je pa če se res za zihr prepričaš.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • skorpion
• Od: 9.3.2009
1.11.2010 23:33
amm no jas sem tut eno spoznal prek neta pa pač sma si par dni pisala pa to... pol sma se zmenla,šla na pijačo... v glavnem je blo še bolše ko pa bi pričakoval • masaerror
5.11.2010 18:23
pk4life pravi:sam tole prašam.. a pol tipa poznaš že od prej pa u žwio al ne?.. ga še nisi widla?
nisma se še vidla u živo poznam ga pa že dovgo (: • masaerror
5.11.2010 18:24
eetaqNIIKA pravi:js sm pa lani spoznala enga tipa po fbju in sva se par mescou pogovarjala samo prek fbja, msnja, mobia in teh stvari .. pol sva se pa zmenla da se dobiva
eemmm.. ja prvič k sva se vidla sva se samo pozdraula pa nč tacga pol sva začela hoit vn (samo prjateljsko!!) pa mi je čez neki cajta povedu da se mu zdim lušna in d sm mu ušeč .. ampak sva ostala samo prjatla, še vedno pri teb je vsaj to pol kul, da sta blizu doma. mi2 pa nisma ._. • masaerror
5.11.2010 18:24
skorpion pravi:amm no jas sem tut eno spoznal prek neta pa pač sma si par dni pisala pa to... pol sma se zmenla,šla na pijačo... v glavnem je blo še bolše ko pa bi pričakoval
hihi : D • masaerror
5.11.2010 18:25
pk4life pravi:jz sm se tko sreču z eno.. bje da starcem ni powedala .. sej če si res zihr pa če se ga dobr poznaš.. nwm no.. sam fino je pa če se res za zihr prepričaš..
ja vem to... velik si zaupama in tko... • masaerror
5.11.2010 18:26
eetaqNIIKA pravi:js sm pa lani spoznala enga tipa po fbju in sva se par mescou pogovarjala samo prek fbja, msnja, mobia in teh stvari .. pol sva se pa zmenla da se dobiva
eemmm.. ja prvič k sva se vidla sva se samo pozdraula pa nč tacga pol sva začela hoit vn (samo prjateljsko!!) pa mi je čez neki cajta povedu da se mu zdim lušna in d sm mu ušeč .. ampak sva ostala samo prjatla, še vedno hh mogoče pa bo kaj (: • pk4life
5.11.2010 23:25
masaerror pravi:
pk4life pravi:
jz sm se tko sreču z eno.. bje da starcem ni powedala .. sej če si res zihr pa če se ga dobr poznaš.. nwm no.. sam fino je pa če se res za zihr prepričaš..
ja vem to... velik si zaupama in tko... ja pol p ql.. sam usen ti priporočam prjatlco.. če ne druzga z to d če se nimata z pogowarjat da lahk ubije tišino ne.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • eetaqNIIKA
6.11.2010 12:45
masaerror pravi:
eetaqNIIKA pravi:
js sm pa lani spoznala enga tipa po fbju in sva se par mescou pogovarjala samo prek fbja, msnja, mobia in teh stvari .. pol sva se pa zmenla da se dobiva
eemmm.. ja prvič k sva se vidla sva se samo pozdraula pa nč tacga pol sva začela hoit vn (samo prjateljsko!!) pa mi je čez neki cajta povedu da se mu zdim lušna in d sm mu ušeč .. ampak sva ostala samo prjatla, še vedno hh mogoče pa bo kaj (: hehe... ma nene, kr mava usak svojo simpatijo aja pa tut js nism povedla tastarim, sej zkej pa bi jim sm samo eni frendici in pol me je čez ceu zmenek klicala k jo je skrbelo • masaerror
6.11.2010 17:41
eetaqNIIKA pravi:
masaerror pravi:
eetaqNIIKA pravi:
eemmm.. ja prvič k sva se vidla sva se samo pozdraula pa nč tacga pol sva začela hoit vn (samo prjateljsko!!) pa mi je čez neki cajta povedu da se mu zdim lušna in d sm mu ušeč .. ampak sva ostala samo prjatla, še vedno hh mogoče pa bo kaj (: hehe... ma nene, kr mava usak svojo simpatijo aja pa tut js nism povedla tastarim, sej zkej pa bi jim sm samo eni frendici in pol me je čez ceu zmenek klicala k jo je skrbelo aja :/. haha XD. omg, pol pa nista mela nč miru XD • masaerror
6.11.2010 17:42
pk4life pravi:
masaerror pravi:
pk4life pravi:
jz sm se tko sreču z eno.. bje da starcem ni powedala .. sej če si res zihr pa če se ga dobr poznaš.. nwm no.. sam fino je pa če se res za zihr prepričaš..
ja vem to... velik si zaupama in tko... ja pol p ql.. sam usen ti priporočam prjatlco.. če ne druzga z to d če se nimata z pogowarjat da lahk ubije tišino ne.. eh boma že mela se o čem pogovarjat : D • pridna
• Od: 26.6.2010
6.11.2010 20:16
pr men je pa problem tak, de u moji okolici ni nobenga...oz. so že oddan...
če bi pa hotla kam it, pa mi mami nebi NIKOL pstila,kr bi takoj pomislala, na najslabš...pa mi neb pustila... pa tut ne mislm ji pa povedat zaka grem.... pa tut če bi ji mi una neb pstila....pa tut če bi bla punca (kot prijateljica) al pa kej, npr. de bi kako punco gor spoznala (kot prijateljico) mi neb stila. spoznat:( OH, JA STARŠI NEKATERI NE DOHAJAJO DE ODRAŠČAMO, IN DE NISMO VEČ NJIHOVE MEJHNE PUNČKE, KRALJIČNE, PA MAJHNI FANTKI..... SPLOH PA MENE NI ŠE NIKOL PSTILA KAM SAMO, RAZN U ŠOLO, PA DVAKRAT SM ŠLA S PRJATELJICAMI U KINO......... OHHHH STAARŠI=OTROC • soonck
• Od: 16.2.2010
7.11.2010 13:17
še pred tremi leti se mi je tako neumno zdelo spoznavanje folka preko intrneta. nikoli nisem razumela kako se lahko zalubš v to osebo.. kako je sploh to mogoče.. zdelo se mi je zlagano in glupo. in potem sem po naključju spoznala NJEGA. še zdj se spominjam najinega prvega pogovora.. spomnm se kako sm ga nap.i.z.dila, on pa se je samo smeju. tako se je pravzaprav vse začelo... vsak dan sva se pogovarjala in vsakič je blo nekaj posebnga. ampak zame je biu še vedno samo frend iz msnja. nism vrjela, da mi on postaja ušeč; ubistvu niti nism hotla vrjet. res usak dan sva se pogovarjala, po kšnem letu pa sva se začela klicat in se pogovarjala po 3 ure na dan. brez njega mi je neki mankal in čeprou se sliš še tako nemogoče, je res. vedla sva, da tako ne more it več naprej, zato je pršu v Ljubljano. vidla sva se prvič v življenju, obnašala pa sva se tako kokr da sva cele dneve skupaj. sploh nisva nč pričakovala in še zdj nemorm vrjet kaj use sva delala.. in tako sva pristala skupaj (: sliš se lepo, ampak je blo vedno teži use skup. težko je, če nemorš objet osebe, ki jo maš rd. želela sm si, da bi ga lahko vedno kadar bi ga rabla, mela ob seb, pa ga nism mogla met. in med nama je nekak zginlo zaupanje.. za par mescou sva se oddaljila.. potem sva spet skup pršla.. in šla narazn.. pred enim tedon sva se spet slišala.. ampak ni več isto. iz prjatlstva velikrat nastane lubezn, iz lubezni pa le malkrat prjatlstvo.
use je tok zapleten po drugi strani pa tako preprosto.. samo zbrišm ga iz svojga življenja in to je to. sam rečt je pač lahko : ) skratka pogrešam njegov objem, njegove poljube, najin smeh... ampak bolj kot to, pogrešam najno prjatlstvo, ki pomojm nebo nikol več tako kokr je bilo. <3 • pk4life
7.11.2010 16:11
to tut men ni jasn.. kko lahk kej obstaja prek neta.. ena prjatlca je čiz depresiwna bla k jo je tip k sploh ne žwi neke bliz pustu.. widla sta se tut sam prek kamere.. in modelka je bla skos čiz žalostna.. men to ni jasn ej.. sam delete history daš pa ga praktičn ni weč u twojem lajfu.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Batman1
• Od: 27.8.2009
• Kraj: gorenska
7.11.2010 16:37
soonck pravi:še pred tremi leti se mi je tako neumno zdelo spoznavanje folka preko intrneta. nikoli nisem razumela kako se lahko zalubš v to osebo.. kako je sploh to mogoče.. zdelo se mi je zlagano in glupo. in potem sem po naključju spoznala NJEGA. še zdj se spominjam najinega prvega pogovora.. spomnm se kako sm ga nap.i.z.dila, on pa se je samo smeju. tako se je pravzaprav vse začelo... vsak dan sva se pogovarjala in vsakič je blo nekaj posebnga. ampak zame je biu še vedno samo frend iz msnja. nism vrjela, da mi on postaja ušeč; ubistvu niti nism hotla vrjet. res usak dan sva se pogovarjala, po kšnem letu pa sva se začela klicat in se pogovarjala po 3 ure na dan. brez njega mi je neki mankal in čeprou se sliš še tako nemogoče, je res. vedla sva, da tako ne more it več naprej, zato je pršu v Ljubljano. vidla sva se prvič v življenju, obnašala pa sva se tako kokr da sva cele dneve skupaj. sploh nisva nč pričakovala in še zdj nemorm vrjet kaj use sva delala.. in tako sva pristala skupaj (: sliš se lepo, ampak je blo vedno teži use skup. težko je, če nemorš objet osebe, ki jo maš rd. želela sm si, da bi ga lahko vedno kadar bi ga rabla, mela ob seb, pa ga nism mogla met. in med nama je nekak zginlo zaupanje.. za par mescou sva se oddaljila.. potem sva spet skup pršla.. in šla narazn.. pred enim tedon sva se spet slišala.. ampak ni več isto. iz prjatlstva velikrat nastane lubezn, iz lubezni pa le malkrat prjatlstvo.
use je tok zapleten po drugi strani pa tako preprosto.. samo zbrišm ga iz svojga življenja in to je to. sam rečt je pač lahko : ) skratka pogrešam njegov objem, njegove poljube, najin smeh... ampak bolj kot to, pogrešam najno prjatlstvo, ki pomojm nebo nikol več tako kokr je bilo. <3 lepa romantična zgodba hehe i like it. • eetaqNIIKA
7.11.2010 16:38
soonck pravi:še pred tremi leti se mi je tako neumno zdelo spoznavanje folka preko intrneta. nikoli nisem razumela kako se lahko zalubš v to osebo.. kako je sploh to mogoče.. zdelo se mi je zlagano in glupo. in potem sem po naključju spoznala NJEGA. še zdj se spominjam najinega prvega pogovora.. spomnm se kako sm ga nap.i.z.dila, on pa se je samo smeju. tako se je pravzaprav vse začelo... vsak dan sva se pogovarjala in vsakič je blo nekaj posebnga. ampak zame je biu še vedno samo frend iz msnja. nism vrjela, da mi on postaja ušeč; ubistvu niti nism hotla vrjet. res usak dan sva se pogovarjala, po kšnem letu pa sva se začela klicat in se pogovarjala po 3 ure na dan. brez njega mi je neki mankal in čeprou se sliš še tako nemogoče, je res. vedla sva, da tako ne more it več naprej, zato je pršu v Ljubljano. vidla sva se prvič v življenju, obnašala pa sva se tako kokr da sva cele dneve skupaj. sploh nisva nč pričakovala in še zdj nemorm vrjet kaj use sva delala.. in tako sva pristala skupaj (: sliš se lepo, ampak je blo vedno teži use skup. težko je, če nemorš objet osebe, ki jo maš rd. želela sm si, da bi ga lahko vedno kadar bi ga rabla, mela ob seb, pa ga nism mogla met. in med nama je nekak zginlo zaupanje.. za par mescou sva se oddaljila.. potem sva spet skup pršla.. in šla narazn.. pred enim tedon sva se spet slišala.. ampak ni več isto. iz prjatlstva velikrat nastane lubezn, iz lubezni pa le malkrat prjatlstvo.
use je tok zapleten po drugi strani pa tako preprosto.. samo zbrišm ga iz svojga življenja in to je to. sam rečt je pač lahko : ) skratka pogrešam njegov objem, njegove poljube, najin smeh... ampak bolj kot to, pogrešam najno prjatlstvo, ki pomojm nebo nikol več tako kokr je bilo. <3 fuull lepo si napisala <33 a zdej se še kej pogovarjata po msnju.. sta še frenda? • scar tissue
• Od: 9.10.2008
7.11.2010 22:18
ah zmenta se da se dobita u LJ al pa pač nekje pa rečeš tastarim da greš u shopping in k prideš domov rečeš da si spoznala enga ful uredu tipa pa je to to drgač pa sama nemaram spoznavanja po netu k mi je res grdo k te en upraša kje sta se spoznala pa rečeš po fejsu al pa kej podobnega • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
7.11.2010 22:36
hahah god bless eetaq x) jas sem se vidla z eno od tu pa sma vrei (: drugač pa je obstajal forum ko so meli piknike enkrat na 3 mesce, pa smo se pač "vsi" poznali ;d sao tisti forum je tak kolega naredo pa nas je večina sao poznanih blo gor haha, so bli pa tui novi.. ;d pa meni je fajn to tak novi folk spoznat če si blizu doma pa to (:_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Arya09
• Od: 18.8.2010
7.11.2010 23:52
use je tok zapleten po drugi strani pa tako preprosto.. samo zbrišm ga iz svojga življenja in to je to. sam rečt je pač lahko : ) skratka pogrešam njegov objem, njegove poljube, najin smeh... ampak bolj kot to, pogrešam najno prjatlstvo, ki pomojm nebo nikol več tako kokr je bilo. <3 ooo kok si to lepo napisala... prou kt da bi brou pouzetk romantične knigce! _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • sarcc
• Od: 29.4.2010
8.11.2010 14:09
masaerror pravi:Hej (:
em pač mene zanima če ste punce spoznale kakšnega tipa prek interneta in potem sta bila oba2 zaljubljena in sta se poznala že več let al pa mesecev sam se nista videla... potem pa sta se pač zmenila da se dobita in sta se (: sepravi zanima me: ~ kk ste prepričali starše v to, da so vam dovolili da se dobite z njim?. ~ pr kolkih letih? ~ kok časa sta se z tipom poznala? ~ kakšna je bla reakcija k sta se prvič vidla? ~ a sta bila pol skupej? ^-^ thanx (: Sem spoznala svojega trenutnega fanta prek ii2 ( ja ko je biu še aktualen) .. In sma se kake 3 tedne menla sam prek ii2, pol en dan preden pa sma se v živo vidla pa sma si telefonske izmenjala:) .. 1. starim doma nisn nič povedla, nima jih kaj to za brigat dokler ni resno 2.16 3. 23 dnii 4. ono ful an izi.. mi je biu na začetku grdo ( od daleč) pol ko pa je blizu biu, pa ful simpatičn, in on je men takoj reko da sn mu simpatična 5. ja sma še skupaj |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.